Η κοστομ της BRILEY grafei 733 bore.Ενοει 18,6αυλο/?
Δεν το βλεπω στο Link αλλα ναι το 733 μεταφραζεται σε 18,6 αυλο...
Η κοστομ της BRILEY grafei 733 bore.Ενοει 18,6αυλο/?
βρηκαμε και τα muller στην ελλαδα.....http://www.maxgear.gr/index.php/el/tsok-muller
για πες τιμες μανο να εχω μια ιδεαΕμείς τα αγοράσαμε πριν μερικές ημέρες και περιμένω τα περάσματα για να το δοκιμάσω...συγκεκριμένα πήρα το passing
για πες τιμες μανο να εχω μια ιδεα
πολλα ρε γαμωτο........τα σκοπευτικα δεν ξερω κατα ποσο καλυπτουν τις αναγκες....περιμενω εντυπωσεις να μου πεις......οπως και απο τον στελιο που θα δοκιμασει τα kicksΕγώ πήρα το κυνηγετικό στα 129 €. Το σκοπευτικό είναι πολύ φτηνότερο στα 79 ή 89 € δεν θυμάμαι τώρα...
ας πιασουμε μονο τους αμερικανους μετα.....τολη λιγο πολυ για τα θηραματα που κυνηγαμε ειναι γνωστα....Δύσκολο φιλαράκι. Λίγοι έχουν 2-3 είδη ΙΔΙΑΣ σύσφιξης.
Φυσικά...παντως από δικες μου εντυπώσεις στο Vinci το patternmaster midrange για περπατητο σε όχι πολύ πυκνό μέρος είναι πολυ καλό. Το Gemini ported 3* βγάζει σχεδόν ίδια συγκέντρωση με το μαμά αλλα πολύ καλύτερη κατανομή κ το Carlson 4* .....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ στο όπλο μου κ στα γούστα μου δεν ξεκολα από πάνω. Τα αλλα τσοκακια π έχω είναι ενδιάμεσες συσφίξεις που δεν υπάρχουν στα μαμά για να συγκρίνωτωρα ερχεσαι στα λογια μου....καλυτερα δεν ειναι να εχεις ενα τσοκ 2 σε 1 απο 3???
εγω αυτη την στιγμη πανω στην affinity εχω ενα carlson ported LM.....οντως αρκετα καλο αλλα μου αφηνει καποια καλα κενα στα 30-35 μετρα.....το αλλο carlson coyote που εχω ειναι διαολακος για ψηλες και μακρινες τουφεκιες....Φυσικά...παντως από δικες μου εντυπώσεις στο Vinci το patternmaster midrange για περπατητο σε όχι πολύ πυκνό μέρος είναι πολυ καλό. Το Gemini ported 3* βγάζει σχεδόν ίδια συγκέντρωση με το μαμά αλλα πολύ καλύτερη κατανομή κ το Carlson 4* .....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ στο όπλο μου κ στα γούστα μου δεν ξεκολα από πάνω. Τα αλλα τσοκακια π έχω είναι ενδιάμεσες συσφίξεις που δεν υπάρχουν στα μαμά για να συγκρίνω
Ωραιο θέμα άνοιξες συνονοματε, επειδή είναι η συζήτηση των ημερών και λόγο εποχής (τσίχλα,περπατητο) θα ήταν ενδιαφέρουσα μια σύγκριση μεταξύ κυλίνδρου,spreader, diffusion η κάποιου άλλου τσοκ με αρνητική σύσφιξη με διαφορά φυσιγγια και αποστάσεις 20 μέχρι 30 μέτρα.Καλησπέρα στην ομαδα ανοιξα αυτο το ποστ αν ειναι εφικτο να μπουν οτι δοκιμες-προτασεις αγορας απο aftermarket τσοκακια
Όταν λες. Τolis 2 σε 1 τι ενώσεις;Το μεταφραζεις καλύτερα;Βρε γνωστά είναι αλλα για να κανεις ένα συγκριτικό πρέπει να έχεις τα ίδια τσοκ. Ποιος ο λόγος κάποιος να έχει π.χ. 3 aftermarket 3* διαφορετικά για το ίδιο όπλο; επίσης τα Muller κ patternmaster δουλεύουν σαν 2τσοκ σε ένα ... Οποτε πάλι άκρη δεν βγάζεις