Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Στα 36,5 με με 8αρια tordo.hair.εχτες ο συγκετροτηρας εφταςε στα 40μετρα,σημερα στα 20 με 25 μετρα απο τη καννη.η ντουφεκια ηταν double powder στα 36 ΑΟ οτι πρεπει δηλαδη για την εποχη.sarcastic. πως σου φανηκε το τσοκακι;
φιλε εχω ένα ιδιο με περιπου 10 εκ μηκος , φουλ μπενελι εσω εξω , περιπου 9/10 συσφιξη αν θυμαμαι καλα , αυτό που εκανες σημερα εσυ το ειχα κανει πριν 5 χρονια εγω , 15 τρυπες 2,5 χιλ και 6 6 χιλιοστών , σχεδιο Μητσος φρενο ,πολύ μαλακο ατσαλι σε σχεση με καρλνσονς που παλι εχω τρυπησει η και ακομα χειροτερα το πιο σκληρο από όλα το Τρουλοκ της supersport

Όπως υποσχέθηκα του Βενετάτου, η ΠΡΩΤΗ φώτο είναι αφιερωμένη από το ΒΕΝΕΤΑΤΟ στον ΠΑΥΛΟ το Μίλβους!!! .my man.

nxj3nd.jpg

2rnascy.jpg

25rjls6.jpg

Όπως υποσχέθηκα του Βενετάτου, η ΠΡΩΤΗ φώτο είναι αφιερωμένη από το ΒΕΝΕΤΑΤΟ στον ΠΑΥΛΟ το Μίλβους!!! .my man.

nxj3nd.jpg

2rnascy.jpg

25rjls6.jpg
Eχω μείνει στήλη αλατος!!!! Ξέρω πολύ καλά πως μεταφράζεται αυτός ο συγκεντρωτηρας σε συγκέντρωση! Skyfall βγάλε την απάντηση από το ντουλάπι με το original!!!!

nxj3nd.jpg

2rnascy.jpg

25rjls6.jpg
Περιττό να σας πω ότι έχω ήδη στη κατοχή μου τέτοιους συγκεντρωτηρες και βλητικες δοκιμές από το τςοκ που χρησιμοποιήθηκε ως προτοτυπό για την παραπΑνω κατασκευή. Αν και φοβαμαι τον Παντεταδορο μην έκανε τίποτα τρέλλες και φθάνω δεύτερος και καταϊδρωμένος με το πρωτότυπο. Πάντως το πρωτότυπο μαμαει και δέρνει. Είπα να περιμένω ακόμη λίγες δοκιμές πριν μιλήσω αλλά ο venetatos μαζί με τον Πατενταδορο δεν αφήνουν άνθρωπο να αγιάσει!!!

Last edited:
Eχω μείνει στήλη αλατος!!!! Ξέρω πολύ καλά πως μεταφράζεται αυτός ο συγκεντρωτηρας σε συγκέντρωση! Skyfall βγάλε την απάντηση από το ντουλάπι με το original!!!!
ΕΙΝΑΙ ηδη βηδομενο επανω !!!!!!!.sarcastic.Και εγω βηδωμενος ακομα στην δουλεια..kkk.

φιλε εχω ένα ιδιο με περιπου 10 εκ μηκος , φουλ μπενελι εσω εξω , περιπου 9/10 συσφιξη αν θυμαμαι καλα , αυτό που εκανες σημερα εσυ το ειχα κανει πριν 5 χρονια εγω , 15 τρυπες 2,5 χιλ και 6 6 χιλιοστών , σχεδιο Μητσος φρενο ,πολύ μαλακο ατσαλι σε σχεση με καρλνσονς που παλι εχω τρυπησει η και ακομα χειροτερα το πιο σκληρο από όλα το Τρουλοκ της supersport
Μητσο αυτο ηταν η πρωτη δοκιμη....ειχα πει θα το κανω απο τον αυγουστο,αλλα λογο δουλειας δεν προλαβαινα....στις φωτο δεν φαινεται αλλα απο τα φτερα του συγκετροτηρα λειπουν κομματια ολοκληρα,εχουν το μισο παχος απο τον αλλο που εριχτηκε πριν τις τρυπες.το ξερω που ειναι πολλυ παλια πατεντα φιλος και μεγαλος γνωςτης της βλητικης το κανει παραπανω απο δεκατια.

Ρίχτε τα custom chokes στο τραπέζι μάγκες με συγκεντρώσεις, διατρήσεις και τα λοιπά α ζέσταθει λίγο το θεμα
Παυλο αυτο που λες Δ.ΕΝ.προκειτε να γινει ποτε....αυτοι που τα κανουν δεν τα βαζουν πανω σε οπλο αν εχει πολυ κοσμο γυρω τους....my man.

Με τρυπανι τα ειχεις τρυπησει;

Back