Εκεί πάει η δουλειά 28γρ.και δυκανακιΘα φορτώσουμε 28άρια καργα???
Άνετα!Θα φορτώσουμε 28άρια καργα???
Τέλειο φυσίγγι στο γήπεδο του sporting.πολυ ωραία σπασίματα με τσοκ ic,skeet στον Καίσαρα.καλη ανάκρουση..σίγουρα θα παραγγείλω και άλλα!!!Τελικά η πυρίτιδα που χρησιμοποιεί είναι η 206 v σύμφωνα με την μαμά εταιρεία που της εστειλα mail .ωραίο φυσίγγι τελικά με τον piston για κοντινές και μεσαίες αποστάσεις.θα δοκιμαστεί από το σκ και στο σκοπευτήριο και θα έχω μια πιο πλευρική άποψη για το συγκεκριμένο!!
Χρήστο γιατί από τα Lidl?Ευχαριστώ πατρίδα από τα λιντλ!
Αφού δεν είναι ευβοιώτης.Χρήστο γιατί από τα Lidl?
Να τον κάνουμε επιτιμο....Αφού δεν είναι ευβοιώτης.
Από τις 15 Μάρτη και μετά είπε ο συνάδελφος που είχα ρωτήσει τις προάλλες! Τώρα δεν ξέρω πάρε ένα τηλ!Ξέρει κανένας αν ο Ρουμελιώτης ξεκίνησε να γεμίζει σκοπευτικα
οκΑπό τις 15 Μάρτη και μετά είπε ο συνάδελφος που είχα ρωτήσει τις προάλλες! Τώρα δεν ξέρω πάρε ένα τηλ!
Εξαιρετικά φυσίγγια η τιμή παλιά ήταν απαγορευτική δεν ξέρω τώρα ποσο κανουνΚαλησπέρα σας.
Έχει δοκιμάσει κάνεις σκοπευτικό της Κυπριακής victory? Θα ήθελα να δω τι κάνουν τα αδέρφια μας.
Ένα προϊόν για να πάρει σημαντικό μερίδιο της πίτας εκτός από την ποιότητα σε σχέση με την τιμή που πρέπει να έχει παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο αντιπρόσωπος νομίζω ότι στην Ελλάδα η εταιρεία που τα διέθεται δεν έκανε τίποτα για το marketingΚανονικά της victory τα φυσίγγια θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να κυκλοφορούν περισσότερο στην αγορά είναι πολύ αξιόλογα φυσίγγια και αντί να τα στηρίζουμε έχουνε γαμηθει όλοι με τους Ιταλούς και τους Ισπανούς
μαλακο φυσιγγι και γρηγορο,χρονια δοκιμασμενο στους βατηρες ,απο τα πιο ξεκουραστα 28ρια.Καλησπέρα σας.
Έχει δοκιμάσει κανείς συνάδερφος τα rc 2 competition 28gr να μας πει εντυπώσεις??
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!!μαλακο φυσιγγι και γρηγορο,χρονια δοκιμασμενο στους βατηρες ,απο τα πιο ξεκουραστα 28ρια.
Τι τιμή το βρίσκεις?Το καινούριο μου φυσίγγι....View attachment 46549
Είναι το 28gr 7,5 νούμερο το πήρα 8.5€Τι τιμή το βρίσκεις?