Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

μόλις γύρισα από Σωτηρόπουλο με ένα TM στο χέρι - μετρήσαμε και τον αυλό της κάννης ο οποίος είναι στα 0,729 ( 18.5 )

αύριο έχει δοκιμή σε επιβλαβή και λογικά κάποιο απόγευμα μέσα στην εβδομάδα και φώτο από πίνακα
Παυλο ένα παρεμφερές έχω και εγώ :-)

ο σωτηροπυλος στο site εχει για καθε σπειρωμα τις συσφιξεις απο τα τσοκακια αλλα επειδη το site ειναι κλειστο δεν μπορω να τα δω....ειχα προλαβει και ειχα βγαλει μονο για αυλο 18.8 συσφιξεις οι οποιες εχουν ως εξης:
CR.....1/10.....18.69
MR...3/10.....18.49
TM......6/10....18.19
LR.....8/10.....17.98
TL.....10/10....17.78
EX....14/10.....17.37

φιλαράκια μου το ίδιο είναι στο στόμιο τι πιο μέσα τι πιο έξω 0,706 παίρνω γιαυτό το έβαλα μέσα για να σταθεροποιήσω και να βγάλω φώτο

φιλαράκια μου το ίδιο είναι στο στόμιο τι πιο μέσα τι πιο έξω 0,706 παίρνω γιαυτό το έβαλα μέσα για να σταθεροποιήσω και να βγάλω φώτο
παυλο για μετρα αν μπορεις σε παρακαλω ενα kicks

0.732 μου δίνει Κώστα
αρα το παχυμετρο σου εδωσε συσφιξη 18.59.....σε ρωτησα να το μετρησεις με το παχυμετρο για να δουμε ποσο διαφορα εχει απο αυτο που δινουν οι αμερικανοι στο kicks.....τα δικα μου ειναι ενα νουμερο πιο ανοιχτα απο την ονομαστικη τους

αρα 17.93 μια χαρα ακριβως οπως τα λεει ο κατασκευστης......

ΣΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ - ΜΕ 32gr N.9 - Τσοκ Skeet gemini και brain τουλα
SKEET_15_METRA.jpg

TOYLA_15_METRA.jpg

Back