Altair Lusso
Banned
Υπολόγιζε ένα anaconda mid, ίδια φιλοσοφία.το έχετε δοκιμάσει Γιώργο,πώς δουλεύουν οι δακτύλιοι ;
Υπολόγιζε ένα anaconda mid, ίδια φιλοσοφία.το έχετε δοκιμάσει Γιώργο,πώς δουλεύουν οι δακτύλιοι ;
Από ότι κατάλαβα βγαίνει σε short-mid-long range ανάλογα με τους δακτυλίους που έχει εξωτερικά του τσοκ......η τιμή του δε πολύ παραπάνω από τα smoke κτλπ
Νομίζω για το σετ αν δεν κάνω λάθος, οπότε φθηνότερα και από Carlson' s.Από ότι κατάλαβα βγαίνει σε short-mid-long range ανάλογα με τους δακτυλίους που έχει εξωτερικά του τσοκ......η τιμή του δε πολύ παραπάνω από τα smoke κτλπ
Νομιζω τα ειχε και περυσι αυτα Κωνσταντινε
Δεν τα χα προσέξει Αλέξανδρε, αλλά αν κοιτάξεις στο σάιτ σε τι μοντέλο όπλου βγαίνουν βγάζει λευκή σελίδα, εκτός και αν τα παίξε το κινητο.Νομιζω τα ειχε και περυσι αυτα Κωνσταντινε
Μαλλον κατι παιζει με το κινητο γιατι εμενα τα βγαζει κανονικα τα οπλα που ταιριαζουνΔεν τα χα προσέξει Αλέξανδρε, αλλά αν κοιτάξεις στο σάιτ σε τι μοντέλο όπλου βγαίνουν βγάζει λευκή σελίδα, εκτός και αν τα παίξε το κινητο.
Beretta, benelli κτλ βγαίνει ποιο σπειρωμα εχουν δεν φαινεται.Μαλλον κατι παιζει με το κινητο γιατι εμενα τα κανονικα τα οπλα που ταιριαζουν
Ναι βγαινει αλλα φαινεται λιγο περιεργαBeretta, benelli κτλ βγαίνει ποιο σπειρωμα εχουν δεν φαινεται.
Αν είναι έτσι ναι είναι πολύ καλή τιμήΝομίζω για το σετ αν δεν κάνω λάθος, οπότε φθηνότερα και από Carlson' s.
Το ενα καλυτερο απο το αλλο σου λεωΠοια τσοκ συγκρίνεις Άρι
Μόνο Drake's βλέπω χεχε
Ψαλίδες και πράσινα βλέπω.Πρέπει να περάσατε πααααρα πολύ ωραία πάνω !
Εγω kicks smoke και ο φιλος Pattenmaster classic long rangeΠολύ ωραίες φωτογραφίες πάντως. Τι τσοκ είναι κουμπωμένα πάνω;
Kicks με διαφορά πιο όμορφο Άρη!!!Εγω kicks smoke και ο φιλος Pattenmaster classic long range
Kicks με διαφορά πιο όμορφο Άρη!!!
Όλα είναι στο κοντάκι αλλά από θέμα εμφανίσεις μιλάω εγώΚ το αλλο σκοτωνει διαβολεμενα... Αν κ δεν εχω κανει συγκριτικο μεταξυ τους...