Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Ουτε κι εγω ειμαι χειρουργος Αποστολη αλλα βοηθος χειρουργου.terror.αν το μαθει καποιος το kicks κανει παλαβα πραγματα
Συμφωνώ μαζί σου. Απο δοκιμές σε μεταλλικές επιφάνειες ο χτύπος των σκαγιών με το φρενατο (anaconda) ήταν αισθητά πιο έντονος απο ότι τα συμβατικά με το ίδιο ακριβώς φυσίγι. Εχουν μεγαλύτερη δύναμη κρούσης, όπως προανέφερες προηγουμένως.

Συμφωνώ μαζί σου. Απο δοκιμές σε μεταλλικές επιφάνειες ο χτύπος των σκαγιών με το φρενατο (anaconda) ήταν αισθητά πιο έντονος απο ότι τα συμβατικά με το ίδιο ακριβώς φυσίγι. Εχουν μεγαλύτερη δύναμη κρούσης, όπως προανέφερες προηγουμένως.
Φαντασου το kicks που βγαζει ακομα περισσοτερη δυναμη κρουσης λογω δυνατοτερου φρενου, η σημερινη φασσα με το 7αρι μαλλινη ταπα εγινε σουρωτηρι και επεσε ξερη και δεν ηταν κοντα

Καλησπέρα άρχοντες..
Θέλω μια πρόταση για choke 2* για breda ermes 2000 , 18,4 αυλό.
Ευχαριστώ
Περι, έχοντας 3 εβδομάδες το carlson's σε 2** IM σε benelli centro με 18.4 αυλό και μετα τις δοκιμές στο χαρτί μπορώ να πω ότι είναι απ τις καλύτερες αγορές μου. Δεν εχω προλάβει να το χαρώ στις φασσες ,αλλα μια που πήρα την περασμένη εβδομάδα την καταχαρηκα.

https://goo.gl/images/YcYjSq

Μιας και πήγε σήμερα το κυνήγι της φάσσας κατα διαόλου , έκανα δοκιμές.
Δυστυχώς το μονο που είχα εύκαιρο σάββατο απόγευμα ήταν χαρτί το οποίο έκοψα 1Χ1
Επίσης για να φαίνονται καλά τα σκάγια τα κύκλωσα με στυλό και επεξεργάστηκα τις εικόνες στην φωτεινότητα για να είναι ευδιάκριτα , γιατί στις αρχικές φωτογραφίες δεν
Η απόσταση μετρήθηκε με ακρίβεια με χρήση μετροταινίας

Percorso No7
Black duck
50M

Percorso No7
Carlson's Extended Ported IM
50Μ

B&P F2 Long Range No6
Carlson's Extended Ported IM
50M

B&P F2 Long Range No6
Black duck
50M

Percorso No5
Black duck
50M

ωραία εικόνα για αυτά τα μέτρα..
το B&P F2 Long Range για μένα εχει κερδίσεις σε εικόνα και βαλε στην εξίσωση οτι εχει επινικελωμένα (αν δεν κάνω λάθος ), που ίσως παίζει τον ρόλο του σε αυτήν την απόσταση ..

Το gemini to έχω σε 4*.Δε έχω κανένα παραπονο.Απλα είπα μήπως δω τιπτ διαφορετικό.... Ευχαριστώ
Αν το θες για καρτερι, patternmaster Anaconda Long Range... Δυο αστρα θα βγαινει στο οπλο σου κ θα δεις οτι οντως ειναι κατι διαφορετικο... ;)

Παιδια το ανακοντα long και mid. Πόσο βγενει σαν . σύσφιξη σε 18.4 και 18.55.??
γιατι ρωτας εισαι ετοιμος για ψωνια??? το mid βγαινει 18,16 και το long 17,78.....και για 18,4 και για 18,55 ιδια συσφιξη βγαζει λογω σταθερης φουστας

Back