γινεται γινεται......χαχαχααχχαχαχα......σε τι οπλο το εχεις κοτσαρει?Αυτο το κικς ρε παιδια πολη περιεργο τσοκακι.η κραταει κεντρα.Η δεν αντιστιχη στην σισφηξη.Δεν ειναι δηνατον με το ic να βαραω τα πρασινα 40.μετρα.
γινεται γινεται......χαχαχααχχαχαχα......σε τι οπλο το εχεις κοτσαρει?Αυτο το κικς ρε παιδια πολη περιεργο τσοκακι.η κραταει κεντρα.Η δεν αντιστιχη στην σισφηξη.Δεν ειναι δηνατον με το ic να βαραω τα πρασινα 40.μετρα.
τα πιο τιμια τσοκ ειναι τα gemini. φτηνα και πολυ αποδοτικα. τι αυλο εχεις 18,3 η 18,4?ρωταω γιατι στη δικια μου που εχει 18,3 αυλο το IM gemini ειναι καθαρο 3 αστρα και κανει φοβερα πραματαΚαλησπςρα παιδια εχω 1 m2comfort κ με εχουν πιασει καποιες σκεψεις γν αγορασω τσοκ.ομως δν εχω ψαχτει κ ιδιαιτερα ια ηθελα την αποψη σας απο καποιον που εχει αγορασει τσοκ γι αυτο το οπλο κ γενικα προτασεις μηπως κ καταληξω...ευχαριστω..
Στην Μ1 Κωστα.Αλοπροσαλο τσοκακι.γινεται γινεται......χαχαχααχχαχαχα......σε τι οπλο το εχεις κοτσαρει?
Φιλε ευριπιδη δν το εχω ψαξει να σ πω την αληθεια..λογικα 18.3 θα εχει κ εμενα.το γραφει καπου στην κανη;;με τα μαμισια διυλευω 3αρι τσοκ σε καρτερι κ 4αρι οταν θα κυνηγησω περπατητο κ μπεκατσα...ποσο κοστιζουν αυτα;;πιο πολυ διαβαζω στο ιντερνετ για τα briley...τα πιο τιμια τσοκ ειναι τα gemini. φτηνα και πολυ αποδοτικα. τι αυλο εχεις 18,3 η 18,4?ρωταω γιατι στη δικια μου που εχει 18,3 αυλο το IM gemini ειναι καθαρο 3 αστρα και κανει φοβερα πραματα
οχι δυστυχως. τωρα τελευταια οι benelli δεν γραφουν αυλο στη καννη και πρεπει να βρεις αυλομετρο να μετρησεις. συνηθως εχουν οι οπλουργοι. καλο ειναι να μετρησεις για να ψωνιζεις σε πραγματικη συσφιξη τα τσοκ που θες και οχι ονομαστικη. κι εγω αυτα τα κολπα εδω τα εμαθα απο τα παληκαρια που ασχολουνται. τα gemini φιλε μου κοστιζουν 50 ευρωπαικα και ειναι πολυ καλη κατασκευη και πολυ αξιοπισταΦιλε ευριπιδη δν το εχω ψαξει να σ πω την αληθεια..λογικα 18.3 θα εχει κ εμενα.το γραφει καπου στην κανη;;με τα μαμισια διυλευω 3αρι τσοκ σε καρτερι κ 4αρι οταν θα κυνηγησω περπατητο κ μπεκατσα...ποσο κοστιζουν αυτα;;πιο πολυ διαβαζω στο ιντερνετ για τα briley...
Σε ευχαριστω.δηλ ευριπιδη το 3αρι το μαμισιο με αυτο τη διαφορα εχουν;;;ασχετο μηπως ξερεις ποσο κοστιζει η κεραμικη βαφη;;;οχι δυστυχως. τωρα τελευταια οι benelli δεν γραφουν αυλο στη καννη και πρεπει να βρεις αυλομετρο να μετρησεις. συνηθως εχουν οι οπλουργοι. καλο ειναι να μετρησεις για να ψωνιζεις σε πραγματικη συσφιξη τα τσοκ που θες και οχι ονομαστικη. κι εγω αυτα τα κολπα εδω τα εμαθα απο τα παληκαρια που ασχολουνται. τα gemini φιλε μου κοστιζουν 50 ευρωπαικα και ειναι πολυ καλη κατασκευη και πολυ αξιοπιστα
το geminu σου δινει φοβερη συγκεντρωση και τρομερα κεντρα αρα κραταει περισσοτερα μετρα. με το μαμα ειναι σαν τη μερα με τη νυχτα. απλα δεν υπαρχει συγκριση. με κεραμικη βαφη δεν εχω ασχοληθει αλλα εχω την εντυπωση οτι για ολο τ οπλο θες περιπου 300-400 ευρω. ξαναλεω ομως οτι μπορει να κανω λαθος. αν καποιος εχει ασχοληθει ας μας πει. καλο ειναι να γνωριζουμεΣε ευχαριστω.δηλ ευριπιδη το 3αρι το μαμισιο με αυτο τη διαφορα εχουν;;;ασχετο μηπως ξερεις ποσο κοστιζει η κεραμικη βαφη;;;
Στα benelli αυτο το τσοκακι σφαζει στην κυριολεξια..... Το ic που εχεις smoke η high flyer ειναι?Στην Μ1 Κωστα.Αλοπροσαλο τσοκακι.
Kοιτα Τασο, δεν μπορω να εκφερω γνωμη ωστε να αποκλεισω ή να καταδικασω κατι που δεν εχω δει. Η αποψη μου ειναι οτι δεν θα το εκανα, επειδη προτιμω το παραδοσιακο blueing στις κανες. Δεν μπορω ομως να πω οτι η συγκεκριμενη βαφη ειναι λιγοτερο ποιοτικη, αλλωστε εχουμε δει και βαφες παραδοσιακες που εχουν γινει στο ποδι και δεν εχουν αδρανοποιηθει σωστα
Σαν χοντρό γυαλοχαρτο είναι η αμμοβολή, καθαρίζει την επιφάνεια αλλά αφήνει τραχειά υφή αλλά καθαρίζει και τα πολύ δυσκολα σημεία απο σκουριές και παλιά χρώματαη αμμοβολή δεν είναι βάση για την μπογιά ,,,ποιά αμμοβολή κάθεται επάνω ; εγώ τα όπλα που έχω δει και είναι έτοιμα για βαφή έχουν φάει αμμοβολή για να μείνει καθαρό το μέταλλο,,αυτή την δουλειά δεν κάνει η αμμοβολή ;