Σ'ευχαριστώ!!!Kαλορίζικο και καλές τουφεκιές ....
Σ'ευχαριστώ!!!Kαλορίζικο και καλές τουφεκιές ....
Να το χαρείς φίλε. Και εγώ προς τα εκεί κοιτάω
Να το χαρείς φίλε. Και εγώ προς τα εκεί κοιτάω
[/QUOTE
Από ότι λένε τα παιδιά εδώ μέσα αξίζει,οπότε μην το σκέφτεσαι!!!
Νεοs είμαι και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά απλά με παραξένεψε που δεν είδα να αναφέροντε εδώΤα brilley είναι για μας τα γεροντια...οι νεολαίοι είναι kickatoi!
Η γρια η κοτα έχει το ζουμί ΤζονυΤα brilley είναι για μας τα γεροντια...οι νεολαίοι είναι kickatoi!
Αυτό είναι μονιμα βιδομενω για γενική χρήση. Όταν απαιτηθεί μπαίνει το κικςΔεν ξερω αν κολλαει εδω η ερωτηση μου αλλα briley δεν χρησιμοποιει κανεναs?
Εγω τα έχω σε INVENTOR PLUS σε C, IC και Μ για την sx3 και το 525. Παλαιότερα είχα ανεβάσει και δοκιμές με το 525. Απ' ότι θυμάμαι ήταν λίγο πιο σφιχτά από ότι λέγανε οι ονομασίες αλλά ήταν πολύ παλιά για λεπτομέρειες . Ευκαιρία να τα ξαναδοκιμάσω .Δεν ξερω αν κολλαει εδω η ερωτηση μου αλλα briley δεν χρησιμοποιει κανεναs?
Και εγω το IC και το IM εχω και εχω μονιμα βιδωμενο πανω το πρωτο το δευτερο αντε να το βαλω μια δυο φορεs το χρονο εμενα μου φαινοντε πολυ σφικταΕγω τα έχω σε INVENTOR PLUS σε C, IC και Μ για την sx3 και το 525. Παλαιότερα είχα ανεβάσει και δοκιμές με το 525. Απ' ότι θυμάμαι ήταν λίγο πιο σφιχτά από ότι λέγανε οι ονομασίες αλλά ήταν πολύ παλιά για λεπτομέρειες . Ευκαιρία να τα ξαναδοκιμάσω .
Αλλά κι εγώ μάλλον στα γερόντια περιλαμβάνομαι (59).
Με ενα τετοιο full δεν ξερω τι παραπανω θα εδινε το κικsΑυτό είναι μονιμα βιδομενω για γενική χρήση. Όταν απαιτηθεί μπαίνει το κικς
Περιφέρεια...εκεί που πάσχουν τα συμβατικά σφιχτά είναι η περιφέρεια ...δίνουν κεντρικά μεν αλλά η περιφέρεια τους είναι ακανόνιστη και αδύναμη...Με ενα τετοιο full δεν ξερω τι παραπανω θα εδινε το κικs
Υπάρχει κάποια δοκιμή που να δείχνει αυτή την διαφορά με τα κικs?Γιατί δεν μου φαίνεται λογικό να τα θελειs και να δίνουν περιφερεια και κεντρο εγώ στο συγκεκριμένο δεν έχω δει αδυναμιεs πάντα στο κυνηγιΠεριφέρεια...εκεί που πάσχουν τα συμβατικά σφιχτά είναι η περιφέρεια ...δίνουν κεντρικά μεν αλλά η περιφέρεια τους είναι ακανόνιστη και αδύναμη...
Όχι καμία...αν δεν εχεις δει αδυναμίες μην το ψάχνεις περαιτέρω αφού σε ευχαριστεί αυτό που έχεις.Υπάρχει κάποια δοκιμή που να δείχνει αυτή την διαφορά με τα κικs?Γιατί δεν μου φαίνεται λογικό να τα θελειs και να δίνουν περιφερεια και κεντρο εγώ στο συγκεκριμένο δεν έχω δει αδυναμιεs πάντα στο κυνηγι
Δεν ψαχνομαι απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τέτοια φορά το κικsΌχι καμία...αν δεν εχεις δει αδυναμίες μην το ψάχνεις περαιτέρω αφού σε ευχαριστεί αυτό που έχεις.
Μάλλον μόδα ...Δεν ψαχνομαι απλά προσπαθώ να καταλάβω γιατί έχει πάρει τέτοια φορά το κικs
Εγώ το black oxide light full το είχα πληρώσει όσο ένα muller άσε....η απόδοση του από 67% άντε 75% ντιπενςΚαι εγω το IC και το IM εχω και εχω μονιμα βιδωμενο πανω το πρωτο το δευτερο αντε να το βαλω μια δυο φορεs το χρονο εμενα μου φαινοντε πολυ σφικτα
Ποιο είναι αυτό? Δεν τα ξέρω αυταΕγώ το black oxide light full το είχα πληρώσει όσο ένα muller άσε....η απόδοση του από 67% άντε 75% ντιπενς
Χαχαχα το φανταστηκα αλλά ήθελα και να το ακούσω από κάποιον που τα ξέρει καλύτεραΜάλλον μόδα ...