Αν έχει θέμα το τσοκ το διάφορες μπορεί να πάρω στον πίνακα και γενικά επιδρά κάπως αρνητικά..... πάντως και με μαμά και με το gemini οι τουφεκιές μου πάνε στο ίδιο σημείοMπορει να ειναι στραβοφτιαγμενο και το τσοκακι, δοκιμασε και με μαμα τσοκ να δεις
αν ειναι το ιδιο.
Tελη εγώ το είδα αυτό στη Μ2 με το μανισιο το 3 τσοκ .Το παρατήρησα τώρα που έβαλα το Gemini με το μαμα της δεν το είχα παρατηρήσει αλλά ίσως συμβαίνει και με εκείνα το ίδιο .....ίσως έτσι εξηγείται και ότι φεύγει αριστερά η τουφεκιά μου .......
Τώρα έβαλα ένα ένα όλα τα μαμα και εκεί έτσι είναι τελικά οπότε είναι θέμα της κάννης και όχι τσοκTελη εγώ το είδα αυτό στη Μ2 με το μανισιο το 3 τσοκ .
Πάει αριστερά αλλά πιστεύω είναι θέμα κοντακιου του πατέρα πάει κέντροΑν η τουφεκια σου στα 30 μετρα παει στο κεντρο τοτε δεν εχεις θεμα.
Πρωτα μετρα την αρχη του τσοκ να εχει μεγαλιτερη διαμετρο απο τον αυλο, να αποκλισουμε τυχον επικηνδινες καταστάσειςΕδώ μάγκες τι παίζεται???
View attachment 6372
Bisley μόνο φίλε
μην τρελαίνεσε αφού η φούστα του τσοκ είναι πιο μέσα από τον άυλο δεν υπάρχει θέμα και στην breda έτσι μου είναι όπως και στην mosberg και οι δυο κέντρο μου πάνε με αρκετά τεστ γιατί είμαι και ολίγων ψυχακιας με τέτοια πράγματα.Εδώ μάγκες τι παίζεται???
View attachment 6372
Καλόκαυτο Κωστή...Καλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598
Nα το χαρείς Κώστα !!!!! καλό καπνιστοΚαλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598
Καλορίζικο...θα δεις ότι τα 50 είναι άκρως εκμεταλλεύσιμα με αυτό το τσοκ...νο5-5,5 σκαγια με υψηλό ποσοστό αντιμονιο και θα δεις κωλοτουμπες άνω των 50...!!!Καλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598
Ωχ μυρίζει κάψιμο χεχε καλό ριζικό φίλε μου!!!Καλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598
Καλοτουφεκο να ειναιΚαλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598
Καλορίζικο και καλα καπνίσματα ....Καλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598
Καλορίζικο και καλές τουφεκιές εκτός ορίωνΚαλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598
Καλορίζικο Κώστα,εύχομαι να είναι αυτό που έψαχνες και να σου δώσει το κάτι παραπάνω στις μακρινές τουφεκιές!Καλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598
Καλες τουφεκιες να εχειςΚαλώς τα δέχτηκα.. Ευελπιστω σε βολές ακαριαιες γύρω στα 50μ κυρίως για τα γαλάζια. Αντε να δουμε.. View attachment 6598