Συγκρίσεις όπλων-τσοκ

παρτον και ελατε λεω εγω και αφηστε τα τσιροπουλακια ησυχα....και που σαι μην παρετε καπελο δεν χρειαζεται -οτι καιρο και να χει ;)

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΣΙΧΛΑΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΣΤΑ 31 ΜΕΤΡΑ ΜΕΣΟΤΑΠΟ 30 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 BROWNING MAXUS ΤΣΟΚ PATTERNMASTER ANACONDA MID RANGE

iEuQiB1.jpg
ιδια τουφεκια μου εδωσε το 9 1/2- 10 mezzo lambro 30γρ. με τσοκ rem 3αστρα μαμα στα 35 μετρα αλλα κακως που δεν κραταω τιποτα για να φωτογραφιζω τον πινακα.αν ομως το σαββατο ξαναπαω για δοκιμες κατι θα κραταω

Τακη απο οσο ξερω το στελνει απευθειας η Pattermaster, δεν ξερω τωρα τι παιζει με τα capital control κ αν δεχονται τις ελληνικες καρτες...Απο θεμα τελωνιου δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα ειδικα αν ακολουθησεις τις συμβουλες πχ usps τροπο αποστολης...

ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΑΤΕΡΝΜΑΣΤΕΡ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ USPS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΚΟΛΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΩΛΙΟ..ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΜΑΖΗ 50 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΩΝΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 2 BRILEY ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ 10 ΕΥΡΩ

Οποτε αναμενουμε Αρη και Στελιο και βλεπουμε στην πορεια τον τροπο.Παντως το πουλανε και στο Εbay αλλα δεν στελνει Ελλαδα και αυτο.

ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΑΤΕΡΝΜΑΣΤΕΡ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ USPS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΚΟΛΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΩΛΙΟ..ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΜΑΖΗ 50 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΩΝΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 2 BRILEY ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ 10 ΕΥΡΩ

To κακό είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις την αγορά με paypal απο την patternmaster οπότε θα ξεπερνιόταν και τα προβλήματα.Εγω ειχα πάρει δυο και συνολικά πλήρωσα 124 €

Εγώ συνάδελφοι τελικά κατάφερα να τα παραγγείλω, αφού έκανε δεκτή την Ελληνική πιστωτική μου. Τώρα όσον αφορά το τελωνείο θα δείξει...

μεγαλη εντυπωση μου εκανε που στα αμερικανικα φορουμς ολοι παινευουν τα κικς...τα εχουν θεοποιησει εκεινο ειδικα το high flyer .....πουλανε γραφουν patternmaster και αγοραζουν kicks ....προσφατα ο fred zink και οι avian-x του εφυγαν απο την patternmaster και πηγαν kicks....το ιδιο και ο big sean απο την wad-wizard .....οι duckmen(robertsons) ειναι χρονια στην kicks καθως και οι realtree-outdoors και ducklander ....σιγουρα πρεπει να αξιζουν για να πηγαινουν εκει τα μεγαλυτερα duck club....με επεισαν και παρηγγειλα ενα...θα φανει η αποδοτικοτητα στην πραξη

μεγαλη εντυπωση μου εκανε που στα αμερικανικα φορουμς ολοι παινευουν τα κικς...τα εχουν θεοποιησει εκεινο ειδικα το high flyer .....πουλανε γραφουν patternmaster και αγοραζουν kicks ....προσφατα ο fred zink και οι avian-x του εφυγαν απο την patternmaster και πηγαν kicks....το ιδιο και ο big sean απο την wad-wizard .....οι duckmen(robertsons) ειναι χρονια στην kicks καθως και οι realtree-outdoors και ducklander ....σιγουρα πρεπει να αξιζουν για να πηγαινουν εκει τα μεγαλυτερα duck club....με επεισαν και παρηγγειλα ενα...θα φανει η αποδοτικοτητα στην πραξη
απο αμερικη εκανες την παραγγελια?

ναι εχω τραπεζικο λογαριασμο στο εξωτερικο και παραγγελνω με εκεινη τη βιζα...απλα βαζω διαφορετικη shipping kai billing address

δεν ξερω ποιο τσοκακι της kicks εκανες παραγγελια αλλα αν εχω διαβασει σωστα τα high flyer εχουν λιγο πιο ανοιχτο τσοκαρισμα απο τα smoke και γενικα απο τα υπολοιπα των αλλων εταιρειων

Back