Μιας και τα αναφέρατε και πάλι τα Due....
NSI Due Sp. N7.5 30m
Caesar Guerini Summit Sporting 76cm
Kicks Smoke LM
..... έχετε όλοι λυσσάξει στα 30 μ.
στα 35,5 μ γίνονται οι δοκιμές λεμεεεεεεεεεεεεεεεε ........
Μιας και τα αναφέρατε και πάλι τα Due....
NSI Due Sp. N7.5 30m
Caesar Guerini Summit Sporting 76cm
Kicks Smoke LM
Για. LM-M καλά είναι τα 30μ..... έχετε όλοι λυσσάξει στα 30 μ.
Στα 36,5 και με φουλ τσοκ που είναι το όριο του λειοκανου........ έχετε όλοι λυσσάξει στα 30 μ.
Πάντως είσαι μέσα στα όρια του λειοκανου...για βάλε να παρουμε μάτιΈχω με 692 due 35m extreme 3* αλλά δεν την ανεβάζω δεν θα με πιστεύετε
Εσύ πρέπει να φας ban από όλα τα thread που περιέχουν τους όρους συγκέντρωση,πινακας,τσοκαρισμα,μπαλα, μαλλιοκουβαρα,Έχω με 692 due 35m extreme 3* αλλά δεν την ανεβάζω δεν θα με πιστεύετε
Eσύ Παύλο πρώτα πες αλεύρι..... και μετά ανέβασε φώτο με τα εδάφους αέρος σου...Έχω με 692 due 35m extreme 3* αλλά δεν την ανεβάζω δεν θα με πιστεύετε
Extreme για το. Summit είναι αυτά?Eσύ Παύλο πρώτα πες αλεύρι..... και μετά ανέβασε φώτο με τα εδάφους αέρος σου...
Αυτά είναι extreme για το καινούργιο το εργαλείο που έρχεται...F3Extreme για το. Summit είναι αυτά?
Αυτά είναι καλορίζικο το διαμάντι.Αυτά είναι extreme για το καινούργιο το εργαλείο που έρχεται...F3
χαχαχαχαχχχα ευχαριστώ!Αυτά είναι καλορίζικο το διαμάντι.
Αν και δεν είναι Τούρκικο καλό πρεπει να σου βγει......χαχαχαχχαχα
Σταυρε καμμια σχεση με σενα. Γενικο ηταν το σχολιο μου αλλα δεν εχει σχεση με σεναΑν η αναφορά σου πάει στα σχόλια μου για τα Τούρκικα και εγώ καλοπροαίρετα λέω πως αυτά που έγραψα είναι η γνώμη μου όπως γνώμη κάποιων παιδιών είναι ότι αξίζουν.
Χρήστο και εγώ καλοπροαίρετα το έγραψα πίστεψε με ολα καλαΣταυρε καμμια σχεση με σενα. Γενικο ηταν το σχολιο μου αλλα δεν εχει σχεση με σενα
Και καλα εκανεςΧρήστο και εγώ καλοπροαίρετα το έγραψα πίστεψε με ολα καλα
Περιμενε μια βδομαδα ερχονται σε καλη τιμη τα NSI Due Europe 28 με ιδια μπαρουτι με τα Due τα γνωστα (AS Vectan) και συγκεντρωτηρα Nobel GT ιδιο με αυτο των Uno Prima που ειναι καλος.Παιδιά καλημέρα ! Έριξα εχθές τα nsi prima και μου φάνηκαν πολύ αλλαγμένα σε σχέση με πέρυσι ,πιο σκληρά και μεσα στην θαλάμη του ποζε πρέπει να υπήρχε απειροελαχιστη διόγκωση του κάλυκα μιας και το όπλο παρατήρησα ότι στην αρχή του ανοίγματος υπήρχε μια δυσκολία ,ενώ με άλλα φυσίγγια που έριξα το όπλο άνοιγε μια χαρά .Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση η ανάκρουση .