ε λογικο μου ακουγεται οταν ενα skeet σου δινει αυτα τα πραματαέχει πουληθεί Ευριπίδη,,,,δεν μου έκανε το τσοκ
ε λογικο μου ακουγεται οταν ενα skeet σου δινει αυτα τα πραματαέχει πουληθεί Ευριπίδη,,,,δεν μου έκανε το τσοκ
αργυρη το skeet usa εχω την εντυπωση οτι ειναι κατι σαν lm.σε αλλα οπλα αναγραφεται σαν skeet 1 το κανονικο και skeet 2 το lm.κοιταξε το γιατι δεν ειμαι σιγουρος.νομιζω ομως οτι το skeet usa ειναι lmΚι εγω ενα τσοκ που θελω να παρω φετος ειναι το skeet της μπερετα.....εχω ακουση τοσα πολλα !!!
Πριν ομως μια διευκρινηση....το 686 ειχε και το skeet τσοκ αλλα γραφει USA ...εχει διαψορα με αυτο της μπερετα ??
Παυλο εσενα το 692 ειχε σκητ ?
είχε Αργύρη το skeet που ήταν με το κόκκινο δαχτυλίδι,,,,όταν έριχνα σκητ είχα πάρει και άλλο ένα skeet από την Beretta αλλά είχε το πιο ανοιχτό χρώμα σαν ροζέ κάτι,,,το ένα ήταν πιο ανοιχτό δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό από τα δύο όμως,,,αυτή ειναι και η διαφορά τους
τι ειναι τουτα ??? Αγωνιστικα??? Τι μας κανεις τωρα ζωγραφια σκετη
Τρομερές τουφεκιές Παύλο.το έχω στην Α5 αλλά έχει κώνο η κάννη και γυάλισμα,,,μετράει ; πρωινό μαυρες / decoy / περπατητό και απογευματινο με αυτό το τσοκ,,,ένα για όλα που λένε
περσινές δοκιμές με διάφορα φυσίγγια όπως lambro tordo 32 / cheddite 32 / Πελεκυς του Πανά / Alectoris 33 κόκκινο με 26 βαθμούς
27 μέτρα
30 μέτρα
35 μέτρα
Αργύρη για αυτο γίνεται ο Καλαματιανός το χε ανακαλύψειΤελικα ο περι ο λογος γινεται για το κοκκινο που λενε ολοι ??
Το cr ειναι μετξυ lm και ic ή ποιο ανοιχτο ?Αυτό που εβαλε ο παυλος το ροζε το ειχα παρει για το Α400 μου στο κυνηγι το CR ηταν ανώτερο απο αυτο .pop.
Κι εγω ενα τσοκ που θελω να παρω φετος ειναι το skeet της μπερετα.....εχω ακουση τοσα πολλα !!!
Πριν ομως μια διευκρινηση....το 686 ειχε και το skeet τσοκ αλλα γραφει USA ...εχει διαψορα με αυτο της μπερετα ??
Παυλο εσενα το 692 ειχε σκητ ?
Αργύρη όπως λέει ο Γιώργος παραπάνω το euro-skeet είναι ένα τσοκ αρνητικής σύσφιξης δηλαδή ποιο ανοιχτό και από τον κύλινδρο οι Αμερικανοί το ονομάζουν και τσοκ διασποράς, δεν βγαίνει μόνο σε κόκκινο αλλα και σε μαύρο και σε ασημί φτάνει να αναγραφει euro-skeet, σε κυνήγι το έχω δοκιμάσει ελάχιστα (καταλαβαίνεις γιατί) στο σκοπευτήριο είναι μόνιμα βιδωμενο πάνω στην α400 και κάνει φοβερά καπνισματα. Και εδώ το δανείστηκα από κάπου και λέει την διαφορά μεταξύ του euro και του usa.