Δημητρη δεν με εκπλησει καθολου καθοτι κυνηγαω αποκλειστικα με Anaconda τσιχλα και παπι τα τελευταια δυο χρονια και μου εχουν χαρισει παρα πολλες απιστευτες τουφεκιες και με ψιλα σκαγια. Αν δεις τι ειχα γραψει πριν δυο χρονια για τα τσοκ αυτα επιβεβαιωνονται πληρως απο τα αποτελεσματα στο χαρτι απο σενα και τον Στελιο. Ειλικρινα ηταν μια απο τις λιγες φορες στη ζωη μου που ντρεπομουνα και να γραψω γιαυτα τα τσοκ, γιατι αυτα που εβλεπα στο κυνηγι ξεπερνουσανε τους κανονες της βλητικης οπως την ειχα μαθει εγω στα 30+ χρονια που κυνηγαω. Εχω και πολυ ακριβοτερα τσοκ στη συλλογη μου τα οποια τα εχω παραμελησει εντελως. Εκτος της μεγαλης συγκεντρωσης και του δραστικου βεληνεκους που στο long range ειναι περιπου 10 με 15 μετρα απο αυτη του mid range θελω να δω στο χαρτι αλλη μια ιδιοτητα αυτου του τσοκ. Οπως το εχω δει στο κυνηγι ακομη και στο long range με το τσοκ αυτο δεν εχεις αστοχιες ουτε στα κοντινα πουλια που σημαινει οτι ηδη στα 15 μετρα πρεπει να εχει αξιολογη περιφερεια η τουφεκια. Σε 15 μερες που θαμαι κατω θελω να δω αν αυτο που βλεπω στο κυνηγι επιβεβαιωνεται στο χαρτι.