ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ 36 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 7 ΜΑΛΙΝΟ BP TRICOLORE ΘΕΡΙΣΕ ΜΠΡΩ ΝΑ ΠΩ..
ιδια τουφεκια μου εδωσε το 9 1/2- 10 mezzo lambro 30γρ. με τσοκ rem 3αστρα μαμα στα 35 μετρα αλλα κακως που δεν κραταω τιποτα για να φωτογραφιζω τον πινακα.αν ομως το σαββατο ξαναπαω για δοκιμες κατι θα κραταωΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΣΙΧΛΑΔΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΣΤΑ 31 ΜΕΤΡΑ ΜΕΣΟΤΑΠΟ 30 ΓΡΑΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 BROWNING MAXUS ΤΣΟΚ PATTERNMASTER ANACONDA MID RANGE
http://lambro.gr/el/product/BIOR/MEZZO-30ΤΠ ΜΕΖΖΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ 32 ΚΑΙ ΟΧΙ 30
Βγαίνει σε 28/30 /32 γρ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ 32 ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΓΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ 30
Αρη απο που θα το παρουμε???απο ebay??μηπως παιζει τελωνειο,γνωριζεις κατι??Ενατξει με πεισατε... Θα το παρω!!! .buy buy.
ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΑΤΕΡΝΜΑΣΤΕΡ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ..ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ USPS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΚΟΛΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΕΛΩΛΙΟ..ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΜΑΖΗ 50 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ..ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΩΝΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 2 BRILEY ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ 10 ΕΥΡΩ
απο αμερικη εκανες την παραγγελια?μεγαλη εντυπωση μου εκανε που στα αμερικανικα φορουμς ολοι παινευουν τα κικς...τα εχουν θεοποιησει εκεινο ειδικα το high flyer .....πουλανε γραφουν patternmaster και αγοραζουν kicks ....προσφατα ο fred zink και οι avian-x του εφυγαν απο την patternmaster και πηγαν kicks....το ιδιο και ο big sean απο την wad-wizard .....οι duckmen(robertsons) ειναι χρονια στην kicks καθως και οι realtree-outdoors και ducklander ....σιγουρα πρεπει να αξιζουν για να πηγαινουν εκει τα μεγαλυτερα duck club....με επεισαν και παρηγγειλα ενα...θα φανει η αποδοτικοτητα στην πραξη