Το prima φίλε μου μου φάνηκε πολύ σκληρό το έγραψα κιόλας ,το έριξα εχθές το μεσημέρι και η ανάκρουση με χάλασε πολύ καμία σχέση με τα περσινά ,οπότε μάλλον καλά σου είπαν στον βωμό της ταχύτητας θυσίασαν την μαλακια τουφεκιά που είχαν ,εμένα με χάλασαν παρα πολύΜε τα nsi due πάντως δεν είχα θέματα με μακρινά πιάτα. Βέβαια να σημειώσω ότι στην Ελλάδα σπανίζουν τα πολύ μακρινά πιάτα. Ως προς τα nsi uno prima ισχύει ότι αφήνουν πολλά κατάλοιπα αλλά σε δίκαννο μικρό το κακό, περνάς μετά τις κάνες με ένα bore- snake και σε δευτερόλεπτα καθάρισες. Το πράγμα αλλάζει αν μιλήσουμε για αυτογεμές αερίων που μπορεί τα κατάλοιπα να δημιουργούν ευρύτερο θέμα. Καλό φυσίγγι το uno prima, επιπλέον μου είπε φίλος ότι του αύξησαν λίγο ταχύτητα σε σχέση με παλαιότερα, δεν ξέρω αν ισχύει.
Φορτώσαμε σήμερα:
Ευχαριστώ Μάνο Ναι εχω ρίξει αρκετά κουτάκια! Μου αρέσει πολυ,έπισης αρέσει και στον αδελφό μου και τον Μήτσο.Καλόκαφτα Γιάννη. Τα έχεις ρίξει αρκετά;
Ευχαριστώ Μάνο Ναι εχω ρίξει αρκετά κουτάκια! Μου αρέσει πολυ,έπισης αρέσει και στον αδελφό μου και τον Μήτσο.
Μπαίνω στον σωστο δρομο σιγά σιγά!Προς το παρόν πήρα τα lambro 2 για δοκιμή, αλλά τα έχω στα υπόψη και αυτά.
Πολυ καλα και αυτά.πιστευω θα σου αρέσουν!Προς το παρόν πήρα τα lambro 2 για δοκιμή, αλλά τα έχω στα υπόψη και αυτά.
Μπαίνω στον σωστο δρομο σιγά σιγά!
Γιαννάκο καλόριχτα....Σε βλέπω να κάνεις κι άλλη παραγγελία σύντομα...Φορτώσαμε σήμερα:
Ευχαριστώ Κώστα! Δεν τα ρίχνω μονος μου όλα..ο αδελφός μου και ο Μητσος(dimitrisliou) ,παίρνουν και αυτοί μερίδιο..άντε να μου αφήσουν 10 κουτάκια κάθε φόρα.Γιαννάκο καλόριχτα....Σε βλέπω να κάνεις κι άλλη παραγγελία σύντομα...
Καλοριχτα.Ευχαριστώ Κώστα! Δεν τα ρίχνω μονος μου όλα..ο αδελφός μου και ο Μητσος(dimitrisliou) ,παίρνουν και αυτοί μερίδιο..άντε να μου αφήσουν 10 κουτάκια κάθε φόρα.
Περιμένω αλλά 30 κουτάκια Ρουμελιωτη με piston skeet την αλλη βδομάδα να τα δούμε και αυτα..
Ευχαριστώ Σταύρο! Την πλακα μας κάνουμε τωρα που δεν έχει κυνηγι! Είμαστε τυχεροί που έχουμε σκοπευτήριο παρά πολυ καλο,δίπλα στην πόρτα μας!Καλοριχτα.
Η ομάδα των Χανίων παίζει δυνατα
Να το δουλευανε κι ανθρωπινά θα ταν πολύ καλυτεραΕυχαριστώ Σταύρο! Την πλακα μας κάνουμε τωρα που δεν έχει κυνηγι! Είμαστε τυχεροί που έχουμε σκοπευτήριο παρά πολυ καλο,δίπλα στην πόρτα μας!
Εύριπο 2-3 άτομα τρέχουν,νομίζω κάνουν οτι μπορούν.φετος όσες φορες πήγα δεν ειδα κάτι να μην μου άρεσει.αλλα για να το λες εσένα κάτι θα σε πειραξε.Να το δουλευανε κι ανθρωπινά θα ταν πολύ καλυτερα
Θα στα αναλύσω από κοντά για να μη κουράσουμε κανέναΕύριπο 2-3 άτομα τρέχουν,νομίζω κάνουν οτι μπορούν.φετος όσες φορες πήγα δεν ειδα κάτι να μην μου άρεσει.αλλα για να το λες εσένα κάτι θα σε πειραξε.
Θα στα αναλύσω από κοντά για να μη κουράσουμε κανένα
Αυτά με τον piston skeet είναι 24 ;Ευχαριστώ Κώστα! Δεν τα ρίχνω μονος μου όλα..ο αδελφός μου και ο Μητσος(dimitrisliou) ,παίρνουν και αυτοί μερίδιο..άντε να μου αφήσουν 10 κουτάκια κάθε φόρα.
Περιμένω αλλά 30 κουτάκια Ρουμελιωτη με piston skeet την αλλη βδομάδα να τα δούμε και αυτα..