Ενα τετοιο μου ανηξε σαν γαριφαλο στην αμερικη με ατσαλινα σκαγια το εστηλα πισο κάι πηρα ενα απλο
ported or non-ported?
Ενα τετοιο μου ανηξε σαν γαριφαλο στην αμερικη με ατσαλινα σκαγια το εστηλα πισο κάι πηρα ενα απλο
No portedported or non-ported?
Το kicks σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι πιο αυστηρό σκοπευτικα.Δεν σηκώνει λάθη αν Όμως τα χέρια πάνε τότε θα δεις άλλο έργο.Σε παραγγελία απευθείας από την σελίδα της kicks Ίσως λόγω μεταφορικών βγεις πιο ακριβά από ότι να τα πάρεις από ελλαδα.Εδώ τα φέρνει ο ΠΑΝΑΣ outdoor activities....Ρωτά τον Στέλιο ...Kαλησπερα.
Τα Kicks smoke απο που μπορω να τα προμηθευτω?Ποσο εχουν Ελλαδα? Υπαρχει καποιος που τα βρηκε Αγγλια επισης και να φερνουν Ελλαδα?
Μπορω να ριχνω μαλλινοταπα και μισοταπα με αυτα?
Τα θελω για την Browning Fusion Evolve 18.7 αυλο. Ψαχνω κατι μεταξυ ** και ***
Πιστευεται με αυτη την κανη θα δω διαφορα απο τα μαμα εσωτερικα invector plus?
Τα αλλα τσοκ που διαβαζω? Paternmaster, Anacoda, Carlsons? Σε σχεση παντα με το Kicks
Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας.
Σας ευχαριστω
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη.Το kicks σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι πιο αυστηρό σκοπευτικα.Δεν σηκώνει λάθη αν Όμως τα χέρια πάνε τότε θα δεις άλλο έργο.Σε παραγγελία απευθείας από την σελίδα της kicks Ίσως λόγω μεταφορικών βγεις πιο ακριβά από ότι να τα πάρεις από ελλαδα.Εδώ τα φέρνει ο ΠΑΝΑΣ outdoor activities....Ρωτά τον Στέλιο ...
Ριχνεις οτι θες Σταυρο με το kicks εκτος απο μονοβολα, ακομα και τις μαλλινες τις παει παρα πολυ καλα,απο Αμερικη υπολογισε περιπου 120 ευρω με το τελωνειο αλλα τα φερνει και ο Μανδηλαρας Ελλαδα, δες μηπως εχει για το οπλο σουΣε ευχαριστω πολυ Δημητρη.
Στο σαιτ τους κατευθειαν εννοεις απο Αμερικη? και αν ναι θα εχει τελωνειο και μην κολλησει εκει αμα ο Αμερικανος εχει γραψει gun parts η accessories.Τι λες?
Ξερεις ακομα αν μπορεις να το χρησιμοποιησεις το Smoke με μαλλινοταπα ή μεσοταπα ή εχει περιορισμο μονο με πλαστικο κανονικο κυαθιο?
Παυλο ειμαι εξωτερικο και πρεπει να βαλω λεφτα στο paypal.ο Σταύρος πρέπει να έχει ήδη παραγγείλει από τον Κύπριο
@ δυστυχώς κανείς από Ελλάδα δεν έχει και δεν υπόσχεται τίποτα για το πότε θα έχει,,,ο Κύπριος είναι πολύ φερέγγυος και ότι πει ισχύει,,,όχι περιμένω τον Ιανουάριο και ίσως έχει μέσα optima
@ ο Κύπριος είχε έλλειψη σε κάποια σπειρώματα και έχει δώσει παραγγελία σε 5 μέρες λογικά θα του έχουν έρθει οπότε λάβατε μέτρα
Σε ευχαριστω πολυ Αλεξ ναι αν ερχεται ιδια τιμη με τον Κυπριο και εχει θα προτιμησω τον Ελληνα σιγουρα απλα μην μας τον πιανουν ετσι στεγναΡιχνεις οτι θες Σταυρο με το kicks εκτος απο μονοβολα, ακομα και τις μαλλινες τις παει παρα πολυ καλα,απο Αμερικη υπολογισε περιπου 120 ευρω με το τελωνειο αλλα τα φερνει και ο Μανδηλαρας Ελλαδα, δες μηπως εχει για το οπλο σου
ο Σταύρος πρέπει να έχει ήδη παραγγείλει από τον Κύπριο
@ δυστυχώς κανείς από Ελλάδα δεν έχει και δεν υπόσχεται τίποτα για το πότε θα έχει,,,ο Κύπριος είναι πολύ φερέγγυος και ότι πει ισχύει,,,όχι περιμένω τον Ιανουάριο και ίσως έχει μέσα optima
@ ο Κύπριος είχε έλλειψη σε κάποια σπειρώματα και έχει δώσει παραγγελία σε 5 μέρες λογικά θα του έχουν έρθει οπότε λάβατε μέτρα
Εγω φιλε Σταυρο περιμενα προπερσι να φερει το τσοκ ο τυπος που τα εφερνε Ελλαδα απο Νοεμβριο μεχρι Φεβρουαριο! Τελικα τελειωσε η σεζον και δεν ηρθε κατι για το δικο μου οπλο, τα πηρα στο κρανιο και το πηρα απο Αμερικη ενω ηξερα οτι θα φαω τελωνειο, το ειχα σε 10 μερες με 120 ευρω περιπου και γλιτωσα τα ψυχοφαρμακα γιατι δεν ειμαι καθολου της υπομονης.Σε ευχαριστω πολυ Αλεξ ναι αν ερχεται ιδια τιμη με τον Κυπριο και εχει θα προτιμησω τον Ελληνα σιγουρα απλα μην μας τον πιανουν ετσι στεγνα
Το κακο ειναι οτι δεν φερνει στενα τσοκαρισματαο Σταύρος πρέπει να έχει ήδη παραγγείλει από τον Κύπριο
Ναι από το σάιτ της kicks.εκτελωνισμο θα έχεις αλλά δεν υπάρχει κολλημα.Ο κατασκευαστης το δίνει για πλαστικά κυαθια χωρίς αυτό να σε δεσμευει σε μάλλινες.Ίσως απλά να κουρευει κάποια σκάγια και να βλέπεις λίγο χαρτοπολεμο με τις μάλλινες....Αν έχεις καποιον εξωτερικό και μπορεί να στα στείλει με την ανάλογη ένδειξη δώρου Ίσως γλιτώσεις το τελωνείο.Πρόσφατα γνωστός έφερε όλη την σειρά smoke σε υπερβολικά χαμηλή τιμή λόγω θείου Στο Αμέρικα....Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη.
Στο σαιτ τους κατευθειαν εννοεις απο Αμερικη? και αν ναι θα εχει τελωνειο και μην κολλησει εκει αμα ο Αμερικανος εχει γραψει gun parts η accessories.Τι λες?
Ξερεις ακομα αν μπορεις να το χρησιμοποιησεις το Smoke με μαλλινοταπα ή μεσοταπα ή εχει περιορισμο μονο με πλαστικο κανονικο κυαθιο?
Εχω παρει κανα 10ρια απο αυτο τα περισωτερα τα εχω κανει δορα σε φιλους που μου ελεγαν τη μας εφερες απο τα ξενα παρτε ενα τσοκ αλλα εχω παρει και πολα μεταχηρισμενα με 20 δολαριαOποιος ταξιδευει Αμερικη η εχει γνωστους που ταξιδευουν εκει, μπορει να χτυπησουν kicks στα 41 δολλαρια
https://www.midwayusa.com/product/3...elli-crio-plus-12-gauge-stainless-steel-black