Tα εχω και τα δυο τα τσοκ και επιπλεον το Patternmaster Classic LR. To ειχα ετσι κι αλλιως σκοπο μια Long Range δοκιμη.Γιώργο μια κόντρα του UFO με το Anaconda Long range σε ίδιο όπλο στα 50μ , 60μ , με χονδρά κα ψιλά σκάγια θα ήταν τέλειο!!!
Tα εχω και τα δυο τα τσοκ και επιπλεον το Patternmaster Classic LR. To ειχα ετσι κι αλλιως σκοπο μια Long Range δοκιμη.Γιώργο μια κόντρα του UFO με το Anaconda Long range σε ίδιο όπλο στα 50μ , 60μ , με χονδρά κα ψιλά σκάγια θα ήταν τέλειο!!!
αντε ρε Παυλο ... φανταστικα!!!! Να δουμε και στην πραξη τι γινετεTα εχω και τα δυο τα τσοκ και επιπλεον το Patternmaster Classic LR. To ειχα ετσι κι αλλιως σκοπο μια Long Range δοκιμη.
Θα πάρω τον Ζολώτα και θα πάμε για κόντρες ... .bikeΓιώργο μια κόντρα του UFO με το Anaconda Long range σε ίδιο όπλο στα 50μ , 60μ , με χονδρά κα ψιλά σκάγια θα ήταν τέλειο!!!
Θα πάρω τον Ζολώτα και θα πάμε για κόντρες ... .bike
Μισές δουλειές κάνεις.Γιωρίκα δεν έχω το long range.
Από το καλοκαίρι είμαι κάτοχος δύο Anaconda ( ενός short και ενός long range). Δοκιμασμένο μόνο το short στις λιγοστές εξόδους μου για τρυγόνια. Απλά μπαμ και κάτω! Τέτοια διαβάζω και ανυπομονώ για την ώρα που θα πάω για υδρόβια και να μου δοθεί η ευκαιρία να τα δοκιμάσω...
Ολα καλα με τα anaconda.Εχει χρησιμοποιησει καποιος αυτα τα τσοκ σε ιταλικη καννη να μας πει εντυπωσεις???
Τα ριχνει ο κολλητος μου με την 391. Εχει παρει short και long. Στην ιδια συσφιξη τα εχει νομιξω ο Chris-Kaz απο δω μεσα.
Χρηστο,μια δοκιμη σε πινακα θα μαρτυρησει πως συμπεριφερεται και με τους στενους αυλους!!
Το win MOD απέδωσε σαν IC.Εδώ είχα ρίξει από 5 φυσίγγια με κάθε τσοκ ΚΑΙ Κάθε τσοκ απέδωσε και στις 5 τουφεκιές περίπου το ίδιο αποτέλεσμα
Το αν και extended, που κολλάει;ΤΟ CARLSONS ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΑΝ ΚΑΙ EXTENDED.
Ακριβώς τα ίδια σκεφτήκαμε.Το win MOD απέδωσε σαν IC.
Το Briley MOD εσφιξε την τουφεκια αλλά λίγο ακανονιστο.
Το Carlson MOD ιδανικό θα έλεγα.
ειχες δικιο , από βιασυνη υπολογισα 0.730 που είναι 18,53Τώρα γραφω απο κινητό αλλά Δημήτρη κάποιο λάθος πρεπει να εχεις κάνει.Το carlson's το Μ εχει στόμιο 0,720 δηλαδή 18,29 και οχι 18,55 που έγραψες
Δημητρη, εχω την εντυπωση οτι το MOD της Win αν το μετρησεις θα δεις οτι ειναι IC σαν συσφιξη στομιου...
Για τα γουστα μου παντω ιδανικο ειναι το Carlson...