Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Pattenmaster short 15μετρα 32γρ Ν8 80εκατοστα ανοιγμα κυκλου
20180324_122948.jpg
25μετρα 32γρ Ν8
20180324_123244.jpg

Άσχετο αλλά μου τη δίνει στα νεύρα. Ολοι αυτοί που ρίχνουν στον πινακα αυτα τα χοντρα σκάγια απο πολυ μικρές αποστάσεις και γι αυτο τον καταστρέφουν , ήθελα να ξερα πόσο ηλίθιοι είναι.Εχουν τερματίσει τα κοντέρ. Αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι ο ωχαδερφισμός και η μαγκιά.Είμαι ο τύπος που γουστάρω και το κάνω.
Η απάντηση σ όλους αυτούς είναι ότι, η ανυπερβλητη μαλακία στον εγκεφαλό τους είναι επικίνδυνη και χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης απο ψυχίατρο και εγκλεισμό σε ψυχιατρείο.

Τυχεροί όσοι έχετε πίνακα κοντά σας. Βάλε μανταλάκια στα χαρτόνια(ωχ σπανε με τα 4αρια), στησε την παλέτα λίγο ποιο πάνω να μην ειναι στο εδαφος, δεν θυμάμαι που έβαλα τον μαρκαδόρο, πόσο μήκος είχε το χαρτόνι? κτλ κτλ κτλ .shoot..shoot.

Λογικά,έχεις κάνει συγκριτικό τεστ μεταξύ των 2...τι ήταν αυτο που σε έκανε να κρατήσεις το ανακοντα?πιο καλές κατανομες/συγκεντρώσεις?
Φίλε μου αν Κ λίγο αργά θα μου πεις θυμήθηκα αλλά μια βδομάδα είμαι μέλος στο φόρουμ ήθελα να σε ρωτήσω για το ΤΜ της brain. το τουφεκισες με ΔΡΑΜΙΑ;;

Φίλε μου αν Κ λίγο αργά θα μου πεις θυμήθηκα αλλά μια βδομάδα είμαι μέλος στο φόρουμ ήθελα να σε ρωτήσω για το ΤΜ της brain. το τουφεκισες με ΔΡΑΜΙΑ;;
δεν έχω τουφεκίσει κανένα από τα 2...άσε που δεν θυμάμαι κ για ποιο λόγο ρωτησα

Έχω ένα brain tm και σκέφτομαι να το δώσω επειδή από όταν πήρα το anaconda mid δεν το έχω βγάλει από πάνω και με καλύπτει και πέρπατητο και πέρασμα. Δηλαδή μέχρι 40 μέτρα τουλάχιστον είμαι κομπλέ. Τόσο πάνω κάτω είναι και το tm οπότε για να μην έχω δύο ίδια λεω να πάρω και το anaconda long για χοντρά σκάγια και για πιο μακρυνες καταστάσεις. Θα με καλύψει σε 18.4 αυλό;
Λογικά,έχεις κάνει συγκριτικό τεστ μεταξύ των 2...τι ήταν αυτο που σε έκανε να κρατήσεις το ανακοντα?πιο καλές κατανομες/συγκεντρώσεις?
συγνώμη φίλε. Νομισα έχεις το ΤΜ της brain K το Anaconda τα ΤΣΟΚΑΚΙ εννοώ. Στον PANOS-BEN πάει η ερώτηση

συγνώμη φίλε. Νομισα έχεις το ΤΜ της brain K το Anaconda τα ΤΣΟΚΑΚΙ εννοώ. Στον PANOS-BEN πάει η ερώτηση
Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλε μου και από εμένα..Το έχω το TM αλλα δεν δοκιμάζω δράμια καθόλου γιατί δεν κυνηγάω γουρούνι.. Αν θες brain για δράμια ρώτησε τον κ. Σωτηρόπουλο θα σε κατατοπίσει. Αν θυμάμαι σωστά βγάζει κάποιο ειδικά για δράμια.

Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλε μου και από εμένα..Το έχω το TM αλλα δεν δοκιμάζω δράμια καθόλου γιατί δεν κυνηγάω γουρούνι.. Αν θες brain για δράμια ρώτησε τον κ. Σωτηρόπουλο θα σε κατατοπίσει. Αν θυμάμαι σωστά βγάζει κάποιο ειδικά για δράμια.
Ευχαριστώ φιλαράκι. Το ΤΜ της ΜΠΡΕΙΝ συστήνουν όλοι Γ ΔΡΑΜΙΑ. Όσο Γ το νέο της ΜΠΡΕΙΝ Γ ΔΡΑΜΙΑ ο Σωτηροπούλος είπε αναμονή. Πρώτα η έκθεση τέλη του μήνα Κ μετά παραδοση

Ενημερωτικά τι σύσφιξη της ίντσας έχει το ανακοντα mid??

Ενημερωτικά τι σύσφιξη της ίντσας έχει το ανακοντα mid??
0,715
Patternmaster Anaconda

Modified uniform patterns crush birds, particularly when they can reach out to 50 yards. The Anaconda Mid Range (.715”) harnesses gas from the shell being fired and applies pressure to the wad, creating a tighter pattern upon exit, keeping the shot string together longer. $60 | patternmaster.com

Last edited:
Το Anaconda short range για Beretta Optima plus 18,6 αυλό, εχει σύσφιξη 0,733 in = 18,62 mm ... δηλαδή ειναι πιο ανοιχτό απο τον κύλινδρο ??.xm. Ενώ το mid range 0,715 in = 18,16 , δηλαδή σύσφιξη 0,4 περίπου ..... σωστά τα υπολογίζω ??
Φίλε άστο μη το ψάχνεις. Οι Αμερικανοί με ΤΙΣ σύσφιξεις της ίντσας μας έχουν κατά μπερδέψει.

Άσχετο αλλά μου τη δίνει στα νεύρα. Ολοι αυτοί που ρίχνουν στον πινακα αυτα τα χοντρα σκάγια απο πολυ μικρές αποστάσεις και γι αυτο τον καταστρέφουν , ήθελα να ξερα πόσο ηλίθιοι είναι.Εχουν τερματίσει τα κοντέρ. Αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι ο ωχαδερφισμός και η μαγκιά.Είμαι ο τύπος που γουστάρω και το κάνω.
Η απάντηση σ όλους αυτούς είναι ότι, η ανυπερβλητη μαλακία στον εγκεφαλό τους είναι επικίνδυνη και χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης απο ψυχίατρο και εγκλεισμό σε ψυχιατρείο.
αν αυτος ο πινακας ηταν σε καποι σκοπευτιριο η ηταν για δημοσιες δοκιμες θα σεβομουν αυτα που εγραψες, απο την στηγμη ομως που αυτος ο πινακας ειναι δικοσμου δεν σου επιτρεπω να γραφεις αυτα.

Back