Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Ευχαριστώ Τάκη. Σκέφτομαι το 3* σαν πιο all around και αργότερα ίσως πάρω και ένα 4*.
Ο πολυ καλος φιλος και συγκυνηγος που του εχω δωσει την breda ermes η οποια ειναι με 18,4 αυλο κυνηγαει μονιμα με το 3 gemini σε τσιχλα καρτερι και σε φασα με αριστα αποτελεσματα!!παντως η breda ermes ειναι απ τα κορυφαια αυτογεμη!!!:)

Ο πολυ καλος φιλος και συγκυνηγος που του εχω δωσει την breda ermes η οποια ειναι με 18,4 αυλο κυνηγαει μονιμα με το 3 gemini σε τσιχλα καρτερι και σε φασα με αριστα αποτελεσματα!!παντως η breda ermes ειναι απ τα κορυφαια αυτογεμη!!!:)
ποια η διαφορα Τακη από μια μπενελι ραφαελο ?

αυτο που μου εκανε εντυπωση στο gemini ειναι η στιβαρη κατασκευη. ειλικρινα δεν το περιμενα
Εγω Ευριπιδη το πρωτο gemini ported το πηρα προ δεκαετιας απ τον Νικητα Γαβαλα στο Μπραχαμι,οταν το δοκιμασα στη benelli raffaello deluxe που ειχα τοτε επαθα πλακα,σε σχεση με το μαμα mobile benelli 4 αστρα και ολα αυτα σε πινακα οπου ειδα διαφορες υπερ του gemini!!απο τοτε εχουμε δοκιμασει σε οπλα στην παρεα και βλεπουμε διαφορες παντα υπερ του gemini και σε σχεση με αμερικανικα τσοκ!!για να μην μπερδεψω κανεναν τα οπλα που εχω δοκιμασει ειναι ολα ιταλικα!!

ποια η διαφορα Τακη από μια μπενελι ραφαελο ?
Τα ατσαλια στην καννη σιγουρα Δημητρη και οι λεπτομερειες στο φινιρισμα οπως ψαθες λαβης και ξυστου ψιλικομενες οπως επισης και πολυ καλυτερη βαφη εργοστασιακης καννης σε σχεση με benelli ιδιας γενιας!!;)

Τα ατσαλια στην καννη σιγουρα Δημητρη και οι λεπτομερειες στο φινιρισμα οπως ψαθες λαβης και ξυστου ψιλικομενες οπως επισης και πολυ καλυτερη βαφη εργοστασιακης καννης σε σχεση με benelli ιδιας γενιας!!;)
Ολα αυτα τα γραφω απο προσωπικες εμπειριες απο οπλα που εχουν περασει απο τα χερια μου!!

ότι πεις Τακη , η δικη μου γνωμη είναι ότι ειδικα η Ερμης είναι σε όλα μπενελι
Στο κλειστρο ναι benelli, σε ολα τ αλλα καλυτερη οπως προειπα η breda,ακομα και ο εργοστασιακος κωνος μακρυτερος σε σχεση με αντιστοιχη benelli,επισης και το νευρο στο μηκος της βασης το οποιο προβλεψε η breda για μεγαλυτερη αντοχη!!;)

.xm.
Έχει διαφορες; Νόμιζα είναι κοινά τα mobilchokes. Παντού βλέπω για παλιά Beretta, benelli, Breda...
για να εισαι σιγουρος βρες ενα beretta mobile απο καποιον γνωστο σου και δες αν βιδωνει στο δικο σου οπλο γιατι δεν τα θυμαμαι καλα τα πρσγματα. ο τακης μαλλον θα πρεπει ν απαντησρι εδω η οποιος αλλος γνωριζει

Δεν αξίζει να ξοδευτεις για μισό * πάρε το το 3αρι και θα το βάζεις και σε άλλα κυνήγια. Μην το φοβάσαι και το 3* ανοιχτό είναι ;)

μόλις γύρισα από Σωτηρόπουλο με ένα TM στο χέρι - μετρήσαμε και τον αυλό της κάννης ο οποίος είναι στα 0,729 ( 18.5 )

αύριο έχει δοκιμή σε επιβλαβή και λογικά κάποιο απόγευμα μέσα στην εβδομάδα και φώτο από πίνακα

Back