Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Τολη δεν κρατησα καθολου τα χαρτια απο τα μαμα τα τσοκ απο τις δοκιμες καθως επισης και τις δοκιμες που εγιναν με το smoke im στα 35 μετρα με την sx2.... Θα τις ξανακανω καποια στιγμη και θα στις στειλω και θα δεις πολλα..... Οπως αθλιες κατανομες σε επωνυμο ιταλικο φυσιγγι που θεωρείται απο τα πολυ καλα
Θα δεις αύριο στα 35 με το μαμά 3* σε χοντρό και θα παθεις πλάκα :-)

Eιδα σημερα ενα φιλο που εριχνε μια Benelli Spesial Lusso αυλο 18,3 με τα δικα της τσοκ στον πινακα κ τον επιανε καταθλιψη... Πηρε ενα Kicks Smoke LF πραγματικης συσφιξης 2 αστρα και αρχισε να φιλαει το οπλο...
Μαλλον δεν τον εχεις δει ακομη Αρη να την φιλαει...χαχαχα οντως παιδια η βελτιωση ηταν κατι παραπανω απο μεγιστη και στο χαρτι και στα ''πουλια''

Last edited:
Λοιπον παιδία αναλυτικο ρεπορτάζ, τα BRAIN κανουν ότι υπόσχονται, πολύ καλά κατανομή αλατιέρας σε ολή την επιφάνεια ,ακομή και με το πιο κλειστο Carlson’s IM η βολή του ΤΜ ΒRΑΙΝ είναι καλύτερη σε σύνολο.

Η αποθέωση είναι το FLASHστα 14μ είναι λιγό πιο ανοιχτο από το SPREADER… αλλα στα 25μ κρατα πολύ καλα και είναι πιο κλειστο !!!!!! …μεχρί και στα 36μ με μεσόταπο …. Το πουλι πολύ πιθανον να πείσει που είναι εκτος specs!!!! υπερτερεί 100% του spreaderπου είναι και ακριβότερο κατά τουλάχιστον 20 euros.

έριξα και 1 πουλά με το ΤΜ στο sportingμια χαρα σπασιματα … εν ολίγης στο βουνού θα φάνει τι κανει , αλλα τα πρωτά δείγματα είναι εντυπωσιακά , πχ τα kicks αμέσως τα απέρριψα …. Μονο ενάντιων των Muller δεν τα εχω δει …αλλα 150 euros για το Passing ΔΕΝ τα δεινω …αν κάποιος φιλος έχει, πολύ ευχαρίστως να βρεθουμε για δοκιμές

Last edited:
Οσο αφορα το V3 τα anaconda αν και LONG-MID …είναι πολύ κοντα μεταξυ τους σαν 2* κ 3* θα τα ελεγα απ ότι ειδα…. Πολύ καλες κατανομες και συγκεντρωσεις ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ VINCI, ισως ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το VINCI….. οποτε Παυλο ειτε το εργαλειο μου (μετα τον κωνο) απλα κενταει ,…. Ειτε το V3 ειναι σε ονομαστικη συσφιξη και όχι κατι αστρονομικο που φανταζομασταν!

Last edited:
Καπετανιε ευχαριστουμε για τις δοκιμες, ωραια δουλεια...
Το Brain δειχνει οντως να σπαει τα κεντρα κατι το οποιο πιστευω οτι θα εχει μεγαλυτερη επιτυχια στα ψιλα σκαγια ( να υπαρχει μεγαλος αριθμος σκαγιων στη γομωση)...
Πολυ ενδιαφερον εχει κ το "ανοιχτο" της Brain δειχνοντας οντως οτι ανοιγει σχετικα γρηγορα κ κρατα καλη συγκεντρωση... Με εψησε....
παρατηρησες τιποτα περιεργο οσων αφορα την ουρα των σκαγιων?
Η Vinci σου εχει παρει ωραια φτιαξιμο κ εχει ωραιες τουφεκιες, αυτο ειναι δεδομενο... Οι κατανομες της V3 μου κανουν ακρως κυνηγετικες προσωπικα, σωστες ακομα και με τα μαμα τσοκ, και γενικα μου αρεσαν πολυ... Τον τροπο που σκοτωνει η οχι ειναι κατι που περα απο τον πινακα θα το δεις και στην πραξη κ θα μας πεις... ;)

τολη για μενα πολυ εντυπωσιακη ειναι η βολη με το μπραιν και μεσοταπο στα 36 μ. το σπριντερ πιστευω μονο στα 25 μ το κοντραρει στα ισια. στις αλλες αποστασεις χανει.

Τολη καλοφορετα τα καινουργια τσοκακια και να τα ευχαριστηθεις οσο δεν παει.... Αν καταλαβα καλα απο αυτα που εγραψες σιγουρα σε γεμισαν με αυτα που ειδες.....

Αρη φίλε μου βαλές ιδέα. Θα ρίξω στη θάλασσα να δω ατρακτο με τα brain. Δεν εχουν κάτι από φρένου πάντως. Θα τα ρίξω εναντιων μαμά κ καρλσον.
Ακόμη και στο 5αρι φίλε τα "έσπασε" τα κέντρα ...το ίδιο κ στα 8.5αρια.
Πάντως ΔΕΝ ήταν λόγια παιδιά...κάνουν ότι λένε αυτό έχω να πω.

Τολη καλοφορετα τα καινουργια τσοκακια και να τα ευχαριστηθεις οσο δεν παει.... Αν καταλαβα καλα απο αυτα που εγραψες σιγουρα σε γεμισαν με αυτα που ειδες.....
Βρε μου άρεσαν , είναι το στυλ που κυνηγάω. Δεν θέλω μόνο κέντρα...και απ ότι είδα κρατά περιφέρεια 3* και κέντρο 2* ....άρα 2 τσοκ σε ένα

Βρε μου άρεσαν , είναι το στυλ που κυνηγάω. Δεν θέλω μόνο κέντρα...και απ ότι είδα κρατά περιφέρεια 3* και κέντρο 2* ....άρα 2 τσοκ σε ένα
Θυμασε τι ελεγες πριν κατι μερες για τον κατασκευαστη των τσοκ...αυτος ηταν στο γκρουπακι που φτιαχνανε τις kalliston.....εχεις δει να πουλαει κανενας τετειο οπλο

Αρη φίλε μου βαλές ιδέα. Θα ρίξω στη θάλασσα να δω ατρακτο με τα brain. Δεν εχουν κάτι από φρένου πάντως. Θα τα ρίξω εναντιων μαμά κ καρλσον.

Τολη το ιδιαιτερο σχημα τους μου κινησε την περιεργεια απο την πρωτη στιγμη για το αν εχουν μεγαλη η φυσιολογικη ατρακτο γι αυτο σε ρωτησα... ;)

Αστα να πανε Παυλο τον χαλασανε οι κακες παρεες...μετα απο ολα τα τσοκακια τωρα μου θελει ic.hair.για μπεκατςα θα παμε.hair.μου φαινετε θα του κατασχεσω κανα τσοκ γιατι οπως παει μονο βαρος θα του ειναι.sarcastic.

Τόλη, για καμιά μπεκατσούλα, καλός είσαι ... .sarcastic..yelling.
Να σε ευχαριστήσω και γω για την παρουσίαση. Ξέρω τι κόπος είναι αυτή η διαδικασία :confused:
Ωραίο το V3 αλλά από αυτά που βλέπω, τα anaconda δεν του πάνε. Αφήστε πάνω τα μαμά και πάρτε τα φυσίγγια. Μόνο ένα after market extra full θα του έβαζα.

Back