Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Κι εγω ενα τσοκ που θελω να παρω φετος ειναι το skeet της μπερετα.....εχω ακουση τοσα πολλα !!!
Πριν ομως μια διευκρινηση....το 686 ειχε και το skeet τσοκ αλλα γραφει USA ...εχει διαψορα με αυτο της μπερετα ??
Παυλο εσενα το 692 ειχε σκητ ?

είχε Αργύρη το skeet που ήταν με το κόκκινο δαχτυλίδι,,,,όταν έριχνα σκητ είχα πάρει και άλλο ένα skeet από την Beretta αλλά είχε το πιο ανοιχτό χρώμα σαν ροζέ κάτι,,,το ένα ήταν πιο ανοιχτό δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό από τα δύο όμως,,,αυτή ειναι και η διαφορά τους

Κι εγω ενα τσοκ που θελω να παρω φετος ειναι το skeet της μπερετα.....εχω ακουση τοσα πολλα !!!
Πριν ομως μια διευκρινηση....το 686 ειχε και το skeet τσοκ αλλα γραφει USA ...εχει διαψορα με αυτο της μπερετα ??
αργυρη το skeet usa εχω την εντυπωση οτι ειναι κατι σαν lm.σε αλλα οπλα αναγραφεται σαν skeet 1 το κανονικο και skeet 2 το lm.κοιταξε το γιατι δεν ειμαι σιγουρος.νομιζω ομως οτι το skeet usa ειναι lm

είχε Αργύρη το skeet που ήταν με το κόκκινο δαχτυλίδι,,,,όταν έριχνα σκητ είχα πάρει και άλλο ένα skeet από την Beretta αλλά είχε το πιο ανοιχτό χρώμα σαν ροζέ κάτι,,,το ένα ήταν πιο ανοιχτό δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό από τα δύο όμως,,,αυτή ειναι και η διαφορά τους

Αυτο εννοεις το κοκκινο...το ποιο ροζενομιζω ειναι της briley για λογαριασμο της μπερετα

έλα βρήκα μια παλιά φώτο ,,,είχε αυτά μέσα μαζί με το πράσινο και το μαύρο
1522461_10152169305821799_6436557862417299563_o.jpg

το έχω στην Α5 αλλά έχει κώνο η κάννη και γυάλισμα,,,μετράει ; πρωινό μαυρες / decoy / περπατητό και απογευματινο με αυτό το τσοκ,,,ένα για όλα που λένε

περσινές δοκιμές με διάφορα φυσίγγια όπως lambro tordo 32 / cheddite 32 / Πελεκυς του Πανά / Alectoris 33 κόκκινο με 26 βαθμούς

27 μέτρα
p_smoke_skeet_27.jpg

30 μέτρα
p_smoke_skeet_30.jpg

35 μέτρα
p_smoke_skeet__35.jpg
Τρομερές τουφεκιές Παύλο.
Θεωρείς ότι τα smoke είναι πιο αυστηρά σκοπευτικα απο ότι τα μη φρενατα λόγω κοντης ατράκτου ?

Το skeet το κόκκινο της beretta είναι αρνητικής σύσφιξης και είναι ένα τσοκ από τα λεγόμενα must have, για κάποιον που δεν έχει φυσικά τσοκ αρνητικής σύσφιξης.
Όσο για το skeet1 και skeet2 που διάβασα παραπάνω, αυτά έχουν να κάνουν με την ονοματολογία του Trulock και το 1 είναι το κλασικό skeet, ενώ το δεύτερο το LM.

Αυτο εννοεις το κοκκινο...το ποιο ροζενομιζω ειναι της briley για λογαριασμο της μπερετα
Αργύρη όπως λέει ο Γιώργος παραπάνω το euro-skeet είναι ένα τσοκ αρνητικής σύσφιξης δηλαδή ποιο ανοιχτό και από τον κύλινδρο οι Αμερικανοί το ονομάζουν και τσοκ διασποράς, δεν βγαίνει μόνο σε κόκκινο αλλα και σε μαύρο και σε ασημί φτάνει να αναγραφει euro-skeet, σε κυνήγι το έχω δοκιμάσει ελάχιστα (καταλαβαίνεις γιατί) στο σκοπευτήριο είναι μόνιμα βιδωμενο πάνω στην α400 και κάνει φοβερά καπνισματα. Και εδώ το δανείστηκα από κάπου και λέει την διαφορά μεταξύ του euro και του usa.
Beretta makes two different skeet choke constrictions. Skeet USA which is supposed ot be a 0.005 constriction and European skeet which is actually a diffusion choke (more open than cylinder).
Πιστεύω ότι είναι ένα τσοκ γενικής χρήσης αλλά μεχρι τα 25 με 30 μέτρα το πολύ.

Είχε πλάκα φίλος με Α400 που μας έλεγε ενθουσιασμένος, .... πω πω ρε παιδιά, τι choke είναι αυτό, απλά στριβω το όπλο προς τα πουλιά (μαύρες, περπατητο) και πέφτουν όλα....αφού σε κάποια νοιώθω ότι είμαι πίσω και πάλι πέφτουν.....sarcastic.

Back