Πιστευω οποιος θα καθεται διπλα μου με καννη-τσοκ κεφαλοτυρι και κανα φυσιγγι με s4-sipe θα καταπινει τα ντεπον σαν στραγαλια...ακομα δεν εκανες η το εχεις κανει ρε απατη ? κάθε τσοκ φτιαχνεται ετσι σε φρενου , αλλα πες τα μην τα κρυβεις

Πιστευω οποιος θα καθεται διπλα μου με καννη-τσοκ κεφαλοτυρι και κανα φυσιγγι με s4-sipe θα καταπινει τα ντεπον σαν στραγαλια...ακομα δεν εκανες η το εχεις κανει ρε απατη ? κάθε τσοκ φτιαχνεται ετσι σε φρενου , αλλα πες τα μην τα κρυβεις
Προβλεπω στα μεσα της σαιζων να πουλαει την Α5.Πιστευω οποιος θα καθεται διπλα μου με καννη-τσοκ κεφαλοτυρι και κανα φυσιγγι με s4-sipe θα καταπινει τα ντεπον σαν στραγαλια...ακους γιωργακι και ειδικα εκεινο το παιδι με το μουσακι
![]()
Ασε φυλε μεγαλη απατη ο τυπος.Ξενηχτης,/Γκομενακιας,/Μπαροβιος,/και κριφοπατεντιαρης.ακομα δεν εκανες η το εχεις κανει ρε απατη ? κάθε τσοκ φτιαχνεται ετσι σε φρενου , αλλα πες τα μην τα κρυβεις
18,45 με μια μκρη επιφυλαξη γιατι δεν το εχω μπροστα μου...κάποιος με inv ds να μετρήσει αν έχει το μαμά mod να μου πεί τί βγάζει ;
ευχαριστώ Άρη
μετράω τα kicks τώρα στο 930 και την Α5 και επειδή στην Α5 δεν είχα μετρήσει τα μαμά ήθελα να δω διαφορές
kicks 18.20
inv ds 18.45
το μαμά mod πλησιάζει αρκετά το σκητ της Kicks με 18.55
Δεν φαινεται καθολου η φωτο σου.... Προσπαθησε αν μπορεις να την ανεβασεις ξανα....Καλησπέρα σε όλους εχθές έγινε δοκιμή του kicks ic στην Browning A5( 4/10), δοκιμή έγινε στα 27-29 μέτρα με δυο διαφορετικές γομωσεις μια με d20-30gr(σετ των δύο) και άλλη μια με f2x28-28gr(επίσης σετ των δύο) σαν παρατήρηση έχω ότι όλοι οι συγκεντρωτηρες βρέθηκαν μετά των εμβολισμο των χαρτονιων περίπου στα 30 μέτρα, λογικά σαν τσοκ φρένου δεν θα έπρεπε να σταματήσει ο συγκεντρωτηρας στα 10-15 μέτρα; έχει κάποιος δοκιμάσει η παρατηρήσει κάτι;![]()
Καλησπέρα σε όλους εχθές έγινε δοκιμή του kicks ic στην Browning A5( 4/10), δοκιμή έγινε στα 27-29 μέτρα με δυο διαφορετικές γομωσεις μια με d20-30gr(σετ των δύο) και άλλη μια με f2x28-28gr(επίσης σετ των δύο) σαν παρατήρηση έχω ότι όλοι οι συγκεντρωτηρες βρέθηκαν μετά των εμβολισμο των χαρτονιων περίπου στα 30 μέτρα, λογικά σαν τσοκ φρένου δεν θα έπρεπε να σταματήσει ο συγκεντρωτηρας στα 10-15 μέτρα; έχει κάποιος δοκιμάσει η παρατηρήσει κάτι;![]()
Καλησπέρα σε όλους εχθές έγινε δοκιμή του kicks ic στην Browning A5( 4/10), δοκιμή έγινε στα 27-29 μέτρα με δυο διαφορετικές γομωσεις μια με d20-30gr(σετ των δύο) και άλλη μια με f2x28-28gr(επίσης σετ των δύο) σαν παρατήρηση έχω ότι όλοι οι συγκεντρωτηρες βρέθηκαν μετά των εμβολισμο των χαρτονιων περίπου στα 30 μέτρα, λογικά σαν τσοκ φρένου δεν θα έπρεπε να σταματήσει ο συγκεντρωτηρας στα 10-15 μέτρα; έχει κάποιος δοκιμάσει η παρατηρήσει κάτι;![]()