Δεν γράφω γιατί θα γίνω κακός και θα αρχίσεις να βάζεις χειροβομβίδες πάλι και θα ανατιναχτούμε όλοι!Οταν τα τελειώσεις πές κάτι.
Δεν γράφω γιατί θα γίνω κακός και θα αρχίσεις να βάζεις χειροβομβίδες πάλι και θα ανατιναχτούμε όλοι!Οταν τα τελειώσεις πές κάτι.
11 εκατοστά ????
Nαι.Και πληροφοριακά 9 ο mid και 6 o mini.11 εκατοστά ????
Βάζω κ στοίχημα φίλε για να σου κοπουν τα γέλιαΕ ρε τι γινόταν και εκεί μέσα ...
Βρε τζιτζιφιόγκο ,εγώ για το site γενικά γράφω .Βάζω κ στοίχημα φίλε για να σου κοπουν τα γέλια
Αυτό φίλε μου είναι κάποιο πρόγραμμα;
Γεράσιμε έχω φτιάξει ένα excel αλλά το "δύσκολο" είναι να κάνεις μια στοιχειώδη επεξεργασία εικόνας.Αυτό φίλε μου είναι κάποιο πρόγραμμα;
Aυτό ειδικά καθόλου τραβηγμένο με το συγκεκριμένο όπλο.40 μέτρα με 4αρι τσοκ
Δεν το ξέρω το όπλο μπορεί και να έχεις δίκιο αν και άμα δεν δω μια τουφεκιά του με το 28αρι στα 40 πραγματικά μέτρα σε στόχο με 4αρι θα έχω τις αμφιβολίες μου .Αν θέλεις πες μου ποιο ακριβώς μοντέλο είναι το όπλο .Aυτό ειδικά καθόλου τραβηγμένο με το συγκεκριμένο όπλο.
Μεσογείων 2_4 είναι ο πύργος,μην τούς στέλνεις στο 1.. μπορεί να είναι καμία μονοκατοικίαΕγώ στα 85 μέτρα ,δεν βλέπω καν το πιάτο.
Όσοι μένετε Αθήνα ,Περάστε Μεσογείων 1.
Απέναντι από το Ιπποκράτειο.
Είναι ο πύργος των Αθηνών .
26 όροφοι ..
Καθηστε από κάτω και κοιτάξτε τον τελευταίο...
Αυτά...
Dt11 blackΔεν το ξέρω το όπλο μπορεί και να έχεις δίκιο αν και άμα δεν δω μια τουφεκιά του με το 28αρι στα 40 πραγματικά μέτρα σε στόχο με 4αρι θα έχω τις αμφιβολίες μου .Αν θέλεις πες μου ποιο ακριβώς μοντέλο είναι το όπλο .