Στο τελος αυτες οι τουφ. μενουν.shoot.
Οχι Παυλο, ειναι αλευρι για ολλες τις χρισειςΓιωργη κατι εχω στο μυαλο μου για 70 και μετρα. Δεν ξερω ομως μη το χαλαει το αλευρι που γεμιζεις τους πυραυλους σου
Στο τελος αυτες οι τουφ. μενουν.shoot.
Μην ανησυχεις Παυλο δεν θα βαλει αλευρι θα βαλει κατι αλλο....θα φροντισω εγω για αυτοΓιωργη κατι εχω στο μυαλο μου για 70 και μετρα. Δεν ξερω ομως μη το χαλαει το αλευρι που γεμιζεις τους πυραυλους σου
Ενταξη ρε Παυλο 60-90 μια χαρα ειναι αν εισαι καταληλα προετημασμενος.....και φυσικα μπορεις να βαλεις και τα αναλογα μετρα προσκοπευση που ειναι το ποιο δυσκολο.Δ πριν λιγα χρονια, μειον 3 χιονοκαλυψη βορειαδακι που να ξυριζει παπα. Μεγαλο περασμα απο χηνες στα μεσουρανα. Ολες το ιδιο υψος. Το Δ φουλ απο κυνηγους που επιστρατεψαν οτι μεσο υπηρχε για να τουφεκισουν τις χηνες σε αποστασεις αισθητα 60 με 90 μετρα. Απο ολη τη σειρα μονο ενα ατομο κατεβαζε πουλια, με κοντρα δοση φυσιγγια και τσοκ γαλοπουλας. Τα πουλια αργουσαν τοσο πολυ να πεσουν και το παλαβο ατομο αναβε τσιγαρο μεχρι να κατεβει το πουλι. Το ατομο αυτο ειναι στη βαλτοπαρεα μου και ριχνει μονο σε ημερησιο και για τετοιες καταστασεις ζει. Βασιλιας.
Αστα φιλος τωρα που εγινε η θαλλασα γιαουρτη .seveys.εμεις χασαμε το κουταλι.smashfrak.Εση ΝΕΑΡΕ ΚΑΡΑΦΛΕ ΝΗΚΤΟΒΙΕ ΜΕΣΗΛΙΚΑ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ????ΤΗΝ ΤΡΙΠΑΣ ΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ????
πες μας λοιπον ποια θεωρεις κορυφαια στην πιστα ??Απο τις δικες μου εμπειριες στα 3 χρονια που ριχνω αποκλειστικα με τσοκ φρενου παρατηρησα και μεγαλυτερο ποσοστο ευστοχιας και αποτελεσματικοτητα με μεγαλη φασμα φυσιγγιων και πιο μακρινες βολες και παρα πολυ καλη αποδοση και στις κοντινες πραγμα που μου ειχε κανει τρομερη εντυπωση και απο την αρχη και δεν μπορουσα ουτε ακομη μπορω να εξηγησω. Πως δηλαδη το ιδιο τσοκ με συσφιξη Μ ριχνει σαν ΧF στις μακρινες και σαν ΙC στις κοντινες. Αυτη την αισθηση μου αφηνει. Με συμβατικο τσοκ ποτε δεν μου ειχε συμβει αυτο τοσο συστηματικα.
Οι τουφεκιες ειναι ολες καρμπον, οι αποκλισεις στην αποδοση απο φυσιγγι σε φυσιγγι εχουν μειωθει, αν ριχνεις ποιοτικα φυσιγγια που εχουν υποστει τον στοιχειωδη ποιοτικο ελεγχο.
Δεν μου λειπει καθολου το συμβατικο τσοκ και κανω πλεον ολα μου τα κυνηγια με φρενου, και ολα τα τσοκ που αγοραζω πλεον ειναι φρενου. Γενικα επαθα τετοιο ταρακουνημα απο οταν τα χρησιμοποιησα που σημειωτεον ηταν και απο σποντα που δεν τα αλλαζω πλεον με τιποτα.
Οπως και στα συμβατικα ετσι και στα φρενου υπαρχουν διαφορες και η γεωμετρια παιζει και εδω πολυ μεγαλο ρολο. Καποιος μπορει να κολλησει με ενα συγκεκριμενο τυπο τσοκ και να μην του αρεσει καθολου ο αλλος. Εχω αυτη τη στιγμη 3 διαφορετικες μαρκες στην κατοχη μου, 2 που εχω δοκιμασει και μια καινουργια και εχω ενθουσιαστει απο εναν τυπο και απο αυτον ριχνω ολη τη σειρα. Οι αλλες 2 υπαρχουν μονο σε πολυ στενες συσφιξεις για τουφεκιες στα ορια.
Δεν ριχνω σκοπευτηριο παρα μονο κυνηγι και θεωρω τον εαυτο μου μετριο σκοπευτη.
πες μας λοιπον ποια θεωρεις κορυφαια στην πιστα ??
δεν σε προβληματιζουν τα κενα που εχει; μηπως συμπεριφερεται ετσι με το rm ενω με καποιο αλλο θα ηταν καλυτερα τα πραγματα;Προσωπικα το LM το εμπιστευομαι και σε πιο μακρινες αποστασεις
ενταξει οταν τις δεις καλυτερα θα χαιρομουν να ακουσω την αποψη σου..Πανο δυστυχως απο το κινητο δε μπορω να δω ολοκληρωμενα τις φωτογραφιες. Σιγουρα οταν υπαρχουν κενα ειναι θεμα προβληματισμου
Και το lm kicks 0,62 περίπου βγαίνει δεν είναι 2* ακριβώς το ξέρεις και εσύ με το lf που εχεις ότι αυτό είναι το 0,75..Πανο με το LM δεν φανηκε να ειναι καλο το RM, με το ΙΜ ηταν πολυ καλυτερο κ ειχε κ ψωμι ακομα...
Γενικα τα σκοπευτικα φυσιγγια μετα τα 30 μετρα θελουν σφιχτουτσικα τσοκ λογω μειωμενου αριθμου σκαγιιων... Εμενα 215 σκαγια περιπου αν θυμαμαι καλα μου εβαλε το συγκεκριμενο RM στα 40 μετρα με τσοκ συσφιξης 0,6...
Παντως με το πιο σφιχτο τσοκ εχει πολυ καλυτερη εικονα...