28gr..βγάζει και 24 με piston skeet ,τα 9,5 skeet..Αυτά με τον piston skeet είναι 24 ;
28gr..βγάζει και 24 με piston skeet ,τα 9,5 skeet..Αυτά με τον piston skeet είναι 24 ;
Ακούω αυτούς που εμπιστεύομαι ρε.
Θα πας Τετάρτη Δημήτρη;
Ψιλοφορτωσαμε και εδώ!σήμερα έβρεχε και δεν ανέβηκα σκοπευτήριο!από τετάρτη πάλι!!!
Άσε τους άλλους στην δουλειά τους και κοίτα να ανέβεις αύριο να δούμε τι θα κανουμε!!!!............. έλα μωρέ τι είναι αυτά .......
πούλες για μία ημέρα και με το ζόρι .................
Άσε τους άλλους στην δουλειά τους και κοίτα να ανέβεις αύριο να δούμε τι θα κανουμε!!!!
Έτσι λέω Ηλία!!αν ανέβεις τα λέμε πάνω!!Καλό βράδυ!!Θα πας Τετάρτη Δημήτρη;
με κυλινδρο φιλε αρη τι τουφεκια θα βγαλη;; θα ανοιξη λιγο παραπανωthink
Άρη, έχεις "πειράξει" την κάννη ή είναι μάμα;
Σίγουρα θα ανοίξει αρκετά παραπάνω, με 3 άστρα kicks smoke είναι η τουφεκια...με κυλινδρο φιλε αρη τι τουφεκια θα βγαλη;; θα ανοιξη λιγο παραπανωthink
Ούτε θυληκος Σπουργίτης δε περνάει...
Πείραγμενο είναι το αφεντικό ΧρήστοΆρη, έχεις "πειράξει" την κάννη ή είναι μάμα;
Οκ. Αν και ψιλοχαθηκα με τον κωνο....Πείραγμενο είναι το αφεντικό Χρήστο
Η κανη μου έχει 2,5 εκ κωνο... Την είχα στείλει πιο παλιά στον παπατσαρουχα για κωνο αλλά για να λύσει την ουρά της κανης έπρεπε να χαλάσει την παραλλαγή του όπλου.. . Ήταν σε καλή κατάσταση τότε η εμφάνιση, έκανα πίσω κ ετσι απλά μακρυνε λίγο τον υπάρχον, όσο τον έπαιρνε... Στην πράξη δεν είδα κ καμία ιδιαίτερη διαφορά... Πολλές φορές έχω σκεφτεί τώρα που έχει γίνει χάλια το όπλο να το ξαναστειλω να κάνω σωστή δουλειά αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όπως είναι τώρα κ κολλάω...
Τωρα το επιασα! Δεν ηξερα οτι ξεβιδωνει η ουρα της καννης...Δεν υπάρχει νέος κωνος... Επιμήκυνση υπάρχει... Ο παπατσαρουχας κάνει 3,5 εκ κωνο αλλά για να φτάσει σε αυτό το μήκος το αλεζουαρ ξεβιδωνει την ουρά της κανης... Εμενα ήθελε ζέσταμα για να φύγει η κόλλα σπειρωματος κ θα χάλαγε αρκετά η παραλλαγή... Οπότε συμφωνήσαμε να τον επιμήκυνει όσο τον έπαιρνε χωρίς να λύσει την ουρά... Σκαρτα 2,5 εκ έγινε...
Δεν ξέρω αν ισχύει για όλους τους οπλουργους... Αυτο μου είχε πει αυτός 4-5 χρόνια πριν...Τωρα το επιασα! Δεν ηξερα οτι ξεβιδωνει η ουρα της καννης...
Ευχαριστω Αρη.