Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Κι ας μην ξεχνάμε οτι στους αγώνες περιστεροβολιας που πέφτουνε χοντρά φραγκα στα στοιχήματα τα πουλιά τα τουφεκανε κοντα στα 70-80 μέτρα αν σας λεει κατι αυτο
Εχουν ομως και φυσιγγαρες οχι αστεια

Μ ενα σφιχτό τσοκ φρενου ακόμα και χειμωνα με το κατάλληλο φυσιγγι την εχουν.κι εξηγω ο χοντρουλης γνωστός άγγλος τουφεκαει τις φασσες επαναλαμβανομεν α στα 70 + μέτρα με φυσίγγια της game boar στα 34-35 γραμ.με το perazzi του.αλλά ειναι κατάλληλα στημένο φυσιγγι + το σφιχτό τσοκαρισμα + την καλη κανη.εκει δεν διαλέγει τον καιρο
Κάνεις όμως ένα τεράστιο λάθος. Ο Digweed κ με Baikal να έριχνε θα τα κατέβαζε ...εμείς θα τους κλαναμε τα ουμπαλα ακόμη κ με perrazi κ με τα καλύτερα φυσίγγια τσοκ!!

Κάνεις όμως ένα τεράστιο λάθος. Ο Digweed κ με Baikal να έριχνε θα τα κατέβαζε ...εμείς θα τους κλαναμε τα ουμπαλα ακόμη κ με perrazi κ με τα καλύτερα φυσίγγια τσοκ!!
Γι αυτο γραφω παρακατω οτι αν δεν εχεις χέρια τ αλλα περιτευουν ;)

Tιποτα το εξωφρενικο. Ν1 σε πωλησεις ειναι το Rio Pichon LD
Ειχα στο μυαλο μου τα game bore, με το Rio δεν τα βρηκα παντως αλλα μπορει να ειναι δικο μου λαθος. Ευριπιδη το gemini που μου ειπες το 2 αστρα ειναι οντως 2 η συσφιξη σε 18.3 αυλο?

Ειχα στο μυαλο μου τα game bore, με το Rio δεν τα βρηκα παντως αλλα μπορει να ειναι δικο μου λαθος. Ευριπιδη το gemini που μου ειπες το 2 αστρα ειναι οντως 2 η συσφιξη σε 18.3 αυλο?
Για τα mobile που έβαλα τον πίνακα 1-2 σελίδες πριν, η σύσφιγξη σε 18,3 είναι 7/10 ακριβώς, δηλ. ναι 2*

Μετά τα 40 μέτρα θεωρώ πως χρειάζεται πιο σφιχτό τσοκακι....ίσως κάποιο φρένου η κανένα muller ufo!
Ηλία σαν κάτοχος ufo είδα ότι το τσοκακι δουλεύει τρέλα με χοντρά σκάγια ειδικά από 3 και πάνω....το δοκίμασα με νούμερο 5 αλλά τα ψιλοφτυνει....θεωρώ ότι με ένα ωραίο σεταρισμα με νούμερο 3 τις τινάζεις τα πέταλα και στα 50 και 60

Όταν σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να φτάσεις κάπου καπετάνιε, δεν θα φτάσεις ποτέ... ;)
Άσχετο αλλά κ σχετικό...

Ηλία σαν κάτοχος ufo είδα ότι το τσοκακι δουλεύει τρέλα με χοντρά σκάγια ειδικά από 3 και πάνω....το δοκίμασα με νούμερο 5 αλλά τα ψιλοφτυνει....θεωρώ ότι με ένα ωραίο σεταρισμα με νούμερο 3 τις τινάζεις τα πέταλα και στα 50 και 60
Έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για το συγκεκριμένο!

Στο τσοκ φρένου η σύσφιξη δουλεύει κανονικά όπως στα κλασικά τσοκ ;
Δηλαδή χαρακτηρίζοντας *** ενα τσοκ φρένου, ο συγκεντρωτηρας παίρνει την συφιξη στην αρχή του τσοκ και εν συνεχεία φρενάρει;

Στο τσοκ φρένου η σύσφιξη δουλεύει κανονικά όπως στα κλασικά τσοκ ;
Δηλαδή χαρακτηρίζοντας *** ενα τσοκ φρένου, ο συγκεντρωτηρας παίρνει την συφιξη στην αρχή του τσοκ και εν συνεχεία φρενάρει;
Νομιζω βγαζει πιο σφικτη τουφεκια απο την συσφιξη που ειναι δηλαδη ενα 3αρι θα αποδιδει σαν 2.5 η 2 αστρα. Ηλια καποια στιγμη θα ανεβασω μια δοκιμη με το kicks xfull και το ufo με νο2 και με 5/6 να δουμε τι γινεται. Αν κοψει η βροχη θα γινει σημερα η δοκιμη αν και δεν το βλεπω

50 μετρα ολες οι τουφεκιες, προτιμω το kicks παντως κι ας ειναι πιο δυσκολο σκοπευτικα αλλα εχει μεγαλυτερη δυναμη η τουφεκια
HvwGmoM.jpg
i4C7hTo.jpg
MLjskzo.jpg
s0gMN2X.jpg

Back