Νομίζω ναί ,αν θυμάμαι καλά το παρουσίασε ο Στελλάρας .Λαμπη 1,35 ειναι γεμισμενα τα μαμα Due?
Είναι ζωηρή κ κουραστική η ΑS .Eδώ την παράτησαν (ΑS) skeeters καί ζήτησαν να τους γεμίζουν τα 24 με CSB 5
Νομίζω ναί ,αν θυμάμαι καλά το παρουσίασε ο Στελλάρας .Λαμπη 1,35 ειναι γεμισμενα τα μαμα Due?
αν εννοεις Lambro 2 Trap με τα μωβ του τα Trap για αρχη τα πρωτα εχουν νομιζω Καρδαρα συγκεντρωτηρα τα 2α Nobel GT.Καλησπέρα ομάδα. Έχω έναν προβληματισμό. Ποια η διαφορά lambro trap με lambro 2;;;;
Σταύρο 1,45γρ είναιΛαμπη 1,35 ειναι γεμισμενα τα μαμα Due?
Για αυτά ακριβώς μιλάω. Τα μωβ τα έχω δοκιμάσει και παλιότερα, αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω και τα series 2αν εννοεις Lambro 2 Trap με τα μωβ του τα Trap για αρχη τα πρωτα εχουν νομιζω Καρδαρα συγκεντρωτηρα τα 2α Nobel GT.
Για μενα τα μωβ του ειναι πιο καλα
Για μενα μεινε στα μωβΓια αυτά ακριβώς μιλάω. Τα μωβ τα έχω δοκιμάσει και παλιότερα, αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω και τα series 2
Είδα τις ταχύτητες στον site τους καί έτσι πρέπει νάναι όπως το γράφεις .Σταύρο 1,45γρ είναι
Έτσι είναι και ένα πουλάκι μου είπε ότι πλέον έχουν και λίγο παραπάνω. Πήρα μια κούτα θα σφάξω ένα αύριοΕίδα τις ταχύτητες στον site τους καί έτσι πρέπει νάναι όπως το γράφεις .
To NSI DUE EUROPE με 387 m/s πρέπει νάναι στο 1.35 με AS
Καλόκαυτα φίλε Βαγγέλη....Η αγορά έγινε, τώρα Έχει σειρά το ξεσκουριασμα του παππού
Ευχαριστώ πολύ ΚώσταΚαλόκαυτα φίλε Βαγγέλη....
Ευχαριστώ Τάσο. Μετά από 1 χρόνο "ακινησίας " είπα να τον βάλω να ρίξει και κανένα δίσκο ο παππούς (μοντέλο 1956)Καλοριχτα Βαγγο..σηκωνε τα κοκκορια αβερτα κ μην φοβασε τιποτα...
Πανέμορφος ο κόκορας Βαγγέλη....Ένα ΚΛΑΣΙΚΟ πλαγιόκαννο.....Ευχαριστώ Τάσο. Μετά από 1 χρόνο "ακινησίας " είπα να τον βάλω να ρίξει και κανένα δίσκο ο παππούς (μοντέλο 1956)
Καψύλι λευκό είναι...υψηλής ισχύος αν δν κάνω λάθος...;;Καψύλι nsi λευκό 1η φορά βλέπω προσωπικά
Όρμα .....Καψύλι λευκό είναι...υψηλής ισχύος αν δν κάνω λάθος...;;
Έχω κ εγώ 2-3 εναπομείναντα από τις τσίχλες....
Σφάζω ένα αν θες για (εξακρίβωση στοιχείων) μήπως και βρούμε διαφορετική παρτίδα....
688 νορμάλ κ πιό χαμηλά ρελιασμένο
Η πυρίτιδα είναι η Prima V...;;688 νορμάλ κ πιό χαμηλά ρελιασμένο