Επειδή ήμουν παρών τη συγκεκριμένη στιγμή στο σκοπευτήριο θα καταθέσω τις εντυπώσεις μου....... Το σίγουρο είναι ότι το kikcs σύσφιξης 3,5* η LM το δοκίμασα και εγώ με δύο διαφορετικές κανες η μία 53 cm και η άλλη 71cm και πραγματικά τα σπασίματα ολων των πιάτων ήταν εντυπωσιακά........ Από κει και πέρα όντως ο συνάδελφος που ξεβιδωσε το δικό του και δοκίμασε το kikcs δήλωσε ότι παρατήρησε μεγαλη διάφορα διάν απόδοση........σημειώστε ότι η σύσφιξη του άλλου τσοκ ήταν ίδια στο χαρτόνι το kikcs έκανε όντως διαφορά στην κατανομή και πυκνότητα!!!! Τώρα για την ταχύτητα και τη δύναμη κρούσης εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω συμπερασμα ....... Θα μου πείτε άλλη φιλοσοφία σχεδίασης και χρήσης του καθενός.......εγώ προσωπικά εάν είχα και τα δύο και πήγαινα αύριο κυνήγι θα βιδωνα το kikcs.........Παιδιά καλησπέρα.Θέλω να καταθέσω έναν προβληματισμό ο οποίος προέκυψε χθες στο σκοπευτήριο.Ριχνωντας λοιπόν διαπίστωσα ότι ένα παλικάρι έριχνε με ΤΣΟΚ κορυφαίο σύμφωνα με τον κατασκευαστή.Το παλικάρι ενώ είναι καλός Σκοπευτής αναθεματιζε θεούς και δαιμονες σε κάθε πιάτο...Στην τελευταία βάση ζήτησε να ανταλλάξουμε τα ΤΣΟΚ και έμεινε έκπληκτος από το ταπεινό .15 της kicks.Υποστήριζε ότι με το ίδιο φυσιγγι για κάποιο λόγο με το δικό του τσοκ καθυστερούσαν να φτάσουν τα σκάγια στον στόχο(δεν λέω ποιο γιατί είναι αντιδεοντολογικό)...Μην μπορώντας να το δεχτώ στήσαμε χαρτόνι στα 30 μέτρα και όντως ακόμη και χωρίς ταχογράφο διαπιστώσαμε όλοι ότι υπήρχε διάφορα ταχύτητας και κρούσης στον στόχο ανάμεσα στα δύο ΤΣΟΚ με ίδιο φυσιγγι.Υπάρχει περιθώριο για τέτοιο ενδεχόμενο???
Υ.Γ.στην πρώτη ευκαιρία αν βρω ταχογράφο θα κάνω την δοκιμή σίγουρα...