Σε ευχαριστω.Απ όσο ξέρω ο oscar αλλά μπορείς να δεις και στον Κύπριο που φέρνει και τα non ported τα μαυρα
Oscar ειναι αυτος στο Μαρουσι?
Και ποιον Κυπριο λες?
Σε ευχαριστω.Απ όσο ξέρω ο oscar αλλά μπορείς να δεις και στον Κύπριο που φέρνει και τα non ported τα μαυρα
Να σαι καλά παυλαρα,με σκλαβωνεις!!!Φοβαμαι μην εξαφανιστούν τα τσιχλακια τώρα!!!@elias930i σου έρχεται δευτερα φιλαρακι !
Ναι ο αυτός. Τώρα για τον Κύπριο δεν θυμάμαι το κατάστημα . Στο fb τον είχα δει αλλά δεν θυμάμαι προφίλ να αναζητήσω. Ο Παύλος Κόντας θα ξερειΣε ευχαριστω.
Oscar ειναι αυτος στο Μαρουσι?
Και ποιον Κυπριο λες?
Thanks αν ειναι ο γνωστος ο Κυπριος δε φερνει τα Teague τον εχω ηδη ρωτησει.Ναι ο αυτός. Τώρα για τον Κύπριο δεν θυμάμαι το κατάστημα . Στο fb τον είχα δει αλλά δεν θυμάμαι προφίλ να αναζητήσω. Ο Παύλος Κόντας θα ξερει
Κάνε παραγγελία απευθείας από Αγγλία αδερφέ. Σε δώδεκα δεκατρείς μέρες περίπου ήρθαν τα δικά μου.Εφτασε Ελλαδα Δευτερα θα το εχω. Ξερεις κανεις ποιος φερνει τα Teague στην Ελλαδα ή σε ποια κυνηγομαγαζα μπορω να τα βρω?
Κάνε παραγγελία απευθείας από Αγγλία αδερφέ. Σε δώδεκα δεκατρείς μέρες περίπου ήρθαν τα δικά μου.
157€ Παύλο εάν θυμάμαι ορθά μαζί με τα μεταφορικά. Για δύο τσοκ φυσικά...πόσα σου βγήκε σύνολο όμως Δημήτρη ; φίλος έφερε για Fabarm 368 απευθείας από Αγγλία Teague και του βγήκε €90
Με το καλο να παραλαβεις.Ποια τσιχλακια να εξαφανιστουν? Τα εξαφανανισμενα?Να σαι καλά παυλαρα,με σκλαβωνεις!!!Φοβαμαι μην εξαφανιστούν τα τσιχλακια τώρα!!!
Σταύρο εγώ βλέπω το αντίθετο,ειλικρινά!Μια χαρά πουλάκια έχει!Δεν πάω για να κάνω όριο...άμα μπορέσω να ντουφεκισω καμία 20αρια πουλιά,εμένα μου αρκεί να βάλω 5-10 πουλάκια στην τσάντα!Με το καλο να παραλαβεις.Ποια τσιχλακια να εξαφανιστουν? Τα εξαφανανισμενα?
είσαι φιλαράκι από τα παλιά,,,δείξε πώς σκοτώνει τώρα το 930![]()
Αττική είσαι η Άρτα?Σταύρο εγώ βλέπω το αντίθετο,ειλικρινά!Μια χαρά πουλάκια έχει!Δεν πάω για να κάνω όριο...άμα μπορέσω να ντουφεκισω καμία 20αρια πουλιά,εμένα μου αρκεί να βάλω 5-10 πουλάκια στην τσάντα!
Σταύρο δεν πέτυχες τίποτα από τα δυοΑττική είσαι η Άρτα?
Εγώ αν έβλεπα όσα βλέπεις θα μουνα τρισευτυχισμενος αλλά που
Χαχαχαχαχαχα δεν βάζεις Κ..ο με τίποτα κατωΣταύρο δεν πέτυχες τίποτα από τα δυοΣτην λεβεντογεννα Κρήτη βρίσκομαι!!!
Μενιο στην beretta τo mid θα σου βγαίνει lm 0.44 περιπου 3.5*Medium : -0,44 σύσφιξη , άρα περίπου 3***
Μενιο αφου σκεφτεσαι να τα παρεις και τα τρια τσοκ κοιτα και αυτη την αγγελια. Δεν εχω καμια σχεση με τον πωλητη απλα διαβασα το μνα και την θυμηθηκα.Μετά απο μελέτη όλων των προηγούμενων post (!) , ανακεφαλαιώνοντας καταγράφω :
Anaconda Short : 0,733 = 18,61mm
Anaconda Medium : 0,715 = 18,16mm
Anaconda Long : 0,700 = 17,78mm
Άρα στη Beretta Stonecoat σε αυλό Optima plus 18,6 θα εχω τα παρακάτω
Short : 0 σύσφιξη , άρα κύλινδρος
Medium : -0,44 σύσφιξη , άρα περίπου 3***
Long : -0,8 σύσφιξη , άρα περίπου 2**, προς LF
Ομως σε αυλό Benelli Crio Plus , βλέπε προσεχώς BeDiamond 18,4 θα εχω τα παρακάτω
Short : +0,2mm , αρνητική , άρα καμπάνα
Medium : -0,24 σύσφιξη , άρα περίπου LM
Long : -0,6 σύσφιξη , άρα περίπου 2** σφιχτό
Θα φορτωθώ σε φιλο που θα παει Αμερική να μου φέρει και τα 3 τσοκάκια , και βλέποντας και κάνοντας ποιο θα ταιριάξει καλύτερα και σε ποιο οπλο απο τα δυο ... πρέπει απο Γενάρη να βρω τσίχλες οπωσδήποτε
Παρακαλώ να επιβεβαιώσει καποιος γνώστης των συγκεκριμένων τσοκ τους υπολογισμούς μου![]()