Στελιο ολα αυτα που αναφερεις....μου τα εχει πει και ο φιλος μου που παει στο σκοπευτηριο του σχιστου.
Εγω εμπειρια απο σκοπευτηριο δεν εχω....δεν εχω παει ποτε σε ''οργανωμενο'' σκοπευτηριο'' με βατηρες
κτλ. Ξεκινησα πριν λιγα χρονια για να βελτιωσω την σκοπευση μου....με παρακινησε ο φιλος μου....το
σκοπευτηριο της Σαμου....δεν ειναι ''οργανωμενο''.....αυτος ειναι και ο λογος που πηρα δικο μου μηχανικο
εκτοξευτη.....να γλυτωνω το πηγαινε - ελα. Ανεφερα ενα ''τυχαιο'' νουμερο σκαγιων... ο φιλος με νουμερο 7,5
γεμιζει....και αναλογα που ριχνει σπορτινγκ - τραπ ή skeet επιλεγει και το νουμερο σκαγιων.
Αυτος ειναι πολυ καλος σκοπευτης......δεν παιρνει ''χαμπαρι''....απο την ποσοτητα των σκαγιων....για μενα
ομως που δεν ειμαι καλος σκοπευτης....μετραει πολυ η ποσοτητα....περισσοτερο στην ψυχολογια μου. Ουτε
σκοπευτηριο ''σωστο'' εχουμε ουτε καν δασκαλο σκοποβολης....εμενα ο δασκαλος μου ειναι αυτος ο φιλος
με συμβουλες μεσω ιντερνετ....και καποια βιντεο με τον Μπαμπη Αιγινητη. Συνηθως γεμιζω Ν8,5 και ευτυχως
δεν με μαλωνει ο δασκαλος μου!!!!!χαχαχαχα
Το ''ασχημο'' ειναι οτι ενω στα δισκακια ειμαι αρκετα καλος.....στην τσιχλα ''ανεβηκα'' αρκετα σε ποσοστο επιτυχιας
αλλα ειμαι ακομα στο 3/1 φιλε.!!!!