ετσι ακριβως , το ειχα γραψει φιλε , τα φρενατα βγηκαν για τα εμπορικα , οι ιδιογομωτες φτιαχνουν χειρόφρεναΝομίζω τα προκομμένα κυάθια δίνουν, κατά τι, κοντύτερη άτρακτο απο τα άκοπα
υπαρχει , όχι σε BP , δεν σου αρεσει αν το εχει βγαλει η Βριλευ ???Κυκλοφορεί κανα βιντεάκι όπως της B&P ή καμία ταχυφωτογραφία, που να δείχνει πως βγαίνει η ντουφεκιά από στόμιο τσοκ φρένου?
φιλε Ακη να κανεις αυτό που εσυ γουσταρεις , εσυ πλερώνεις εσυ γουστάρεις , αν ημουν στην θεση σου θα καθομουν φρονιμα και με τα λεφτα θα πηγαινα μια βδομαδα Εβροθα το ξαναδοκιμασω δημητρη και βλεπουμε.ουτως η αλλιως και ηδη ευχαριστημενος ειμα ιμε το οπλο τραβαει παρα πολυ καλα μετα και την επεμβαση στον κωνο. τοσο πολυ που σκεφτομαι σοβαρα να μη αγορασω μια καννη απο 870 ρεμι που ειχα βρει ετοιμη για benelli σε αρκετα καλη τιμη.(οσο κανουν 2 τσοκ).
εσυ τι λες να παρω και τη καννη ρεμι ή δεν θα εχει καποια σημαντικη διαφορα τωρα που εκανα τον κωνο?
ή να παρω τη ρεμι και να κουμπωσω εκει τα kicks ?
Αφού έχουν τόσα πλεονεκτήματα, τόσο δύσκολο είναι οι εταιρίες να βγάζουν μόνο κυάθια με προκομμένα πέταλαετσι ακριβως , το ειχα γραψει φιλε , τα φρενατα βγηκαν για τα εμπορικα , οι ιδιογομωτες φτιαχνουν χειρόφρενα
Παράδειγμα έφερα την B&P, λόγω του βίντεο που παρέθεσα σε προηγούμενο μνμ μου...υπαρχει , όχι σε BP , δεν σου αρεσει αν το εχει βγαλει η Βριλευ ???
Καταλαβα...To τσοκ φρενου Σπυρο δεν πιανεται ακομα και αν κοψεις το κυαθιο,την ατρακτο που βγαζει δηλαδη δεν μπορεις να τη παρεις με συμβατικα τσοκ ακομα και αν προκοψεις τα κυαθια,με πορτινγκ μαλλων ναι οπως και με τα τσοκ του Ηφαιστου,και τα δυο αυτα πιθανοτατα δουλευουν επισεις,εξισου καλα.Το προκομμενο κυαθιο ειναι κατι που πρεπει να γινει για να εχεις σωστες συγκεντρωσεις,εχω παρατηρησει οτι και να ανοιξει το κυαθιο το οποιο δεν ειναι προκομμενο...μπορει και παλι να παρεις σκορποσκαγια!
Παιδιά φοβερα κέντρα τα kicks τα οποία φαίνονται στο κυνήγι
Κάποιος ειχε γράψει οτι δεν συγχωρούν λάθος σκόπευση και το ειδα στην πράξη οτι ειναι απόλυτο
Δεν κρύβω πως μου πήρε λιγες τουφεκιές μεχρι να τα βρώ αλλά μετά απαπαπαπα κηδείες
Φοβερός και τρομερός ο συνδιασμος του U3/U3 στο δίκαννο με τα euromix 8-9. Ότι τουφεκισα την πρώτη μέρα, "έσβησε" κυριολεκτικά, εκτός από ένα τρυγονι που πέταγε ένα με το χώμα αναμεσα σε κάτι κοντα άγρια δεντράκια και κάθε φορά που το "εφερνα", την ντουφεκια την έτρωγαν τα δέντρα που έβαζε ανάμεσα μας.
Το αποκορύφωμα ήταν μια κουρουνα γύρω στα 45 μέτρα, μπορεί και 50, που έκανε τον Άκη να πάρει τηλέφωνο για να μάθει με τι φυσιγγι έγινε η τουφεκια αυτή
Ή καταργω από το μυαλό μου, μια περαιτέρω άσκοπη απασχόληση.Αναρωτιεμαι παντα γιατι 2 ιδια τσοκ σε δικανο, πρακτικα του καταργεις ενα πλεονεκτημα.
Το όπλο προορίζεται μόνο για καρτερια και γενικά είναι ένα όπλο που το θέλει το "μάζεμα" στις κάννες. Χαλάλι οι πίνακες και τα πήγαινε έλα στον μάστορα για το κοντάκι.Ρε συ Γιωργο καλα το μακρια, αλλα τι κανεις αμα σου βγει κοντα με αυτο το συνδυασμο. Υποθετω κατω απο 20 μετρα οτι πετυχαινεις δεν θα μπορει να φαγωθει.
Ή καταργω από το μυαλό μου, μια περαιτέρω άσκοπη απασχόληση.
Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα κολλήσουν πάνω στις κάννες.
Πες μου όμως κάτι, στα μπασιματα, ρίχνεις πρώτα το στενό και μετά το ανοιχτό;
με το δικανο τα δοκιμασες παυλο?ποια νουμερα δοκιμασες?
απο θορυβο ειδες αυξηση μεγαλη?
Κατανοητο,Βικτωρα!Ειπαμε,καλυτερα σκοτωματα!Ποσες φορες εχεις αντιληφθει οτι ενω εισαι σωστα στο πουλι,αυτο σου εφυγε αλωβητο?για τραβερσες μιλαω.Και με μεγαλη ατρακτο.Δεν μπηκε στο σακουλι και η αιτια ηταν αυτη!Γιαννη, η κοντη ατρακτος, εξυπηρετει στο να εχει η τουφεκια μας πυκνοτερη κατανομη. Μια μακρια ατρακτος εννοειται πως στο χωρο δεν εχει ισως την κατανομη που χρειαζεται, και αρκετα κενα ωστε ενα θηραμα να μπορεσει να ξεφυγει. Πλεονεκτημα μιας μακριας ατρακτου ισως υπαρχει οταν βαλουμε παρα πολυ προσκοπευση σε ενα τραβερσατο στοχο. Σε σωστες προσκοπευσεις, η μικρη ατρακτος ειναι παντα σε θεση πλεονεκτηματος.
μπροστα απο το πουλι?