Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

50 μετρα ολες οι τουφεκιες, προτιμω το kicks παντως κι ας ειναι πιο δυσκολο σκοπευτικα αλλα εχει μεγαλυτερη δυναμη η τουφεκια
HvwGmoM.jpg
i4C7hTo.jpg
MLjskzo.jpg
s0gMN2X.jpg
Αν και τις βλέπω απο κινητό ,πολύ ωραίες για Νο3 σ αυτα τα μέτρα.
Αλεξ θυμησέ μας όπλο και αν έχει πειραχτεί ο κώνος.
Με έπιασε βλέπεις η επιθυμία για κάτι αρκετά σφιχτό για την sx3.
Αυτή τη στιγμή το πιο σφιχτό που έχω είναι ένα Carlson F που όμως στην ουσία είναι ΙΜ.

Δημητρη την Rem 1100 G3 εχω και εχει κωνο 6 εκατοστα οπως μου ειπαν, το 38αρι ειναι το superkill για λαγο νικελ ,Μιχαλη κι εγω το Kicks γουσταρω. Εριξα για δοκιμη διατρησης σε ενα μπετονακι απιονισμενου νερου 10 λιτρα 4 φυσιγγια νο2 και νο4 με ufo και με kicks για να δω τι παιζει, το νο2 ηταν αυτο που εχω για λαγο M92S 40gr και ηταν αισθητη η διαφορα στον ηχο απο τα δυο τσοκ. Με το ufo δεν περασε κανενα απο τα σκαγια το μπετονι ουτε το νο2 ουτε και το νο4 οπως ηταν φυσικο, με το kicks ομως τα 4αρια περασαν ολα τη μια μερια και μερικα 2αρια και τις δυο, στα 63 μετρα ηταν αυτη η δοκιμη. Το kicks κραταει καλυτερα κεντρα πιστευω ενω το ufo εχει πιο πολλα περιφερειακα αλλα δεν εχει την δυναμη που εχει το kicks

50 μετρα ολες οι τουφεκιες, προτιμω το kicks παντως κι ας ειναι πιο δυσκολο σκοπευτικα αλλα εχει μεγαλυτερη δυναμη η τουφεκια
HvwGmoM.jpg
i4C7hTo.jpg
MLjskzo.jpg
s0gMN2X.jpg
Αν και φαν των φρενατων τσοκ μονο σε εμενα αρεσε στις δυο πρώτες φωτο το ufo καλυτερα απο το kicks.... Χαχαχαχαχα.... Μαλλον θα εχω θεμα....

Εχω μετατρεψει ενα απλο gemini , σε φρενου με φαλτσες τρυπες 7 χιλ πολυ ευκολη μετατρωπη τα αππτελεσματα παρα πολυ καλλα καληυερα απο το κικς που εχω ομως το gemini ειναι φουλ+10 εκ τους συγγετρωτηρες τους κανει χάλια

Εχω μετατρεψει ενα απλο gemini , σε φρενου με φαλτσες τρυπες 7 χιλ πολυ ευκολη μετατρωπη τα αππτελεσματα παρα πολυ καλλα καληυερα απο το κικς που εχω ομως το gemini ειναι φουλ+10 εκ τους συγγετρωτηρες τους κανει χάλια
Θαρραλέα κίνηση

Αν σου ειναι ευκολο ανεβασε μια φωτογραφια εναν συγκεντρωτηρα μετα την τουφεκια

Back