Καμιά από τις 3.το αναφέρω αυτο για να σας προλάβω!εμένα με νοιάζει μόνο η αξιοπιστία και μετά η εμφάνιση που σε fabarm πάω grey και σε browning goldΚώστα έχεις χουφτωσει καμία από τις τρεις;
Καμιά από τις 3.το αναφέρω αυτο για να σας προλάβω!εμένα με νοιάζει μόνο η αξιοπιστία και μετά η εμφάνιση που σε fabarm πάω grey και σε browning goldΚώστα έχεις χουφτωσει καμία από τις τρεις;
Πάμε βόλτα να τις ζαχαρωσεις στον καλκατζακο και μετά αποφασίζεις!Δεν νομίζω να έχεις θέμα με κανένα από τα τρία όπλα από αξιοπιστία!Αν και όλα τα σύγχρονα όπλα είναι λαχεία!Εγω δεν είδες τι ρίσκο πήρα!Καμιά από τις 3.το αναφέρω αυτο για να σας προλάβω!εμένα με νοιάζει μόνο η αξιοπιστία και μετά η εμφάνιση που σε fabarm πάω grey και σε browning gold
Αυτό σκεφτομουνΠάμε βόλτα να τις ζαχαρωσεις στον καλκατζακο και μετά αποφασίζεις!Δεν νομίζω να έχεις θέμα με κανένα από τα τρία όπλα από αξιοπιστία!Αν και όλα τα σύγχρονα όπλα είναι λαχεία!Εγω δεν είδες τι ρίσκο πήρα!
Τι ρίσκο πήρες δεν σ έχω παρακολουθήσειΠάμε βόλτα να τις ζαχαρωσεις στον καλκατζακο και μετά αποφασίζεις!Δεν νομίζω να έχεις θέμα με κανένα από τα τρία όπλα από αξιοπιστία!Αν και όλα τα σύγχρονα όπλα είναι λαχεία!Εγω δεν είδες τι ρίσκο πήρα!
Καλά σίγουρα κάποιο θα μου κάνει το κλικ!αν και κάτι μέσα μου λέει ότι το κλικ θα μου το κάνει η fabarm!ειδωμενΚάποιο όμως όταν το επωμησεις θα σου κάνει το κλικ..αυτο να πάρεις
Κάποιο όμως όταν το επωμησεις θα σου κάνει το κλικ..αυτο να πάρεις
Ενώ εσυ είσαι μικροσωμοςAυτο ακριβως...
Η αξιοπιστια ειναι κ λιγο λαχειο, η βλητικη αποδοση πολυ καλη και στα τρια, μενει ο παραγοντας προτιμηση...
Εγω απο τις τρεις θα επαιρνα τη Maxus, τη γουσταρω στα χερια μου, τουφεκια φαρμακι, ανακρουση αεροβολου, λιγο ιδιαιτερη για τους ποιο σωματοδεις στις διαστασεις του κοντακιου...
Ενώ εσυ είσαι μικροσωμος
Γούστα είναι αυτά ...Aυτο ακριβως...
Η αξιοπιστια ειναι κ λιγο λαχειο, η βλητικη αποδοση πολυ καλη και στα τρια, μενει ο παραγοντας προτιμηση...
Εγω απο τις τρεις θα επαιρνα τη Maxus, τη γουσταρω στα χερια μου, τουφεκια φαρμακι, ανακρουση αεροβολου, λιγο ιδιαιτερη για τους ποιο σωματοδεις στις διαστασεις του κοντακιου...
Δεν την φοράει απ την αρχη, τουλάχιστον οι πρώτες. Την είχα άλλαξει κι εγώ όταν την πήρε ο πατέρας μου του την έφερα με καστ οφΗ maxous όπως είναι από το εργοστάσιο φοράει την δεξιά φλάντζα για cast of ,? Γιατί όσες έχω δοκιμάσει εγώ μόυ πάνε όλες αριστερά. Ρωτάω γιατί κάπου είχα δεί ότι δεν την φοράει από την αρχή.
Εσύ είσαι επικίνδυνος θες να βάλεις φωτιες..
Εσύ είσαι επικίνδυνος θες να βάλεις φωτιες..