Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

όλες οι τουφεκιές είναι με τα lambro tordo 32 No8 , δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου αλλά ούτε και του φυσιγγιού μιας και το ραντεβού κανονίστηκε πολύ πολύ βιαστηκά και ρίξαμε με τα φυσίγγια που είχαν ξεμείνει στο πορτ παγκάζ

αν είχα μαζί τα υπόλοιπα που είχα ρίξει τις προάλλες θα έπαιρνα φοβερές τουφεκιές - ο κώνος βελτίωσε πολύ την τουφεκιά

την μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η τουφεκιά στα 50 μέτρα του ανακόντα και επίσης οι τουφεκιές του kicks smoke skeet στα 27/30 μέτρα , πραγματικά στο περπατητό θα δώσει ρεσιτάλ το συγκεκριμένο τσοκ με Νο9

27m kicks smoke skeet

27m anaconda mid

30m kicks smoke skeet

30m anaconda mid

35m anaconda mid

50m kicks smoke full ( δεν βοήθησε το Νο8 σκαγιών )

50m anaconda mid

Ρε Παυλο τι κανεις εκει.hair.θα παρω τηλ στο Αμερικα να σου παρουν πισω τα anaconda.yelling. ακου εκει tordo.hair.κανα φυσιγγι τις προκοπης δεν εχεις.hair.κριμας τα τσοκακια και αυτα που εχεις ξαπλα στο τραπεζι....

μέσα είσαι φίλε μου δεν μου αρέσει καθόλου σαν φυσίγγι αλλά για πάρτη σου θα έχω καλύτερες τουφεκιές σύντομα με καλύτερα φυσίγγια,,,,δεν έχω και κανέναν ιδιογομωτή εδώ να με φτιάξει να τρελαθούμε λίγο !

Last edited:
μέσα είσαι φίλε μου δεν μου αρέσει καθόλου σαν φυσίγγι αλλά για πάρτη σου θα σου έχω καλύτερες τουφεκιές σύντομα με καλύτερα φυσίγγια,,,,δεν έχω και κανέναν ιδιογομωτή εδώ να με φτιάξει να τρελαθούμε λίγο !
Η τελευταια μπορει να δουλεψει καλυτερα σε ποιο χοντρα,και στα 35 καλα πηγε το anaconda που μπορει και να το θεωρησουμε σαν 3αστρα,το kikcs θελει σιγουρα ποιο χοντρο σκαγιο.....τελικα ρε παιδι μου πολυ αλεζουαρ πεφτει τωρα τελευταια.sarcastic.

όλες οι τουφεκιές είναι με τα lambro tordo 32 No8 , δυστυχώς δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου αλλά ούτε και του φυσιγγιού μιας και το ραντεβού κανονίστηκε πολύ πολύ βιαστηκά και ρίξαμε με τα φυσίγγια που είχαν ξεμείνει στο πορτ παγκάζ

αν είχα μαζί τα υπόλοιπα που είχα ρίξει τις προάλλες θα έπαιρνα φοβερές τουφεκιές - ο κώνος βελτίωσε πολύ την τουφεκιά

την μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η τουφεκιά στα 50 μέτρα του ανακόντα και επίσης οι τουφεκιές του kicks smoke skeet στα 27/30 μέτρα , πραγματικά στο περπατητό θα δώσει ρεσιτάλ το συγκεκριμένο τσοκ με Νο9

27m kicks smoke skeet

27m anaconda mid

30m kicks smoke skeet

30m anaconda mid

35m anaconda mid

50m anaconda mid

το mid το ανακοντα τι διαμετρο στομιου εχει ?

18,15 Δημητρη
6 δεκατα συσφιξη στα 50 μετρα με εμπορικο φυσιγγι τετοια κατανομή και συγκεντρωση , πολλα μπραβο , αν και το οπλο εχει παρει πολλα κυβικα από τον κωνο , καλα κυνυγια στον κατοχο ευχομαι

ένα καλό φυσίγγι βοηθάει ένα "σκάρτο" τσοκ
ένα καλό φυσίγγι με ένα καλό τσοκ είναι ο τέλιος συνδιασμός
ένα καλό φυσίγγι με ένα καλό τσοκ και "σκάλισμα" στην κάννη είναι αυτό που θέλει κάθε κυνηγός / σκοπευτής

Τελικα τις ωραιες κατανομες της κανει το τσοκ ..η ..το φυσιγγι ..η .συνδιασμος...?

Αργύρη μαζί με την κάννη. Τριπλός συνδυασμός. Απλά για να βγάλεις συμπέρασμα κάνεις δοκιμές και συγκρίσεις σε ένα από τα τρία έχοντας τα άλλα δυο όμοια...

Αργύρη μαζί με την κάννη. Τριπλός συνδυασμός. Απλά για να βγάλεις συμπέρασμα κάνεις δοκιμές και συγκρίσεις σε ένα από τα τρία έχοντας τα άλλα δυο όμοια...
Αν εισαι λιγο παθιασμενος με το συγκεκριμενο θεμα και ψαχνεις να βρεις το τελειο ( υποκειμενικο ) οι συνδιασμοι ειναι απειροι....hair. .sarcastic.

27m kicks smoke skeet

27m anaconda mid

30m kicks smoke skeet

30m anaconda mid

35m anaconda mid

50m anaconda mid

Τα αποτελεσματα απο τo Anaconda mid οπως τα περιμενα και οπως το εχω ζησει και εγω τα 3 χρονια που το κυνηγαω. Τα 50 μετρα στο κυνηγι τα εχει για πλακα και οχι μια στις δεκα αλλα μια πισω την αλλη. Θεωρω παρα το πολυ καλο αποτελεσμα στον πινακα οτι το αδικει καθοτι δεν μπορει ο πινακας να σου δειξει πυκνοτητα τουφεκιας ανα μοναδα ογκου πραγμα που θα το ζησεις πολυ εντονα στο κυνηγι.

Η τελευταια μπορει να δουλεψει καλυτερα σε ποιο χοντρα,και στα 35 καλα πηγε το anaconda που μπορει και να το θεωρησουμε σαν 3αστρα,το kikcs θελει σιγουρα ποιο χοντρο σκαγιο.....τελικα ρε παιδι μου πολυ αλεζουαρ πεφτει τωρα τελευταια.sarcastic.

Γρηγορη το Kicks ειναι το smoke που θεωρητικα ειναι για μολυβδινα και ψιλα σκαγια και σκοποβολη. Αυτο για τα χοντρα ειναι το HF

Να ξερατε τι μου εχετε κανη μονο να ξερατε..fiurius.Εχω ολη την αφροκρεμα απο τσοκ μπροστα μου , και δεν εχω χρονο να παω να ριξω 2 σμπαρα. Γαμω την τηχη μου γαμω..fiurius..evil.

Εσυ φιλε αν ηξερες τι εχεις στην κατοχη σου θα εκανες ηδη κωλοτουμπες πανω στο μπαρ. Σου το λεω εγω που τα εχω δοκιμασει και τα 2 τσοκ που εχεις το ενα περισσοτερο, το αλλο λιγοτερο;)

Back