Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

με τρυπανι ειχα τρυπησει τα τρουλοκ της σουπεσπορτ , ατσαλωσε και την πατησα και εβαλα μυαλο , το εργοστασιακο μπενελι εχει ατσαλι βουτυρο
Για καθετες τρυπες το τρυπανι μια χαρα ειναι ΟΣΟ σκληρο και να ειναι το μεταλλο...απλως θες καλο κοβολτιου 150-200 στροφες το λεπτο και μπολικο W40.οταν ομως θες 30-50 μοιρες κλιση για να κανεις το ξυραφι θες φρεζακι και οχι τρυπανι.εγω με απλα κοβαλτιου τρυπαω βεργες ψαροντουφεκου με σκληροτητα 46-52 roc

Για καθετες τρυπες το τρυπανι μια χαρα ειναι ΟΣΟ σκληρο και να ειναι το μεταλλο...απλως θες καλο κοβολτιου 150-200 στροφες το λεπτο και μπολικο W40.οταν ομως θες 30-50 μοιρες κλιση για να κανεις το ξυραφι θες φρεζακι και οχι τρυπανι.εγω με απλα κοβαλτιου τρυπαω βεργες ψαροντουφεκου με σκληροτητα 46-52 roc
τελικα ρε μαστορα φτιαχνουμε τα οπλα , τρυπαμε τα τσοκ , φτιαχνουμε 3 ιντσα φυσίγγια , όλα αυτά για ποιο λογο ?? αφου τα πουλια δεν τα βλεπουμε μετα τα 35-40 μετρα , μηπως τοσα χρονια μ.....ς κανουμε ??????

τελικα ρε μαστορα φτιαχνουμε τα οπλα , τρυπαμε τα τσοκ , φτιαχνουμε 3 ιντσα φυσίγγια , όλα αυτά για ποιο λογο ?? αφου τα πουλια δεν τα βλεπουμε μετα τα 35-40 μετρα , μηπως τοσα χρονια μ.....ς κανουμε ??????
Ακριβως Δημητρη αφου δεν εχουμε διοπτρα........sarcastic..sarcastic.αλλα τα κανουμε για τη καυλα μας

Μου κάεται που ο Παύλος και Βενετάτος έκαμανε το φόρουμ άνω-κάτω!!! .my man..yelling..sarcastic.

zl5ks9.jpg

.what.
Μου κάεται που ο Παύλος και Βενετάτος έκαμανε το φόρουμ άνω-κάτω!!! .my man..yelling..sarcastic.

zl5ks9.jpg
Δεν φτάνει που είμαι μια αστείρευτη πηγή προμήθειας πρωτότυπων και πειραματόζωο για την ελληνική αγορά, αλλά μου την λέτε και από πάνω.what..sarcastic.

Είσαι Μάστορας, είσαι παίχτης, είσαι ότι θέλεις...αλλά εμείς ειμάστενε Πατενταδόροι μάτια !!!! Και επίσης εμείς εσιάξαμε 4 τρούπες έτσι και 4 τρούπες αλλιώς και όχι 8 έτσι .yell at..fool..yelling..my man..sarcastic.

Αλλά από κάπου πήραμε ιδέες για τις εγκοπές ξυράφια .my man.

Αστα να πανε Παυλο βιδωσα το τσοκ ο μαλ....ας χωρις κλειδι και εβαλα το δακτυλο μεσα απο συνηθεια να το σφιξω και σφαχτηκα.hair.ριχνω τη πρωτη ντουφεκια με τον draco με το ματι και το μυαλο μου να ειναι περισοτερο στη κρουση του στοχου και οχι και τοσο πολυ στο σημαδι....εκει επαθα λιγο κοκομπλοκο με τη δυναμη κρουσης.με τα αιματα να τρεχουνε και εχοντας γεμιση τη βαση του οπλου ολη τρεχω να βρω το συγκετροτηρα γρηγορα γιατι ερχοτανε ενα τρακτερ.hair.τα υπολυπα φυσιγγια με sg mugnum,z2μ,lb δεν τα εριξα αλλα σας περιμενω να κανουμε τις δοκιμες μαζι με τον sky που κατεχει το αθλημα του στοχου.sarcastic.γιατι εγω δεν τους πετυχαινω καλα.sarcastic..φυσικα το μενου θα εχει και ωραια φυσιγγακια φρεσκα αργα και γρηγορα.my man..το αλλο τσοκακι να το κανω ετσι η λιγο διαφορετικο.xm.με τρυπες καθετες και στις 35μοιρες κλιση προς τα εμπρος.sarcastic.

Αστους Παυλο....Θα ερθει η ωρα τους. Πανε τα γατακια να τα βαλουν με την υπερδηναμη..yelling.
Κοντινη γιορτη φιλος....θα δουμε τη κανουν ολα.pop.και τι δεν κανουν φυσικα.hit.ποσα εχουν μαζευτη μεχρι τωρα.sarcastic.δεν ψαχνεις να βρεις και εκεινο το xxfull που ειχαμε πιτσιρικαδες για καμια λατα.my man.

Last edited:
Μπαλώκα...μετά το σμπάρο στη κουφαλιά...σε βλέπω να σε κάμει ο Βενετάτος very soon να χαλεύεις απελπισμένα το Παύλο και τα κοτσάκια με τσι κοκκινοσκουφίτσες!!! .vert funny.
Δεν εχει αναγκη αυτος εχει μαζεψει καμια 20αρια τσοκακια.hair.θα το φαει το σπαρο του ομως για να στρωσει χαρακτηρα....γιατι οπως λεει και ο pintail τι να τα κανεις τα τσοκακια οταν υπαρχουν φυσιγγια για αυτη τη δουλεια.yelling.

Back