Σκοπευτικά Φυσίγγια Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν εννοώ ότι η Α400 βγάζει καλύτερη τουφεκιά από το guerini απλά λέω πως το συγκεκριμένο φυσιγγι δεν δείχνει αυτό που θα περίμενα ,σε αντίθεση με αυτά που σου έγραψα που βγάζουν πολύ όμορφες τουφεκιές τεκμηριωμενα .
Kαι να το πεις, αλήθεια θα πεις, οι optima HP βγάζουν τις πιο σφιχτές τουφεκιές απ'όσα όπλα έχω δει σε πίνακα αλλά και πιάτα. Φυσικά παίζει ρόλο και το πάντρεμα φυσιγγίου- τσοκ. Έχω πάνω από 100 φώτο δοκίμων στον πίνακα σε όλες τις συνθήκες. Ανεβάζω μερικές όχι μόνο για να παινέψουμε αλλά και για να προβληματιστούμε.

Αυτή την τουφεκιά και πιο κλειστεί την βγάζει η Α400 με μαμά εσω έξω 4* με 28gr uno prima και με του Κενταύρου ,από την άλλη τα super kill που έριξα 28 gr μου έδωσε παρόμοια εικόνα με την δικιά σου

Μην επηρεαζεσαι από τα ορτύκια ,αυτά πέφτουν με ότι και εάν ρίξεις ,θεωρώ ότι μάλλον δεν σου ταιριάζει το muller χσχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
Το ΝSI Prima uno είναι νομίζω το πιο συγκεντρωτικο φυσίγγι της αγοράς

Gemini optima HP flush καμπάνα..έξοδος τσοκ 18,9 αυλός 18,6.οπλο beretta 692 32”.φυσιγγι Ρουμελιωτης sporting Ν8.αποσταση 30 μέτρα ακριβώς.
Πολύ βιαστικά είχα ρίξει την τουφεκια στον πίνακα πιο πολύ για να δω τι κάνει αυτό το τσοκ..δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλα ένα συμπέρασμα βγαίνει.
FLarG81.jpg

Kαι να το πεις, αλήθεια θα πεις, οι optima HP βγάζουν τις πιο σφιχτές τουφεκιές απ'όσα όπλα έχω δει σε πίνακα αλλά και πιάτα. Φυσικά παίζει ρόλο και το πάντρεμα φυσιγγίου- τσοκ. Έχω πάνω από 100 φώτο δοκίμων στον πίνακα σε όλες τις συνθήκες. Ανεβάζω μερικές όχι μόνο για να παινέψουμε αλλά και για να προβληματιστούμε.
Και οι Optima 18.6 οι πιο παλιές συμπληρώνω.

Ναι όντως οι HP βγάζουν πολύ όμορφες τουφεκιές και δεν πολύ διαλέγουν φυσίγγια και έχουν και μαμά τσοκ εξαιρετικά ,βλητικα από αυτά που διαβάζω και τα guerini βγάζουν πολύ καλές τουφεκιές .Πολυ καλά κάνεις και ανεβάζεις φωτό και εσύ και όσα παιδιά το κάνουν μιας και ο πίνακας είναι σχετικά αντικειμενικός και όντως βγαίνουν καλά η κακά συμπεράσματα, άσε που μέσα από τις φωτό έχουμε και έναν ακόμα λόγο να συζητάμε μεταξύ μας για αυτό που τόσο πολύ γουστάρουμε

Gemini optima HP flush καμπάνα..έξοδος τσοκ 18,9 αυλός 18,6.οπλο beretta 692 32”.φυσιγγι Ρουμελιωτης sporting Ν8.αποσταση 30 μέτρα ακριβώς.
Πολύ βιαστικά είχα ρίξει την τουφεκια στον πίνακα πιο πολύ για να δω τι κάνει αυτό το τσοκ..δεν φαίνεται και πολύ καλά αλλα ένα συμπέρασμα βγαίνει.
FLarG81.jpg
Πολύ ωραία τουφεκιά σε κατανομή και συγκέντρωση.

FLarG81.jpg
Ο ρε Γιάννη που να έβαζες 34
Το ΝSI Prima uno είναι νομίζω το πιο συγκεντρωτικο φυσίγγι της αγοράς
Και του Κενταύρου βγάζουν φανταστική τουφεκιά ,ίσως τελικά η πολύ υψηλές ταχύτητες τελικά να χαλάνε λίγο τις κατανομές

FLarG81.jpg
Φίλε Γιάννη για αρνητικό τσοκαρισμα και 30μετρα η τουφέκια είναι το λιγότερο εντυπωσιακή.
Έχεις και Gemini σε άλλη σύσφιξη για το 692?

Πολύ ωραία τουφεκιά σε κατανομή και συγκέντρωση.
Ναι σε αυτά τα μέτρα με τέτοιο τσοκ ειναι καλή.αλλα και πάνω στα πιάτα μέχρι 30 μέτρα έπαιζε καλα.ειδικα με μεσοταπα Ρουμελιωτη Ν9 μέχρι τα 30 μέτρα ήταν πέναλτι σε ανοιχτή εστία.
Ναι Λευτέρη αυτά τα τσοκ θέλουν σκάγια ετσι πιστευω και εγω.
Αν και νομίζω οτι τα τσοκ του 692 ειναι πολυ καλα πάντα κάνουμε δοκιμές.
Αυτά εχω πάρει aftermarket και βέβαια εχω και όλα τα μαμα.οπως βλέπετε το μεσαίο Gemini γράφει 18,9.με αυτό ειναι η τουφεκια! Θα τα δοκιμάσω όλα! Το όπλο γενικά φαίνεται να ρίχνει πολυ συγκεντρωτικά.Αλλά θα τα δοκιμάσω όλα στον πινακα.χρονο να έχουμε.
0JLkXGQ.jpg

Και του Κενταύρου βγάζουν φανταστική τουφεκιά ,ίσως τελικά η πολύ υψηλές ταχύτητες τελικά να χαλάνε λίγο τις κατανομές
Αυτό με τις ταχύτητες που λες έχει μια βάση. Πάντως ένα ποιοτικό και καλοστημένο γρήγορο φυσίγγι θα έχει και καλές κατανομές αυτό έχω διαπιστώσει εγώ. Για του Κενταυρου έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
NSI UNO Prima 28gr N8 25m IC (μαμά) CG Summit. Η δοκιμή έγινε 4/8/18 14.30 με 35 βαθμούς θερμοκρασία.
5LYgejT.jpg

Φίλε Γιάννη για αρνητικό τσοκαρισμα και 30μετρα η τουφέκια είναι το λιγότερο εντυπωσιακή.
Ναι ειναι καλή Σταύρο! Επειδή ειδα πάνω στα πιάτα τι έκανε λέω θα πάω να ρίξω μια να δω τι γίνετε.
Εχω πάρει 3 Gemini optima hp flush..εχουν έξοδο:18,9-18,4-18,3..αυλός όπλου:18,6..

Ναι ειναι καλή Σταύρο! Επειδή ειδα πάνω στα πιάτα τι έκανε λέω θα πάω να ρίξω μια να δω τι γίνετε.
Εχω πάρει 3 Gemini optima hp flush..εχουν έξοδο:18,9-18,4-18,3..αυλός όπλου:18,6..
Με τις άλλες 2 συσφιξεις έχεις καμιά φωτο σε πίνακα?
Γενικότερα είσαι ευχαριστημένος από τα Gemini?

Εγώ να σου πω την αλήθεια μου για 30 μέτρα και τσοκ καμπάνα και 28 gr δεν νομίζω ότι είναι και η καλύτερη τουφεκιά ,νομίζω ότι στα 20 θα είναι πολύ κλειστεί για τουφεκιά από τσοκ καμπάνα ,σαν τουφεκιά αυτό που βλέπουμε είναι πολύ καλό αλλά με καμπάνα τσοκ 28 gr στα 30 μέτρα θα έπρεπε να είχε παραπάνω κενά έτσι ώστε αυτήν την εικόνα να την είχε στα 20 με 25 που εκεί θα έπρεπε να βλέπουμε γέμισμα ενός πίνακα ,όντως έχεις δίκιο πως το όπλο ρίχνει πολύ συγκεντρωτικά εκεί ήθελα να καταλήξω

Με τις άλλες 2 συσφιξεις έχεις καμιά φωτο σε πίνακα?
Γενικότερα είσαι ευχαριστημένος από τα Gemini?
Όχι δεν εχω ρίξει με τα αλλά δυο πινακα,μόνο στα πιάτα.δεν τα εχω πολυ καιρό.τα Gemini ειναι φτηνά και πολυ ποιοτικά! Φαντάσου βγήκαν περιπου 30€ το ένα όταν τα μαμα flush έχουν εδω 50-55€..Εχω ρίξει καμία 10αρια πουλες με το 18,4,που βγαίνει σύσφιξη 0,20.μου έδωσε την εντύπωση οτι μέχρι 35 μέτρα δεν θελω κάτι πιο σφικτο.
Εγώ να σου πω την αλήθεια μου για 30 μέτρα και τσοκ καμπάνα και 28 gr δεν νομίζω ότι είναι και η καλύτερη τουφεκιά ,νομίζω ότι στα 20 θα είναι πολύ κλειστεί για τουφεκιά από τσοκ καμπάνα ,σαν τουφεκιά αυτό που βλέπουμε είναι πολύ καλό αλλά με καμπάνα τσοκ 28 gr στα 30 μέτρα θα έπρεπε να είχε παραπάνω κενά έτσι ώστε αυτήν την εικόνα να την είχε στα 20 με 25 που εκεί θα έπρεπε να βλέπουμε γέμισμα ενός πίνακα ,όντως έχεις δίκιο πως το όπλο ρίχνει πολύ συγκεντρωτικά εκεί ήθελα να καταλήξω
Καταλαβαινω ακριβώς τι λες Λευτέρη γιατι και εγω ακριβώς την ίδια εντύπωση είχα όταν έριχνα στα πιάτα,γι αυτό πήγα στον πινακα να δω τι στο καλο γίνετε.με μισοταπα Ν9 28gr που το εριξα μόνο σε πιάτα ήταν οπως ειπα πιο πάνω πέναλτι σε ανοιχτή εστία σε κοντινά πιάτα..

Εδω στο 2.40 φαίνεται ότι ρίχνει με flush choke...ένα από τα 5 καλύτερα τουφέκια της Ιταλίας στο compak..
Και εδώ αυτος αλλα και ο πατέρας του πιο μετα Veniero Spada ρίχνουν με beretta 692 και flush chokes.στο 0,58 φαίνεται καθαρά το όπλο.μιλαμε για κορυφαίους σκοπευτές στο compak αλλα και στο sporting.

Last edited:
Όχι δεν εχω ρίξει με τα αλλά δυο πινακα,μόνο στα πιάτα.δεν τα εχω πολυ καιρό.τα Gemini ειναι φτηνά και πολυ ποιοτικά! Φαντάσου βγήκαν περιπου 30€ το ένα όταν τα μαμα flush έχουν εδω 50-55€..Εχω ρίξει καμία 10αρια πουλες με το 18,4,που βγαίνει σύσφιξη 0,20.μου έδωσε την εντύπωση οτι μέχρι 35 μέτρα δεν θελω κάτι πιο σφικτο.

Καταλαβαινω ακριβώς τι λες Λευτέρη γιατι και εγω ακριβώς την ίδια εντύπωση είχα όταν έριχνα στα πιάτα,γι αυτό πήγα στον πινακα να δω τι στο καλο γίνετε.με μισοταπα Ν9 28gr που το εριξα μόνο σε πιάτα ήταν οπως ειπα πιο πάνω πέναλτι σε ανοιχτή εστία σε κοντινά πιάτα..
Τα μισοταπα υπακούουν στο τσοκ εξαιρετικά και για αυτό βγάζουν πολύ όμορφες κατανομές

Status
Not open for further replies.
Back