γυρω στα 6,00 ε εχουν κωστα αμα τα βρεις παρτα και για κυνηγι και για σκοπευτηριο ειναι καλα.Θυμάσαι καθόλου τιμή? Σκοπευτήριο ή κυνηγι?
γυρω στα 6,00 ε εχουν κωστα αμα τα βρεις παρτα και για κυνηγι και για σκοπευτηριο ειναι καλα.Θυμάσαι καθόλου τιμή? Σκοπευτήριο ή κυνηγι?
οπου βλεπεις μουνιζιονι πας και τα περνεις!!!!Είχα ρίξει αυτό σε νο9,5! Πολύ καλό!View attachment 46785
οπου βλεπεις μουνιζιονι πας και τα περνεις!!!!
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/post-622219καλημερα παιδια, μπορει καποιος να ενημερωσει για τις διαφορες των 24γρ, λαμπρο σειρα 2 κοκκινο με το 24γρ. μαυρο low recoil . συνταγη γομωσης, πυριτιδα, ταχυτητες? ευχαριστω!
Βγαζει και η Samsung με double Sim....αρκετα καλο...εβγαλε και η lambro καινουργιο σκοπευτικο double sim με piston skeet στα 28γρ ,τωρα απο τιμη θα δειξει.
Ο Piston Skeet με έχει βολέψει πάρα πολύ και μου έδωσε αρκετά θηράματα πέρσι!εβγαλε και η lambro καινουργιο σκοπευτικο double sim με piston skeet στα 28γρ ,τωρα απο τιμη θα δειξει.
Βασικός στα περπατητα μου ....Ο Piston Skeet με έχει βολέψει πάρα πολύ και μου έδωσε αρκετά θηράματα πέρσι!
Και σε ρέλι και σε αστέρι.
Βασικός στα περπατητα μου ....
Συμφωνώ μαζί σας...Ο Piston Skeet με έχει βολέψει πάρα πολύ και μου έδωσε αρκετά θηράματα πέρσι!
Εξερετικο βύσμα συμφωνοΟ Piston Skeet με έχει βολέψει πάρα πολύ και μου έδωσε αρκετά θηράματα πέρσι!
Πήρα 15 κουτάκια σκιτ νο9,5 και θα τα σήκωνα όλα αλλά άφησα και για τον @FreeSpirit.Χάρηκα κ.Γιάννη και όσον αφορά αυτό που είπαμε δεν αξίζει, προχωρήστε!Βρήκα και του Τσιπούρα που τόσο ήθελα να δοκιμάσω τα 36γρ και πήρα 2 κούτες νο4 και νο6!View attachment 47914
Ευχαριστώ πολύ!!!! Έχω ρίξει τα 28γρ που δεν είχε και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος!!Καλοριχτα Χρήστο! Τα velocity είναι τρομερά φυσιγγια
Να τον προσέχεις αυτόν τον freespirit.. είναι μεγάλο νακιμουΠήρα 15 κουτάκια σκιτ νο9,5 και θα τα σήκωνα όλα αλλά άφησα και για τον @FreeSpirit.Χάρηκα κ.Γιάννη και όσον αφορά αυτό που είπαμε δεν αξίζει, προχωρήστε!Βρήκα και του Τσιπούρα που τόσο ήθελα να δοκιμάσω τα 36γρ και πήρα 2 κούτες νο4 και νο6!View attachment 47914
Ευχαριστώ Άρι να 'σαι καλά!!!Να τον προσέχεις αυτόν τον freespirit.. είναι μεγάλο νακιμου
Καλοριχτα
Τι μάρκες έχει ξερουμεΠάντως έχει πολύ καλές τιμές στα φυσίγγια, δικά του ή μη.