Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

εγω βλεπω οτι εχουμε χασει τον μπουσουλα με τις δοκιμες και τα τσοκ και στο τελος δεν θα ξερουμε τι να βαλουμε.....τι ωραιες εποχες που ηταν οταν υπαρχαν μονο ατσοκαριστες κανες......

Εχεις πολυ δικιο. Το πρωτο μου οπλο ηταν μια Ρεμι 1100 76 εκ φουλ τσοκ και κυνηγουσα τα παντα με αυτην. Ουτε καν στις μαυρες το πρωι δεν με πειραζε η στενη τουφεκια.
Τωρα πλεον μας εχουν φαει οι λεπτομερειες. Στο τελος μπερδευομαστε αν το μακρινο σουπερ τιρο ειναι αποτελεσμα του φτειαγμενου οπλου, του τσοκ, της φυσιγγαρας μας, η της ικανοτητας μας.

Ρε συ Τολι, σωνει και καλα να ριξεις Winter καλοκαιριατικα?
Αλλο 4αρι δεν εχεις?
Δυστυχως οχι φιλε , εχω όμως καμία 10 Β&P MB36 long range ....να ρίξω αυτά λες;;;

Last edited:
Αφου εχουμε μπει στο χορο με τις δοκιμες σε λιγες μερες θα γινουν καποιες δοκιμες με ενα carlsons turkey . 665 και ενα carlsons sporting clays F . 710 σε μακρινη αποσταση να δουμε τι θα δειξει στο χαρτονι

Θα πας και για γαλοπούλα αγορίνα;;.yelling.

αν σκορπαει τα σκαγια

Aυτο με το σκορπισμα απο τα σκαγια στα πολυ κλειστα τσοκ ειναι μεγαλο παραμυθι που διεδωσαν στην αγορα 2 μεγαλες εταιρειες του χωρου, επειδη δεν ασχοληθηκαν οι ιδιες να φτειαξουν σφιχτα τσοκ για ολα τα θηραματα.
Αν ειναι τσοκ γαλοπουλας επωνυμο οπως ειναι το δικο σου να ριχνει ανοιχτα να εισαι σιγουρος οτι θα το ειχαν ξεσκισει ηδη οι καταναλωτες στην Αμερικη.
Στη δοκιμη δοκιμασε κατα προτιμηση σκαγια Ν4, 5 η 6.
Εχω πολυ εμπειρο κυνηγο στην παρεα μου που κυνηγαει αποκλειστικα με τσοκ γαλοπουλας απο τσιχλα μεχρι χηνα με παρα πολυ καλα αποτελεσματα.

Aυτο με το σκορπισμα απο τα σκαγια στα πολυ κλειστα τσοκ ειναι μεγαλο παραμυθι που διεδωσαν στην αγορα 2 μεγαλες εταιρειες του χωρου, επειδη δεν ασχοληθηκαν οι ιδιες να φτειαξουν σφιχτα τσοκ για ολα τα θηραματα.
Αν ειναι τσοκ γαλοπουλας επωνυμο οπως ειναι το δικο σου να ριχνει ανοιχτα να εισαι σιγουρος οτι θα το ειχαν ξεσκισει ηδη οι καταναλωτες στην Αμερικη.
Στη δοκιμη δοκιμασε κατα προτιμηση σκαγια Ν4, 5 η 6.
Εχω πολυ εμπειρο κυνηγο στην παρεα μου που κυνηγαει αποκλειστικα με τσοκ γαλοπουλας απο τσιχλα μεχρι χηνα με παρα πολυ καλα αποτελεσματα.
τσοκ Carlsons xf με 12/10 συσφιξη και πορτινγκ στο μεσο με ισιες τρυπες σε μαυρο χρωμα , σε ένα οπλο με αυλο 18,3 που ειχα παλια εβγαζε τρομερες τουφεκιες σε αποστασεις ανω των 50 μετρων , είναι μυθος όπως πολύ σωστα εγραψες το περι σκορπίσματος του πολύ στενου τσοκ

Γρηγορη στο μολυβι που κανει τη μεγαλη ουρα τα αποτελεσματα ειναι πιο ορατα. Ριξε σε ενα στοχο στη λιμνη με συμβατικο και με φρενατο και πες μου τι ειδες. Οσο πιο χοντρο το σκαγιο τοσο πιο οφθαλμοφενες το αποτελεσματα. Απο ταχυτητα με αυτα που ριχνουμε Ελλαδα μια χαρα ειμαστε. Εξαιρω ρουκετες με πανω απο 500 αρχικες.
Για οσους δεν το εχουν δει προτεινω να δουν το βιντεο φιλου του φορουμ που ποσταρισε προσφατα ο Αρις στα υδροβια. Ο φιλος ριχνει 3 διαφορετικους τυπους φρενατα στην εναρξη με απλο Ν7 εμπορικο φυσιγγι και κοντα και μακρια. Κοιταξτε τα ακαριαια σκοτωματα, αλλα και τις τουφεκιες στο νερο για να καταλαβετε για τι δυναμη κρουσης μιλαμε
Σε ποια σελιδα βρισκεται αυτο?

patenta.jpg

patenta2.jpg

patenta3.jpg

.my man..sarcastic..well done..hunter..hunter.1.shoot..smashfrak..congrats..violin..yell at..fool..homework.

Το απο πανω το ειδες Τολι....
Tο δα ...αλλα εσυ τι καταλαβαινεις απο 2 φωτογραφιες χωρις ιχνος χαρακτηριστικων .... κατι που θελει να μοιασει εμφανησιακα σε kicks μονο βλεπω και το Νικολα να παιδευεται σε χειροκινητο τορνο ....την εποχη των CNC !!!

Back