Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Μιχάλη δοκίμασε και άλλα φυσίγγια γιατί οι τουφεκιές είναι κάτω του μετρίου για long 1* στον 18.8 στα 45 μέτρα,,Και το pure gold δεν μου άρεσε με το IM στις fabarm στα 40μ παίρνω πολύ καλύτερες κατανομές,,η maxus είναι πρόσφατα αγορασμενη ;

Last edited:
Μιχάλη δοκίμασε και άλλα φυσίγγια γιατί οι τουφεκιές είναι κάτω του μετρίου για long 1* στον 18.8 στα 45 μέτρα,,Και το pure gold δεν μου άρεσε με το IM στις fabarm στα 40μ παίρνω πολύ καλύτερες κατανομές,,η maxus είναι πρόσφατα αγορασμενη ;
Θα δοκιμάσω σίγουρα. Την έχω 3 χρόνια και την πήρα από ένα φίλο που την είχε και αυτός αλλά τόσα. Θα ανεβάσω ξανά τις δοκιμές γιατί μου στείλανε παιδιά πως δεν φαίνονται καλά. Έχω μαρκάρει με μαρκαδόρο τις τρύπες

Μήπως το δάγκωμα έχει να κάνει και με την σύσφιξη ??
Λογικά το κυαθιο τάπα εφαρμοζει οπως και διογκωνεται κάπως με την έκρηξη οπότε πρέπει να ακουμπαει σε όλες τις συσφιξεις?
Στο βίντεο φαίνεται πως πρέπει να σκίζονται τα ραματα του συγκεντρωτηρα.

Λογικά το κυαθιο τάπα εφαρμοζει οπως και διογκωνεται κάπως με την έκρηξη οπότε πρέπει να ακουμπαει σε όλες τις συσφιξεις?
Στο βίντεο φαίνεται πως πρέπει να σκίζονται τα ραματα του συγκεντρωτηρα.
Κατάλαβα το έχω δει το βιντεάκι
Άρα δεν πεζει ρόλο αυτό νομίζω κάπου είχα διαβάσει πεζει ρόλο η κλίση των τρυπών και κατά ποια φορά είναι αυτό ίσως έχει περισσότεροι βάση

ναι τώρα πολύ καλύτερα γιατί όντως από κινητό δεν φαινόταν τίποτα,,,μια χαρά !
Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα ότι δεν θα φαίνονται καλά χωρίς μαρκαδόρο. Θα ήθελα να κάνει και λίγο κρύο γιατί το πρωί απάντησα σε ένα φίλο οτι είχε 13-14 βαθμούς αλλά εκείνη η θερμοκρασία ήταν 9 η ώρα. Και τις δοκιμές τις έκανα μετά τις 10 οπότε σίγουρα ήταν μεγαλύτερη η θερμοκρασία.οπως επίσης δεν είχα αλλα χοντρά να δοκιμάσω. Θα ανεβάσω αύριο ελπίζω με την α400 να δούμε και εκεί τι κάνει το pure gold

Κατάλαβα το έχω δει το βιντεάκι
Άρα δεν πεζει ρόλο αυτό νομίζω κάπου είχα διαβάσει πεζει ρόλο η κλίση των τρυπών και κατά ποια φορά είναι αυτό ίσως έχει περισσότεροι βάση
Όλα παίζουν ρόλο όπως και η ραφές στον συγκεντρωτηρα, στους z2m είναι επίπεδες ανάμεσα στα πτερύγια στους gualandi εξωτερικές.

Back