gvp9000
Banned
Last edited:
Τα κεφάλαια από τα μικρά καμμια φορά έχουνε τη σημασία τους.
Χαλάμε 3-4 στην καθισιάΠως τα έχετε δει στα γουρούνια;
Ποιο από τα δύο, F.DICK-ICEL, κοβει καλύτερα και αντέχει η κόψη του;Χαλάμε 3-4 στην καθισιά
Αυτά τα πήρα για το σπίτι δεν τα δίνω στους ούνους.
Icel έχουμε για γδάρσιμο και για ότι χρειαστεί ... μια χαρά είναι.
Συμφωνω σε όλα αυτά.Δεν υπαρχει μαχαιρι που να θες να κοβει κρεας Γιαννη και εννοω να κοβει και να μην πρεπει να το ακονισεις σε καποια στιγμη στην διαρκεια ενος σφαξιματος
Το ακονισμα ειναι must που λεμε
Αυτο που πιστευουμε οτι ακονιζεις ενα μαχαιρι και θα αντεξει να κοβει το ιδιο καλα συνεχεια για πολα σφαξιματα κλπ δεν ισχυει
Ουτε και πρεπει να τα αφηνουμε να στομωνουν στο εσχατο
Το ακονισμα πρεπει να μαθουμε ολοι οσοι δουκευουμε κοπτικα εργαλεια πχ εδω μαχαιρια να το κανουμε γρηγορα και σωστα και συχνα
ψοφας μωρη παλιογρια για dickΒλέπω πως όλοι τον εχετε πάρει τον dick
Και συ με τον dick στο στόμα τέκνο πανούτσε ;ψοφας μωρη παλιογρια για dick
Πόλυ τους έχω αδιναμια πολύ αξιόπιστα και ξυράφια και στο ακονισμα πανευκολοVictorinox
Τέχνη!!Έχω πολλά ξυράφια για ξύρισμα, αλλά αν με ρωτούσαν πιο είναι το πιο κοφτερό, θα έλεγα το Γιαπωνέζικο Καμισόρι.
Τα Καμισόρι ήταν ξυράφια που έφτιαχναν για να ξυρίζουν τα κεφάλια τους οι Σαμουράι.
Τελείως διαφορετική κατασκευή από τα ευρωπαϊκά ξυράφια και τελείως διαφορετική αρχιτεκτονική. Κόβει σα λυσσασμένο.
Και εδώ ένα υπέροχο βίντεο που δείχνει πως κατασκευάζονται από την αρχή ως το τέλος.
Πολλές ώρες δουλειάς για να φτιαχτεί ένα.
https://www.japanesenaturalstones.com/iwasaki-kamisori-50mm/
Έχω δύο μεγάλους Leatherman, τον πρώτο Wave και τον ελαφρύτερο Fuse και το μικρούλι Micra. Μια χαρά είναι, αλλά δεν έχω μεγάλο πολυεργαλείο Victorinox για να τα συγκρίνω. Μεγάλους Victorinox πολυσουγιαδες έχω δύο και μικρούς 5-6*, φυσικά είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία τους.Με μια γρήγορη αναζήτηση, βλεπω ότι έχουν γίνει σκορπιες αναφορές και πότε κάποια ευθεία σύγκριση σχετικά με τα 2 ιερά τέρατα των πολύεργαλείων που έχουν φανατικούς οπαδούς έκαστο και αποτελούν αντίστοιχη αιώνια κοντρα σχετικά με το ποιο είναι καλύτερο όπως γίνεται για κάποιες μάρκες οπλων...
Leatherman VS Victorinox λοιπον...
View attachment 80491
Eχω εδώ και 1 χρόνο στην κατοχή μου παράλληλα το surge με όλα του τα παρελκόμενα και ένα swisstool x με διαφορά αναγκαία για εμένα παρελκομενα. Τα χρησιμοποιώ ανελλιπώς οπότε πάω στα χωράφια για δουλειές στο σύστημα άρδευσης καθώς και σε επιδιορθωσεις παρεμβάσεις σε εργαλεία όπως αλυσοπριονα που ο χρόνος είναι χρήμα και συνήθως είσαι μακριά από δρόμο ή το αμάξι και ειναξ ασύμφορο έως αδύνατο να κουβαλάς ολόκληρη εργαλειοθήκη συνέχεια μαζί... View attachment 80493View attachment 80494
View attachment 80492
Παρότι ο Leatherman έχει μεγαλύτερες λεπίδες που ανοίγουν με το 1 χέρι, η διάφορα στην αντοχή, στις εφαρμογές και στην κατεργασία και στα φινίρισμα των μετάλλων είναι σημαντική υπέρ του victorinox...
Ο Swiss champ πραγματικά ειναι επισης υπέροχο εργαλείο τσέπης για την καθημερινότητα στην πόλη και στο σπίτι...
Victorinox δαγκωτό εγώ...
Leatherman : πρωτοπόροι!victorinox καλύτερη ποιότητα.
victorinox καλύτερη ποιότητα.
Γιουσουρούμ : οικονομίαLeatherman : πρωτοπόροι!
Μπα στα Jumbo εχει φθηνότερα!Γιουσουρούμ : οικονομία
Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες, πλακα εκανα.Μπα στα Jumbo εχει φθηνότερα!