Ωραία δουλειά βλέπω!Παιδια στη Ελλαδα υπαρχουν πολυ καλοι μαχαιραδες που φτιαχνουν μαχαιριαδεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα εργοστασιακα μαχαιρια..δεν το λεω για διαφημιση ουτε να κοψω πωλησεις απο κανεναν απλα σαν μελος του συλλογου μαχαιροποιων Ελλαδας εχω δει πολλα διαμαντια και θα οργανωνοντε εκθεσεις που θα μπορει το κοινο να δει δουλειες μας..σιγα σιγα το οργανωνω και γω μπας και παρω μερος
![]()
Τον Μαιο εγινε και θα ξαναγινει κατι αναλογο πολυ συντομα..αξιζει τον κοπο μονο και μονο για το οφθαλμολουτρο να παςΩραία δουλειά βλέπω!
Νομίζω εγινε μια εκθεση φέτος Μίλτο ,Απριλιο ή Μάιο.Ηθελα να παω αλλά δεν μπορεσα.
Θα προσπαθήσω να μην τη χάσω αυτή τη φορά.Κράτα μας ενήμερους και παράλληλα δείξε μας τα ωραία έργα σου.Τον Μαιο εγινε και θα ξαναγινει κατι αναλογο πολυ συντομα..αξιζει τον κοπο μονο και μονο για το οφθαλμολουτρο να πας
Πολυ ευχαριστως θα σας ενημερωνω..οσο για τα δικα μου θα σας τα δειχνω οταν τελειωσουν ορισμενα που χω στο κυαλο μου θα τα παρουσιασωΘα προσπαθήσω να μην τη χάσω αυτή τη φορά.Κράτα μας ενήμερους και παράλληλα δείξε μας τα ωραία έργα σου.![]()
Μίλτο φαίνεται πολύ καλή δουλειά. Έκανες καταπληκτική παρουσίαση, μπράβο και ευχαριστούμε
Αψογο αποτελεσμα! Γεια στα χερια σου!
Ευχαριστω Γιαννη να σαι καλα!μπραβο φιλε
Να σαι καλα Κωνσταντινε..το κιτρινακι ειναι φωτια στην περδικα..οπως και ολα τα υπολοιπα ειναι δικα μου ιδιογομωσηςΜίλτο χωρίς καμία διάθεση κολακειας άψογα όλα, μαχαίρι, παρουσίαση και αυτό το κιτρινακι το ρελιαστο![]()
Όμορφο μαχαίρι ! Τι σκληρότητα έχει ;