Λιγο....
Αστο αυτο μακη δε λεει τυποτα το εχω δικημασει με τρια οπλα πολυ στενο και σκορπαει μετα τα 40 δεν μου αρεσε καθολου αντηθετα το long ειναι πολυ καλοΕναν να βρω ρε φιλε που να εχει δουλεψει το strike η να το δουλευει ακομα...!!!!thinkthinkthink
Μια ειναι η λυση μακι Alessandro bendivoglio και ξεχνας τα παντα εχω παθει πλακαΛιγο....
Καλησπέρα Teo !! Με ποιον τρόπο το παρειγειλες?????? Σε τι σύσφιξη ????? Και πόσο κοστίζει????Μια ειναι η λυση μακι Alessandro bendivoglio και ξεχνας τα παντα εχω παθει πλακα
thinkthinkthinkΜια ειναι η λυση μακι Alessandro bendivoglio και ξεχνας τα παντα εχω παθει πλακα
Δεν μηλαω για τσοκ βαγγελη για κανη που φτιαχνει custom λεω οπως θελει ο πελατης η τιμη πεζει απο 1500 με 2000Καλησπέρα Teo !! Με ποιον τρόπο το παρειγειλες?????? Σε τι σύσφιξη ????? Και πόσο κοστίζει????
Οκ ευχαριστώ πολύ!!! Νόμιζα ότι αναφέρεσαι στα τσοκ.....Δεν μηλαω για τσοκ βαγγελη για κανη που φτιαχνει custom λεω οπως θελει ο πελατης η τιμη πεζει απο 1500 με 2000
Ή ιδανική λύση και δοκιμασμένη λύση είναι το kicks.θα δεις άλλο έργο με έντονα σκασιματα και πουλιά που δεν θα βαράνε καν μανιβελα πεφτωντας...Τα αγαπάνε οι benelli δεν συγχωρούν ομως σκοπευτικα λάθη...Ίσως χάσεις πουλιά αρχικά Μόλις όμως του πάρεις τον αερα δεν θα το βγάζεις από πανω.για υδρόβια κυρίως και οι τουφεκιές παίζουν απο 40-50 μέτρα από οτι έχω υπολογίσει . επίσης το τσοκακι που φέρει το όπλο είναι τα crio της benelli και απο οτι τα έχω δοκιμάσει σε ενα χαρτί εχει μερικά κενά που μπορεί να περάσει ενα παπί γιαυτό ψάχνω κάτι σε aftermarket και απο οτι διαβάζω και βλέπω εδω οι επιλογές ειναι πολλές και έχω μπερδευτεί αρκετά..
Δημήτρη, δεν αποδίδουν ή δεν αναλογούν στις ονομαστικές συσφίξεις με μολύβι;Ύ.Γ.πρόσεξε τις συσφιξεις Στα smoke διότι δεν προορίζονται για ατσάλινα σκάγια που η χρήση τους είναι επιβεβλημένη στον βαλτο. Ή καθεαυτου σειρά για χρήση με ατσαλια είναι τα highflyer όπου οι ονομαστικές συσφιξεις δεν αποδίδουν το ίδιο σε μολύβι.
Έχεις δίκιο.Δεν αναλογουν.Ευχαριστώ για την διόρθωση.Δημήτρη, δεν αποδίδουν ή δεν αναλογούν στις ονομαστικές συσφίξεις με μολύβι;
Δεν ηταν διόρθωση αλλα απορια...Έχεις δίκιο.Δεν αναλογουν.Ευχαριστώ για την διόρθωση.
Δεν μας απαντησεςΜια ειναι η λυση μακι Alessandro bendivoglio και ξεχνας τα παντα εχω παθει πλακα
Κι εγώ το συμπέρασμα που λες είχα βγάλει σε διάφορες δοκιμές. Τίποτε το ιδιαίτερο. Πολύ κυνήγι όμως και κατάλαβα αυτό που έγραψε ο Παύλος παρακάτω και αναφέρουν αλλά παιδιά ως "πολύ κυνηγετικό τσοκ".Παύλο, αφότου έδωσα τα firtherlite χρησιμοποιώ στο Winchester τα mid και long. Πέραν από το σκοπευτήριο δεν τα έχω δοκιμάσει στο κυνήγι κυνήγι ακόμα. Δεν ξέρω αν έχω σχηματίσει λανθασμένη άποψη αλλά μετά από λίγες δοκιμές, σαν να βλέπω πως δεν παρουσιάζουν και μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι μιλάμε για αυλό που φλερτάρει με τα 18,9mm διαμέτρου, το οποίο σημαίνει 7/10 σύσφιξη για το mid και 11/10 για το long, μήπως το long τουλάχιστον στα ψιλά σκάγια δεν έχει να δώσει κάτι παραπάνω;
Ποια είναι η γνώμη σου;
Γεια σας! Εχει δοκιμασει κανεις σας τα τσοκ BRAIN κ ποιες οι εντυπωσεις σας?