Καντο ρε Τασαρε!Αφου δηλωνεις τρελα ετσι κι αλλιως!ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ θυμαμε αρκετά καλά..Μόνο για τους ιδιογομωτες δεν ξερω.
Θα το έκανα άλλα θα πουν είναι τρελός τρελός ο κυνηγός αυτός..
Καντο ρε Τασαρε!Αφου δηλωνεις τρελα ετσι κι αλλιως!ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ θυμαμε αρκετά καλά..Μόνο για τους ιδιογομωτες δεν ξερω.
Τι πιστεύεις ξέρω η δεν ξέρω?Καντο ρε Τασαρε!Αφου δηλωνεις τρελα ετσι κι αλλιως!
Σίγουρα ξέρεις, δεν είναι δύσκολο αν έχεις τρέλα με κάτι. Εγώ πάντως πρέπει να είμαι από τους πιο εύκολους πελάτες σου.Τι πιστεύεις ξέρω η δεν ξέρω?
ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ θυμαμε αρκετά καλά..Μόνο για τους ιδιογομωτες δεν ξερω.
ετσι κι αλλιως εισαι τρελοκεφαλονιτης και ειναι γνωστο τοις πασι.οποτε μαζι σου ειμαστε και προχωρα αλλωστε ολοι εδω μεσα μια τρελλα την εχουμεΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ θυμαμε αρκετά καλά..Μόνο για τους ιδιογομωτες δεν ξερω.
Να κ ένας που με πιστεύει..Σίγουρα ξέρεις, δεν είναι δύσκολο αν έχεις τρέλα με κάτι
Νοσταλγείς τα παλιά κουτουμανος σεμι,διασποράς Γιαννακόπουλος κορυφή, 10αρακι στο τρυγόνι κατά τύχη έκανε θραυση,lambro κίτρινο παλιά στα ορτυκια, και η μπεκατσα πέρσι κούτσουρο,μάπα nsi fibre 28γρ,rc 35γρ φοβερο,Πυρκαλ πρασινο παλιο "το ελληνικό ρεμινγκτον",γιουρομιξ 9-10 φανατικά,fly target ακόμα τα ψαχνεις..Εγώ πάντως πρέπει να είμαι από τους πιο εύκολους πελάτες σου.
Χα Χα οχι γιατι δεν ασχολουμε,Δυσκολο κομμάτι αυτό..Για τους ιδιογομωτες δεν εχεις data???
.what. .what. .what. ... ουδέν σχόλιο .ghe. .shake.Να κ ένας που με πιστεύει..
Νοσταλγείς τα παλιά κουτουμανος σεμι,διασποράς Γιαννακόπουλος κορυφή, 10αρακι στο τρυγόνι κατά τύχη έκανε θραυση,lambro κίτρινο παλιά στα ορτυκια, και η μπεκατσα πέρσι κούτσουρο,μάπα nsi fibre 28γρ,rc 35γρ φοβερο,Πυρκαλ πρασινο παλιο "το ελληνικό ρεμινγκτον",γιουρομιξ 9-10 φανατικά,fly target ακόμα τα ψαχνεις..
μου αρεσε πολύ αυτό , Blasi , σκηταδορος στο εμαθε φιλε ?? μηπως ο κυριος που ισοφαρισε το πανεληνιο ρεκόρ πριν λιγες μερες ???εκει εμαθα οτι το αριστερο χερι σκοτωνει
Α τα νέα δεν τα ξέρεις... Κατά την μετακόμιση πέρσι στην νέα καλύβα, ανακάλυψα έναν δεύτερο πάτο που είχε η κούτα με τα φυσίγγια ο οποίος ήταν γεμάτος κουτιά με premier fly target ,παλιάς κοπής, που τα είχα ξεχάσει. Αγορασμένα το 2010 . Το κακό είναι ότι δεν κάνει πλέον τους καιρούς που πρέπει για τα συγκεκριμένα.fly target ακόμα τα ψαχνεις..
μπροστινο χερι δουλευουν οι σκηταδοροι φιλε , κρητικος εισαι στον Σαλαβαντακη τον δασκαλο πηγε αθωα το μυαλο μου , εισαστε τυχεροι που τον εχετε διπλα σαςμεσα εισαι μαγκα. ολα τα πιανεις ετσι?
Καλά κανεις Σπύρο και την πιστεύεις,και εγω την πιστεύω!Η παραπάνω ιστορία φαίνεται για άλλη μια κυνηγετική υπερβολή, άλλα επειδή την έχω ακούσει τόσο από πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, όσο και απο πολλούς άλλους κυνηγούς της τότε εποχής, την πιστευω...
Θα ήταν ενδιαφέρουσα μια τετοια δοκιμή, με μετρήσιμα αποτελέσματα, ανάμεσα σε τόσο φημισμένα όπλα...
Οπως και μια δοκιμή με τα πιο ''ταπεινά'' όπλα που βρίσκονται στα χέρια της πλειοψηφίας των Ελλήνων κυνηγών-σκοπευτών για να δείξει αν χάνουν, που και πόσο, σε σχέση με αυτά τα ακριβά και ποιοτικά όπλα...
Ναι αλλά αν συνεβενε αυτό(και ήταν μεγάλη η διάφορα) τότε ένα φθηνό όπλο δεν θα μπορούσε να καταβάλλει θήραμα σε μεγάλες αποστάσεις και άρα θα μειονεκτούσε σημαντικά απέναντι στο ακριβοτερο..
Και όλοι γνωρίζουμε ότι δεν συμβενει κατι τέτοιο.
Μηπως το ζητουμενο ειναι το ΠΩΣ σκοτωνει ενα οπλο?