Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

σημερα δοκιμασα ενα τσοκ gemini IM το οποιο εχει διαμετρο 17,8 δηλαδη στον δικο μου αυλο benelli 18,3 μετραει 0,52.φυσιγγιο δοκιμης λαμπρο tordo πορτοκαλι 32 γραμ.νο 9.κυριοι μεχρι
τα 40 μετρα που το δοκιμασα σε ολες τις τουφεκιες εβγαλε κεντρα ζωγραφια. δυστυχως ο λαλαξ επειδη βαρεθηκα δεν εβγαλα φωτο. ο βικτωρ ομως που ηταν διπλα μου μπορει να επιβεβαιωσει. μετα λοιπον τη δοκιμη εριξα και μια πουλα να δω τι γινεται με τα ιδια φυσιγγια.οντως τα κεντρα επιβεβαιωθηκαν αλλα με ζορισε στα κοντινα πιατα επειδη ισως ηταν και η πρωτη φορα που το εριχνα. τωρα που το καθαρισα εβγαλα πολλα κομματια πλαστικου απο μεσα. μαλλον η benelli τ αγαπαει το gemini και απ οτι ειδα ειναι και φρενατο και οικονομικο
Τα gemini ported ειναι φρενατα?

Ευριπίδη για αυτό λες;
https://www.hobbi.gr/choke-gemini-esoterika-mobile-p-10115.html
Εδώ και λίγο καιρό το γλυκοκοιταζω σε Μ...
αυτο μονο που εμενα δεν ειναι mobile ειναι crio plus.εξαρταται και τι αυλο εχεις. εμενα που ειναι 18,3 το IM μετραει 3 αστρα. απανω το τσοκ γραφει για αυλους μεχρι 18,4.

αυτο μονο που εμενα δεν ειναι mobile ειναι crio plus.εξαρταται και τι αυλο εχεις. εμενα που ειναι 18,3 το IM μετραει 3 αστρα. απανω το τσοκ γραφει για αυλους μεχρι 18,4.
Εμένα είναι 18.4 mobile. Και ψάχνω κάτι ανάμεσα σε Μ και IC.

δεν θα το βρεις στο gemini δυστυχως αυτο. προφανως ψαχνεις LM το οποιο θα το βρεις σε αλλες εταιρειες. για τι οπλο μιλαμε?
Για την breda ermes. Στη σελίδα της Gemini γράφει τη σύσφιξη και όχι τη διάμετρο. Ίσως κάποιος που το έχει το τσοκ σε κάνη benelli breda με αυλό 18,4 mobile να μπορεί να βοηθήσει.

Για την breda ermes. Στη σελίδα της Gemini γράφει τη σύσφιξη και όχι τη διάμετρο. Ίσως κάποιος που το έχει το τσοκ σε κάνη benelli breda με αυλό 18,4 mobile να μπορεί να βοηθήσει.
απ αυτο που ειδα συνηθως σε 18,4 αυλο μετραει αυτο που γραφει η συσφιξη. π. χ το δικο μου σε 4αρι αυλο ειναι 0,62.αρα βελτιωμενο 3αρι

δεν θα το βρεις στο gemini δυστυχως αυτο. προφανως ψαχνεις LM το οποιο θα το βρεις σε αλλες εταιρειες. για τι οπλο μιλαμε?
Breda ermes εχει ο Στεφανος απ οτι βλεπω.Οπλαρα, εχουν περασει δυο απο τα χερια μου!!Στεφανε παρε gemini 4 η 3 δαγκωτο και θα με θυμηθεις,εγω με αυτο κυνηγουσα με την ermes 2000 ;)

Breda ermes εχει ο Στεφανος απ οτι βλεπω.Οπλαρα, εχουν περασει δυο απο τα χερια μου!!Στεφανε παρε gemini 4 η 3 δαγκωτο και θα με θυμηθεις,εγω με αυτο κυνηγουσα με την ermes 2000 ;)
Ευχαριστώ Τάκη. Σκέφτομαι το 3* σαν πιο all around και αργότερα ίσως πάρω και ένα 4*.

Back