Παιδιά ερώτηση...τα blackbore τα φέρνει κάποιος Ελλάδα?
Οχι
Παιδιά ερώτηση...τα blackbore τα φέρνει κάποιος Ελλάδα?
Έχει κλείσει η εταιρείαΠαιδιά ερώτηση...τα blackbore τα φέρνει κάποιος Ελλάδα?
Σύμφωνο ίσως έχει ξεμείνει κανένα στο Αμέρικα και αν έχεις γνωστό να στο στείλει αλλιώς κανένα μεταχειρισμένο αν βρει ο φίλος από εδώ ( αν και δεν νομίζω να θέλει να το δώσει κανένας χεχε )Έχει κλείσει η εταιρεία
Έχουν μείνει ελάχιστα από τι μου χει πει.Σύμφωνο ίσως έχει ξεμείνει κανένα στο Αμέρικα και αν έχεις γνωστό να στο στείλει αλλιώς κανένα μεταχειρισμένο αν βρει ο φίλος από εδώ ( αν και δεν νομίζω να θέλει να το δώσει κανένας χεχε )
Σύμφωνο ίσως έχει ξεμείνει κανένα στο Αμέρικα και αν έχεις γνωστό να στο στείλει αλλιώς κανένα μεταχειρισμένο αν βρει ο φίλος από εδώ ( αν και δεν νομίζω να θέλει να το δώσει κανένας χεχε )
Όταν θες όμως να πάρεις θηράματα μετά τα 40 μέτρα νομίζω ότι εκεί γίνονται απαραίτητα αυτά τα τσοκ και δείχνουν τι μπορούν να κάνουν .....πόσες φορές μου περνούσαν τα παπιά στα 40+ και δεν έριχνα γιατί είχα κολλημένο το 3αρι......τώρα πήρα gemini full και Άγιος ο Θεός σίγουρα θα χάσω αρκετά γιατί δεν είμαι εξοικιομενως με αυτές τις αποστάσεις αλλά θα το συνηθίσωΜανια με αυτα τα κλειστά τσοκ. Τα ανοιχτα δινουν θηράματα
Τι διαστάσεις έχουν τα χαρτιά Μιχάλη;Αν δεν φαίνονται καλά για όποιον ενδιαφέρεται ας μου κάνει αίτημα φιλίας στο fb να του στείλω τις φωτογραφίεςσε μήνυμα. Mixalis kavvathas
1,20χ1,00Τι διαστάσεις έχουν τα χαρτιά Μιχάλη;
Browning maxus 18,7 αυλοςσε τί κάννη έχει βιδώσει το Pure Gold ;
Οι δοκιμές αυτές με τι καιρό έγιναν?Ανανοντα λονγκ 45 μέτρα
Τι έχεις στο πονηρό μυαλό σου;λες να έφταιγε ο ηλιοςΟι δοκιμές αυτές με τι καιρό έγιναν?