Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Παιδια βρηκα για την gold μου ενα carlson sporting clays ported IM λετε να το χτυπησω?θα εχει διαφορα με το ταπεινο modified μου που δεν ξεκολλα απο την καννη?(το προοριζω για πρωινο υδροβια,φασσα,τρυγονια)..αξιζει το κοπο?

Tο δα ...αλλα εσυ τι καταλαβαινεις απο 2 φωτογραφιες χωρις ιχνος χαρακτηριστικων .... κατι που θελει να μοιασει εμφανησιακα σε kicks μονο βλεπω και το Νικολα να παιδευεται σε χειροκινητο τορνο ....την εποχη των CNC !!!
Ηταν καποτε ενα εσω εξω 1αστερι,εφαγε πριν καποια χρονια μια βελτιωση,.my man.και αλλη μια τωρα......δεν εχει καμια σχεση με kikcs οι τρυπες του εγιναν ποιο λιγες ποιο μεγαλες και ποιο ξυραφι.my man.

Παιδια βρηκα για την gold μου ενα carlson sporting clays ported IM λετε να το χτυπησω?θα εχει διαφορα με το ταπεινο modified μου που δεν ξεκολλα απο την καννη?(το προοριζω για πρωινο υδροβια,φασσα,τρυγονια)..αξιζει το κοπο?
Φίλε μου και εγώ ΜΟΝΟ με αυτό κυνηγάω υδρόβια, σαφώς πολύ καλύτερο από το μαμα

Που τον είδες το τόρνο ρε Τόλη να πούμε και μιας που μιλάς για CNC για πες μας άμα γνωρίζεις πως οι ανταγωνιστές με CNC δεν καταφέρνουν να αντιγράψουν ακόμη τα στροφεία ρελιάσματος Cortini τεχνολογίας 1972 που φτιάχνονται ακόμη και σήμερα στον ίδιο συμβατικό τόρνο; .yelling..my man..sarcastic..yell at..homework..wash.

Που τον είδες το τόρνο ρε Τόλη να πούμε και μιας που μιλάς για CNC για πες μας άμα γνωρίζεις πως οι ανταγωνιστές με CNC δεν καταφέρνουν να αντιγράψουν ακόμη τα στροφεία ρελιάσματος Cortini τεχνολογίας 1972 που φτιάχνονται ακόμη και σήμερα στον ίδιο συμβατικό τόρνο; .yelling..my man..sarcastic..yell at..homework..wash.
Νικό το να κάνεις 2 τρύπες ναι δεν χρησιμοποίησε τορνο ...αλλά δεν ήξερα εξ αρχής τι έκανες και υπεθεσα ότι κάτι θα "άνοιξες"
Τώρα αν πιστεύεις ότι το manual μπορεί να είναι καλύτερο από ένα υπέρ αυτόματο cnc του €1 μυριου ...εεε Νικό μπορεί να μην είμαι μηχανικός ....αλλά πιστεύω ότι κανείς πολύ λαθος

Νικό το να κάνεις 2 τρύπες ναι δεν χρησιμοποίησε τορνο ...αλλά δεν ήξερα εξ αρχής τι έκανες και υπεθεσα ότι κάτι θα "άνοιξες"
Τώρα αν πιστεύεις ότι το manual μπορεί να είναι καλύτερο από ένα υπέρ αυτόματο cnc του €1 μυριου ...εεε Νικό μπορεί να μην είμαι μηχανικός ....αλλά πιστεύω ότι κανείς πολύ λαθος
Τολι εγιναν 8 τρυπες 6χιλ διαμετρο και μηκος 9,8χιλ μηκους,εγω του ειπα που ακριβωωωωωως τις ηθελα και με ποσες μοιρες κλιση.εσωτερικα δεν πειραχτηκε ακομα...ισως πειραξω ενα αλλο ιδιο που εχω και με διαφορετικο στυλ τρυπες.το συγκεκριμενο τσοκ εβγαζε πολυ ωραιες ντουφεκιες και εστελνε το συγκετροτηρα απο μια ντουφεκια που δοκιμασα σημερα στα 40 μετρα χωρις να τον στραπατσαρη καθαλου...αυριο στο πεδιο δοκιμων θα δω σε τη αποσταση θα φταση μετα το τρυπημα.να ξερεις φιλος πριν βγει οτιδηποτε σε ευρεια παραγωγη πρωτα εχει φτιαχτει σε κατι υπογεια απο κατι μισοπαλαβους....χωρις cnc

Να στο θέσω λοιπόν πιο απλά Τόλη: το εμπορικό και απείραχτο CNC του 1.000.000 $ δεν μπορεί να κάμει το στροφείο ρελιάσματος του Cortini όσο και να χτυπιέται και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος!!! Στην προκειμένη περίπτωση τα CNC κάνουν τεράστιες επαναλείψιμες ταχύτητες κοπής και διαμορφώνουν καμπύλες, ενώ τα συμβατικά χειροκίνητα μηχανήματα δεν μπορούν να πιάσουν με τίποτα τις ταχύτητες ή να κάνουν έστω και μέρος από τις καμπύλες, αλλά όμως μπορούν να κάνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα...που απλά δεν θα καταφέρουν ποτέ να τα κάνουν το ίδιο καλά τα CNC...τόσο απλά!!! ;)

Τολι εγιναν 8 τρυπες 6χιλ διαμετρο και μηκος 9,8χιλ μηκους,εγω του ειπα που ακριβωωωωωως τις ηθελα και με ποσες μοιρες κλιση.εσωτερικα δεν πειραχτηκε ακομα...ισως πειραξω ενα αλλο ιδιο που εχω και με διαφορετικο στυλ τρυπες.το συγκεκριμενο τσοκ εβγαζε πολυ ωραιες ντουφεκιες και εστελνε το συγκετροτηρα απο μια ντουφεκια που δοκιμασα σημερα στα 40 μετρα χωρις να τον στραπατσαρη καθαλου...αυριο στο πεδιο δοκιμων θα δω σε τη αποσταση θα φταση μετα το τρυπημα.να ξερεις φιλος πριν βγει οτιδηποτε σε ευρεια παραγωγη πρωτα εχει φτιαχτει σε κατι υπογεια απο κατι μισοπαλαβους....χωρις cnc
Περιμένουμε δοκιμές από τη μοντιφα!!!!!! Πρέπει κάπως να το ονομασίες ομως

Περιμένουμε δοκιμές από τη μοντιφα!!!!!! Πρέπει κάπως να το ονομασίες ομως
Το προβλημα δεν ειναι η ονομασια αλλα το χρωμα που θα το βαψω....μπορει σε σομον η ροζακι.sarcastic.δοκιμες και συγκριςεις θα γινουν πολλες οταν μαζευτη ολο το team, εγω δεν πετυχαινω στοχους μακρυα.hair.Αλλα θα ριξω μια αυριο να δω πως παει ο συγκετροτηρας...παλια πατεντουλα Τολι μην κοιτας που τωρα βγηκανε τα φρενατα

Να στο θέσω λοιπόν πιο απλά Τόλη: το εμπορικό και απείραχτο CNC του 1.000.000 $ δεν μπορεί να κάμει το στροφείο ρελιάσματος του Cortini όσο και να χτυπιέται και υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος!!! Στην προκειμένη περίπτωση τα CNC κάνουν τεράστιες επαναλείψιμες ταχύτητες κοπής και διαμορφώνουν καμπύλες, ενώ τα συμβατικά χειροκίνητα μηχανήματα δεν μπορούν να πιάσουν με τίποτα τις ταχύτητες ή να κάνουν έστω και μέρος από τις καμπύλες, αλλά όμως μπορούν να κάνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα...που απλά δεν θα καταφέρουν ποτέ να τα κάνουν το ίδιο καλά τα CNC...τόσο απλά!!! ;)
Δηλαδή κάμει πανευκολα π.χ. αυτό
Και 10 αδες αλλά παρεμφερές βίντεο ....και δεν μπορει να κάνει ένα στροφείο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το οποίο το κάνει ομως σε χειροκίνητο τορνο ένας μάστορας!! Όχι βρε Νικό δε το πιστεύω ...γνωμη μου βέβαια και off topic

Εφόσον είμαι σωστός Τόλη, η δουλειά σου είναι να οδηγάς το καράβι μέσω των χειριστήριων και τώρα πλέον η δική μου δουλειά είναι να οδηγάω τον τόρνο μέσω των χειριστήριων και μπορώ να σου εξηγήσω με μόλις 4 λέξεις το γιατί ποτέ κανένα μηχάνημα CNC δεν θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα στροφείο I2S Cortini: δεν υπάρχει στο εμπόριο !!! Και αυτό το ειδικό προφίλ πρέπει ο τορναδόρος-χειριστής του μηχανήματος να το τροχίσει ΣΤΟ ΧΕΡΙ και εκεί είναι να καταριέσαι την ώρα που γεννήθηκες μέχρι να πετύχεις το ειδικό και πολύ περίεργο προφίλ και όταν το σπάσεις αυτό το μαχαιράκι να μπορείς να το ξανατροχίσεις στον δύδιμο τροχό και να το βγάλεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ και που να γνωρίζω εγώ προσωπικά...μόνο 2 άτομα στον κόσμο το κατάφεραν και ο ένας εκ των 2 ήτανε ο μακαρίτης ο Pezzotti και ο άλλος είναι ο Daniele Mancini που έχει τώρα την Cortini και όταν μου είπε πως τροχίζει το μαχαιράκι δεν το πίστευα ότι θα έβγαζε άνθρωπος τέτοιο περίεργο και ανάποδο προφίλ!!! ;)

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι μόνο το μηχάνημα...αλλά και τα υπόλοιπα που το συνοδεύουν ;)

patenta.jpg

patenta2.jpg

patenta3.jpg

.my man..sarcastic..well done..hunter..hunter.1.shoot..smashfrak..congrats..violin..yell at..fool..homework.
10 τρύπες;

Ti μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!!
ΜΟΛΙΣ φαει την σκονη του BLACK BOREθα το φαει το ραφι..sarcastic.Αν μου ρηξη ωμος εχω δυο τετια τσοκακια ,ενα F kai ena xf. κοντα ειναι ο μαστορας.Αν δεν ειναι ο Βενετατος απο πανω του να του ζαλιζει τα............. θα την κανει την δουλειατου.

ΜΟΛΙΣ φαει την σκονη του BLACK BOREθα το φαει το ραφι..sarcastic.Αν μου ρηξη ωμος εχω δυο τετια τσοκακια ,ενα F kai ena xf. κοντα ειναι ο μαστορας.Αν δεν ειναι ο Βενετατος απο πανω του να του ζαλιζει τα............. θα την κανει την δουλειατου.

Την κατάλαβα εγώ τη δουλειά!!!

Πρωτη δοκιμη σημερα...το πρωτο θυμα ηταν το δακτυλο μου....hair.ο μαλ....ας ξεχασα να παρω το κλειδι του τσοκ μαζι μου.hair.φωτο απο τη κατασταση του συγκετροτηρα πριν και μετα θα ανεβασει ο Πατενταδορος σε λιγο.sarcastic.γιατι εγω δεν το κατεχω το αθλημα.sarcastic.

Πρωτη δοκιμη σημερα...το πρωτο θυμα ηταν το δακτυλο μου....hair.ο μαλ....ας ξεχασα να παρω το κλειδι του τσοκ μαζι μου.hair.φωτο απο τη κατασταση του συγκετροτηρα πριν και μετα θα ανεβασει ο Πατενταδορος σε λιγο.sarcastic.γιατι εγω δεν το κατεχω το αθλημα.sarcastic.
δεν πιστευω να εριξες στα 35 μετρα

δεν πιστευω να εριξες στα 35 μετρα
Στα 36,5 με με 8αρια tordo.hair.εχτες ο συγκετροτηρας εφταςε στα 40μετρα,σημερα στα 20 με 25 μετρα απο τη καννη.η ντουφεκια ηταν double powder στα 36 ΑΟ οτι πρεπει δηλαδη για την εποχη.sarcastic. πως σου φανηκε το τσοκακι;

Back