Με την ευκαιρία να πω ότι ετοιμάζει ένα νέο φυσιγγι,που σύμφωνα με την διαφήμιση θα αλλάξει τα δεδομένα..
Πραγματικότητα η διαφημιστικό τρικ?.xm.
Θα δουμε.
Θα δουμε.
Mάκη τι τιμή έχουν τα sporting ? ξέρεις με τι γεμίζει ?ρίχνω τα τελευταία 3 χρόνια τα sporting στο κυνήγι με τις καλύτερες εντυπώσεις,όπως γράφει κι ο Γιάννης παραπάνω
από τον Οκτώβρη στα μπασίματα μέχρι και χειμώνα με νορμάλ θερμοκρασίες
πέρυσι στην Κόνιτσα έριξα 3-4 κουτιά που μου είχαν μείνει σε απογευματινό με 0 έως +2 βαθμούς σε αποστάσεις κοντινές και ήταν πάλι τέλεια
επίσης ρίχνω και το άσπρο τον χειμώνα στα 31γρ γεμισμένα με G3000 επίσης πολύ καλό φυσίγγι με 6 ευρώ
5,70 τα είχε πέρυσι αλλά φίλοι που πήραν φέτος όπως ο Κωστάκης από Καρδίτσα τα πήραν 5,50Mάκη τι τιμή έχουν τα sporting ? ξέρεις με τι γεμίζει ?
τα άσπρα έχουν το ενδιαφέρον τους σε γραμμάρια και πυρίτιδα .. για Ηπειρώτικα κοτσύφια μου φαίνεται καλή περίπτωση!
Δεν το αλλάζεις?χα χα χα!!! Μην το λες..παντως αφου ειδα οτι η μπενελα παει τρελα τα sporting του λαμπρο σε καλο καιρο δεν τ αλλαζω. ειδικα το 7 1/2 ριχνεις παντου και παντα
Ποιος Τάσο;Με την ευκαιρία να πω ότι ετοιμάζει ένα νέο φυσιγγι,που σύμφωνα με την διαφήμιση θα αλλάξει τα δεδομένα..
Θα δουμε.
κι έχεις κάνει και like......Paulos breda η άλλος είναι;;;; .xm.Oscar το διαφημίζει και στο FB
θ ανέβω για την άδεια μέσα στο μήνα και θα περάσω από το Γιώργο να πιούμε καφεδάκι και να τσιμπήσουμε φυσίγγια με το ανηψιό μου
ότι μάθω θα ενημερώσω
α τα διασποράς καλά που μου το θύμισεςΜη με ξαχασεις ...
Ούτος εστίκι έχεις κάνει και like......Paulos breda η άλλος είναι;;;; .xm.
καλόοοοοο5,50 τα oscar. 28αρια και τα κυνηγητικα. Για να δουμε με την ρυθμθστικη μηπως κοψουν τον Αυγουστο και μας κανουν δωρο κανα κουτι φυσιγγια τι να πω ρε παιδια
α τα διασποράς καλά που μου το θύμισες
Δεν το αλλάζεις?χα χα χα!!! Μην το λες..
Κάτσε φέρει κάνα καινούργιο ο μιχελακης κ τότε μου λες...ha ha ha.
Ευριπίδη μεγαλη μπουκιά φάε μεγαλη κουβεντα μη πεις.....παντως αφου ειδα οτι η μπενελα παει τρελα τα sporting του λαμπρο σε καλο καιρο δεν τ αλλαζω. ειδικα το 7 1/2 ριχνεις παντου και παντα
κυριοι το λεω κσι το υπογραφω. περυσι τα ξεκινησα σε νο. 8 και τα σκοτωματα ειναι ακαριαια και χωρις αιματα σε μεγαλες αποστασεις. μου εχουν ταιριαξει απολυτα και τα χρησ. και στο σκοπ. ποιος ο λογος ν αλλαξω?[/QUO
αφου εισαι ικανοποιημένος Ευριπίδη συμφονω μαζι σου. Εξαλου τα πολλα και διαφορετικα μπερδευουν. Δωστους να καταλαβουν..shoot.