Dimitris benelli
Banned
με τρυπανι ειχα τρυπησει τα τρουλοκ της σουπεσπορτ , ατσαλωσε και την πατησα και εβαλα μυαλο , το εργοστασιακο μπενελι εχει ατσαλι βουτυροΜε τρυπανι τα ειχεις τρυπησει;
με τρυπανι ειχα τρυπησει τα τρουλοκ της σουπεσπορτ , ατσαλωσε και την πατησα και εβαλα μυαλο , το εργοστασιακο μπενελι εχει ατσαλι βουτυροΜε τρυπανι τα ειχεις τρυπησει;
Για καθετες τρυπες το τρυπανι μια χαρα ειναι ΟΣΟ σκληρο και να ειναι το μεταλλο...απλως θες καλο κοβολτιου 150-200 στροφες το λεπτο και μπολικο W40.οταν ομως θες 30-50 μοιρες κλιση για να κανεις το ξυραφι θες φρεζακι και οχι τρυπανι.εγω με απλα κοβαλτιου τρυπαω βεργες ψαροντουφεκου με σκληροτητα 46-52 rocμε τρυπανι ειχα τρυπησει τα τρουλοκ της σουπεσπορτ , ατσαλωσε και την πατησα και εβαλα μυαλο , το εργοστασιακο μπενελι εχει ατσαλι βουτυρο
τελικα ρε μαστορα φτιαχνουμε τα οπλα , τρυπαμε τα τσοκ , φτιαχνουμε 3 ιντσα φυσίγγια , όλα αυτά για ποιο λογο ?? αφου τα πουλια δεν τα βλεπουμε μετα τα 35-40 μετρα , μηπως τοσα χρονια μ.....ς κανουμε ??????Για καθετες τρυπες το τρυπανι μια χαρα ειναι ΟΣΟ σκληρο και να ειναι το μεταλλο...απλως θες καλο κοβολτιου 150-200 στροφες το λεπτο και μπολικο W40.οταν ομως θες 30-50 μοιρες κλιση για να κανεις το ξυραφι θες φρεζακι και οχι τρυπανι.εγω με απλα κοβαλτιου τρυπαω βεργες ψαροντουφεκου με σκληροτητα 46-52 roc
Ακριβως Δημητρη αφου δεν εχουμε διοπτρα.......αλλα τα κανουμε για τη καυλα μαςτελικα ρε μαστορα φτιαχνουμε τα οπλα , τρυπαμε τα τσοκ , φτιαχνουμε 3 ιντσα φυσίγγια , όλα αυτά για ποιο λογο ?? αφου τα πουλια δεν τα βλεπουμε μετα τα 35-40 μετρα , μηπως τοσα χρονια μ.....ς κανουμε ??????
Ναιαι, κλείνω εισιτήριο και ήδη τρελαίνομαι!!!!Αποψε κανει ψοφοκρυο Παυλο.....ρε λες σε τρεις τεσσερις μερουλες να ντουφεκαμε
Μη βιαστεις γιατι λεει βροχες...Ναιαι, κλείνω εισιτήριο και ήδη τρελαίνομαι!!!!
Δεν φτάνει που είμαι μια αστείρευτη πηγή προμήθειας πρωτότυπων και πειραματόζωο για την ελληνική αγορά, αλλά μου την λέτε και από πάνω.what.Μου κάεται που ο Παύλος και Βενετάτος έκαμανε το φόρουμ άνω-κάτω!!!
Είσαι Μάστορας, είσαι παίχτης, είσαι ότι θέλεις...αλλά εμείς ειμάστενε Πατενταδόροι μάτια !!!! Και επίσης εμείς εσιάξαμε 4 τρούπες έτσι και 4 τρούπες αλλιώς και όχι 8 έτσι
Ναι Παύλο και εζηλέψαμε να δοκιμάσουμε άμα κόβουνε καλά τα ξουράφια και εγώ εψιλοκόπηκα αλαφριά και ο Βενετάτος εμάτωσε μέχρι μέσα και χασκογελούσε που εκόπηκε από τη χαρά τση ντουφεκιάς!!!
Αστα να πανε Παυλο βιδωσα το τσοκ ο μαλ....ας χωρις κλειδι και εβαλα το δακτυλο μεσα απο συνηθεια να το σφιξω και σφαχτηκαριχνω τη πρωτη ντουφεκια με τον draco με το ματι και το μυαλο μου να ειναι περισοτερο στη κρουση του στοχου και οχι και τοσο πολυ στο σημαδι....εκει επαθα λιγο κοκομπλοκο με τη δυναμη κρουσης.με τα αιματα να τρεχουνε και εχοντας γεμιση τη βαση του οπλου ολη τρεχω να βρω το συγκετροτηρα γρηγορα γιατι ερχοτανε ενα τρακτερτα υπολυπα φυσιγγια με sg mugnum,z2μ,lb δεν τα εριξα αλλα σας περιμενω να κανουμε τις δοκιμες μαζι με τον sky που κατεχει το αθλημα του στοχουγιατι εγω δεν τους πετυχαινω καλα.φυσικα το μενου θα εχει και ωραια φυσιγγακια φρεσκα αργα και γρηγορα.το αλλο τσοκακι να το κανω ετσι η λιγο διαφορετικο.xm.με τρυπες καθετες και στις 35μοιρες κλιση προς τα εμπρος
Αστους Παυλο....Θα ερθει η ωρα τους. Πανε τα γατακια να τα βαλουν με την υπερδηναμη.Το τσοκακι με το κόκκινο σκουφάκι θα κάψει καρδιές σε οσους το κατέχουν!
Κοντινη γιορτη φιλος....θα δουμε τη κανουν ολα.pop.και τι δεν κανουν φυσικα.hit.ποσα εχουν μαζευτη μεχρι τωραδεν ψαχνεις να βρεις και εκεινο το xxfull που ειχαμε πιτσιρικαδες για καμια λαταΑστους Παυλο....Θα ερθει η ωρα τους. Πανε τα γατακια να τα βαλουν με την υπερδηναμη.
Δεν εχει αναγκη αυτος εχει μαζεψει καμια 20αρια τσοκακιαθα το φαει το σπαρο του ομως για να στρωσει χαρακτηρα....γιατι οπως λεει και ο pintail τι να τα κανεις τα τσοκακια οταν υπαρχουν φυσιγγια για αυτη τη δουλειαΜπαλώκα...μετά το σμπάρο στη κουφαλιά...σε βλέπω να σε κάμει ο Βενετάτος very soon να χαλεύεις απελπισμένα το Παύλο και τα κοτσάκια με τσι κοκκινοσκουφίτσες!!!