Altair Lusso
Banned
Για μένα, λάθος τον λένε διασπορέα ...
Το ξερω Γιωργο..εχει παραπανω μετρα για τον σκοπο που προοριζεται..απλα ετσι εχει επικρατησει..ειναι απο τους αγαπημενους των ιταλωνΓια μένα, λάθος τον λένε διασπορέα ...
Επειδη το δοκιμασα στο δικο μου οπλο εχει λιγο πιο σφηχτη τουφεκια απο αυτη ελαχιστα ομωςΜίλτο...τι διαφορά θα είχε μια μαλλινόταπα στα ίδια μέτρα, με το ίδιο τσοκ;
Το ειχα δοκιμασει με το παλιο μου οπλο αλλα δεν θυμαμαι καθολου την τουφεκια..ευκαιρια να το ξαναριξω να δω πως παειΔοκίμασε στα 30-35 μέτρα, με 3*...
Εγω εκεινο τον τριφτη πανω στο οπλο μου τον εχω για τη μιζυθρα στα μακαρονια...
Αnaconda Long range αν θες κατι πιο φιλικο σκοπευτικα...
Kicks Smoke ΙΜ αν θες να κανεις τον ρινγκο...
Κανουν τη διαφορα...
Τα παντα βγαζει Περιο ριγκο τη βγαζει στο 18,4 που εχω εγω,,,??
Σμοκ εχω 2 αλλα τα high flyer και υα κικερ νομηζω ειναι καλητερα θα παρω και ενα γάλοπουλας στο ,670 να δω τι ψαρια πιανειΤα παντα βγαζει Περι
http://www.kicks-ind.com/mm5/graphics/00000001/SMKRecChart.png
Παρε να μας πεις εντυπωσειςΣμοκ εχω 2 αλλα τα high flyer και υα κικερ νομηζω ειναι καλητερα θα παρω και ενα γάλοπουλας στο ,670 να δω τι ψαρια πιανει
Μου αρεσει που πας κατευθειαν στα βαθεια...ο ριγκο τη βγαζει στο 18,4 που εχω εγω,,,??
Ο ΡΜ βγαζει συγεκντρωσεις γεμιζοντας την περιφερεια, ο Kicks βγαζει πιο εντονα κεντρα αλλα αν καταφερεις να στειλεις την τουφεκια σωστα εχεις αρκετα μετρα παραπανω απο το αναμενομενο...Δοκίμασα και εγώ το long σε beretta 391 teknys πολυ πιο φιλικό στη σκόπευση σε σχέση με το kicks που εχω στην A-350!
Μίλτο, δεν τη βλέπω τη φωτο ... Αν μπορείς ανέβασέ την ξανά, γιατί θα ήθελα να τη συγκρίνω με δικές μου ... αν και εγώ δεν έχω δοκιμάσει στα 15 μέτρα, μόνο στα 20 και 25
Εχεις δικιο Στελιο καταλαθος την εσβησα απο το photobucket και αυτοματα επεσε και το λινκ..λοιπον η τουφεκια ειναι αυτηΜίλτο, δεν τη βλέπω τη φωτο ... Αν μπορείς ανέβασέ την ξανά, γιατί θα ήθελα να τη συγκρίνω με δικές μου ... αν και εγώ δεν έχω δοκιμάσει στα 15 μέτρα, μόνο στα 20 και 25
Και τσέκαρε στο ανέβασμα αν έχει expiration date, να επιλέξεις Νo expiration .. Δεν ξέρω πως δουλεύει το photobucket, αλλά το postimage έχει αυτή την επιλογή ...
Ακριβως δεν θυμαμαι Στελιο αλλα στην μικρη μερια γυρω στο 1 μετρο και η μεγαλη περιπου 2..δεν ειμαι και σιγουρος πατος απο κουτα με γακατα νουνου ειναι..οποιος εχει πιτσιρικια και κατα τυχη του βρισκεται καμια ας το μετρησειΕυχαριστώ Μίλτο, θυμάσαι μήπως το πλάτος του χαρτονιού (στο περίπου) ;;; Κατά σύμπτωση έχω κι εγώ μια με ΜΒ32 και Νο. 9,5 αλλά στα 20μ. με 1*, θα κοιτάξω να τη βρω το απόγεμα ...
Δεν πειράζει, ευχαριστώ Μίλτο, εγώ το υπολόγισα (... με βάση το παπούτσι σου κάτω ) γύρω στα 70-80 εκ. αλλά τέλος πάντων ... Μια χαρά για 15 μ. με το συγκεκριμένο διασπορέα !!!Ακριβως δεν θυμαμαι Στελιο αλλα στην μικρη μερια γυρω στο 1 μετρο και η μεγαλη περιπου 2..δεν ειμαι και σιγουρος πατος απο κουτα με γακατα νουνου ειναι..οποιος εχει πιτσιρικια και κατα τυχη του βρισκεται καμια ας το μετρησει
το παπουτσι για να εχεις ακριβη συμπερασματα ειναι nike νουμερο 45 με ελαφρως φθαρμενη τη σολαΔεν πειράζει, ευχαριστώ Μίλτο, εγώ το υπολόγισα (... με βάση το παπούτσι σου κάτω ) γύρω στα 70-80 εκ. αλλά τέλος πάντων ... Μια χαρά για 15 μ. με το συγκεκριμένο διασπορέα !!!
Βρήκα κι εγώ τη δική μου:
Ο πίνακας ήταν 110 Χ 110 cm και ο κύκλος 76cm. Με το μονόκαννο Baikal, σταθερό full choke, στα 20 m.
Cx2000 - MB32 1,65 x 32 gr. - κλείσιμο 6* στα 57,5 mm αν θυμάμαι καλά... Νο. 9,5 με 21,5 σκ/γρ.