Φυλος που ειχε το υδιο οπλο το ελησε φιαχνωντας ενα κονο και βαζωντας απανω τα φτινα gemini ported
Μου εκανε τοσο μεγαλη εντηποση που πραγματικα νομηζα οτι ειχε αλαξει κανη το οπλο μεταμορφωθηκε και μειωθηκε αισθητα και το κλωτσιμαΦυλος που ειχε το υδιο οπλο το ελησε φιαχνωντας ενα κονο και βαζωντας απανω τα φτινα gemini ported
Καλα.γεματα πλαστικά υπολείμματα απ' τους συγκεντρωτηρες θα είναι.θ ανοίξεις βιομηχανία πλαστικώνΕγώ δεν τα έχω καθαρίσει ποτέ κ έχω ρίξει δύο καραβιες φυσιγγια... Για να είμαι ειλικρινής ούτε καν έχω κοιτάξει αν έχουν μείνει υπολείμματα
Λαδακι το αφήνεις λίγη ώρα να μαλακώσει και μετά με μια οδοντόβουρτσα με σκληρή τρίχα το περνάς μέσα έξω και τέλος ένα περασματακι με τη χάλκινη και σκούπισμα.αυτο έκανα εγώ μετά το κυνήγι όμως κατευθείαν γιατί αν μείνουν τα υπολείμματα του πλαστικού κρυώνουν κολανε και φεύγουν δύσκολαΑπ' τους χρήστες των kicks θα ήθελα να μάθω πως τα καθαρίζουν στο εσωτερικό τους??think
Ναι αυτό γίνεται. Είδες διάφορα στην απόδοση μετά οστοσο ;Ta Patternmaster πιάνουν εύκολα μάκα και ειναι σαν να αναιρείς τη δράση τους με τις σπείρες αφού χανονται κτισμενες στα κατάλοιπα.οποτε μετά από κάθε κουτί φυσίγγια για μένα θέλουν καθαρισμα
Αυτό ακριβώς Ευριπίδη,τα υπολείμματα από τα πλαστικά με απασχολούν!!!Λαδακι το αφήνεις λίγη ώρα να μαλακώσει και μετά με μια οδοντόβουρτσα με σκληρή τρίχα το περνάς μέσα έξω και τέλος ένα περασματακι με τη χάλκινη και σκούπισμα.αυτο έκανα εγώ μετά το κυνήγι όμως κατευθείαν γιατί αν μείνουν τα υπολείμματα του πλαστικού κρυώνουν κολανε και φεύγουν δύσκολα
Δεν έκανα σύγκριση σε πίνακα ολοκάθαρο με βρώμικο αλλά έτσι όπως το βλέπω με το μάτι όταν έχει κατάλοιπα είναι flat ίσιο εσωτερικά δεν κάνει το νύχι στις σπειρεςΝαι αυτό γίνεται. Είδες διάφορα στην απόδοση μετά οστοσο ;
Σωστο, ειδικα τα Anaconda που εχουν αυλακια, εγω αναφερομουν στα kicks...Ta Patternmaster πιάνουν εύκολα μάκα και ειναι σαν να αναιρείς τη δράση τους με τις σπείρες αφού χανονται κτισμενες στα κατάλοιπα.οποτε μετά από κάθε κουτί φυσίγγια για μένα θέλουν καθαρισμα
Και εγώ δεν το καθάρισα ποτεΑπ' τους χρήστες των kicks θα ήθελα να μάθω πως τα καθαρίζουν στο εσωτερικό τους??think
Τι άλλη προσοχή θα μπορούσαν να θέλουν;Τα muller αλουμινίου θέλουν καμιά ιδιαιτερη προσοχή? (εκτος το ότι απαγορεύεται πάνω από 32γρ και κάτω από 7 ν σκάγια)?
Μήπως θέλουν κανένα ιδιαίτερο καθάρισμα λόγω αλουμινίου γιατί έχουν ακουστεί σκισίματα- ανοίγματα.Τι άλλη προσοχή θα μπορούσαν να θέλουν;
Έχεις δίκιο Άρη δεν το ανέφερα για τα Anaconda μιλουσαΣωστο, ειδικα τα Anaconda που εχουν αυλακια, εγω αναφερομουν στα kicks...
Εγώ το αγόρασα από Μανδηλαρά την περασμένη βδομάδα,ακόμα δεν το έχω κυνηγήσει,όμως την Κυριακή το απόγευμα σε δοκιμές 6 φυσιγγίων σε πίνακα τρομαξαμε να το καθαρίσουμε από τα πλαστικά!!σίγουρα έχετε λιωμένο πλαστικό στη φούστα του τσοκ αν δεν τα εχετε καθαρίσει ποτέ