Συγκρίσεις aftermarket chokes (δοκιμές-αγορές-προτάσεις)

Το bell το έχω στα σκαριά γι την Μaxus, και γι αυτό δεν έχω άποψη.
Για το spreader θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Τολη.
Κηδείες σε μεγάλες αποστάσεις με την Vinci και ειδικά με τα παλιά euromix.
Εγώ το spreader τοχα στη kalliston από το 2005 κ μετά στο Vinci. Και με τα δύο με είχε τρελάνει αλλά για το σκοπό του σε κλειστά κομμάτια και με πολλές βολές 30+
Δοκιμάσα όμως το bell και είναι ανώτερο. Στην Αφρική ειδικά εεε με 28αρι 7,5 δλδ τελείως λάθος φυσίγγια επερνα πουλιά ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 30+ πολλά και μιλάμε για πουλιά μεγέθους αγριοπερίστερα. Απορώ αν είχα ένα γρήγορο 32-34αρι με 6αρι ....τι θα έκανα :-)

Εγώ το spreader τοχα στη kalliston από το 2005 κ μετά στο Vinci. Και με τα δύο με είχε τρελάνει αλλά για το σκοπό του σε κλειστά κομμάτια και με πολλές βολές 30+
Δοκιμάσα όμως το bell και είναι ανώτερο. Στην Αφρική ειδικά εεε με 28αρι 7,5 δλδ τελείως λάθος φυσίγγια επερνα πουλιά ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 30+ πολλά και μιλάμε για πουλιά μεγέθους αγριοπερίστερα. Απορώ αν είχα ένα γρήγορο 32-34αρι με 6αρι ....τι θα έκανα :)
Γι αυτό όπως γράφω και παραπάνω Τολη το bell το έχω στα σκαριά για την maxus (έχω ήδη το ΤΜ) όποτε θα έχω άποψη σύντομα, και τότε εύχομαι να είμαι ικανοποιημένος όσο κι εσυ..well done.

Καλό απόγευμα! Έχω βρει μεταχείρισμενο αυτό το τσοκ (briley helix) για την benelli..
Eχει κανείς άποψη;

mS1NelD.jpg
Tι συσφυξη ειναι Γιαννη

Tι συσφυξη ειναι Γιαννη
LM γράφει πάνω..αλλά το παχύμετρο το έχω στο χωριό και θα το μετρήσω αύριο ακριβώς γιατί υποψιάζομαι ότι είναι για 18,3 άυλο και θα μου βγαίνει κοντά 3 άστρα εμένα που είναι 18,4..έχω κάνει πρόχειρο παχυμετρο το δάκτυλο και το είδα λίγο στενό μπροστά για να είναι LM στον δικό μου άυλο..

Last edited:
αστο το παραμυθι , για μολογα , ποσες εκανες ?? εγω θα εκανα τεσσερις με 3 χιλιοστα και 4 με 4 σταυρωτα με 45 μοιρες κλιση
Ακομα δεν τις εκανα λογο που ειναι ανοξειδοτο και θελει φρεζακι καρβιδιου....σκεφτομαι η να του κανω τεσσερα τριγωνικα παραθυρα-ξυραφια η να το στειλω πεσκεση στον φιλο μου τον lusso μαζι με κατι κουταλαδες αλλα υπαρχει πιθανοτητα να το κολλησει πανω με ηλεκτροκοληση.yelling.

LM γράφει πάνω..αλλά το παχύμετρο το έχω στο χωριό και θα το μετρήσω αύριο ακριβώς γιατί υποψιάζομαι ότι είναι για 18,3 άυλο και θα μου βγαίνει κοντά 3 άστρα εμένα που είναι 18,4..έχω κάνει πρόχειρο παχυμετρο το δάκτυλο και το είδα λίγο στενό μπροστά για να είναι LM..
Αν ειναι 3αστρα και πανω εγω θα το επερνα ποιο ανοιχτο δεν αξιζει τσαμπα λεφτα κατα τη γνωμη μου παντα

Αν ειναι 3αστρα και πανω εγω θα το επερνα ποιο ανοιχτο δεν αξιζει τσαμπα λεφτα κατα τη γνωμη μου παντα
Έτσι ακριβώς το σκέφτομαι και εγω..αυτό θα κάνω..παντως από το kicks που είναι 0,3 είναι πιο στενό αρκετά..το παχυμετρο θα δείξει..βέβαια θα το ρίξω και στον πίνακα να πάρω μια ιδέα έτσι και αλλιώς..

Ακομα δεν τις εκανα λογο που ειναι ανοξειδοτο και θελει φρεζακι καρβιδιου....σκεφτομαι η να του κανω τεσσερα τριγωνικα παραθυρα-ξυραφια η να το στειλω πεσκεση στον φιλο μου τον lusso μαζι με κατι κουταλαδες αλλα υπαρχει πιθανοτητα να το κολλησει πανω με ηλεκτροκοληση.yelling.

Πενταγωνα ξυραφια Γρηγορη, 2 σειρες απο 4

παρε το bell αλλα γιατι?? τι εχει ο μαμα κυλινδρος???????? ρωταω γιατι ο παικης που κυνηγαμε μαζι παιρνει με τον κυλινδρο μαμα πουλακια μεχρι τα 30 μετρα ευκολα

Ρε μην ασχοληστε με τσοκ απο 4* και κατω...Και τα μαμα μια χαρα κανουν την δουλιατους.;)

ΤΟ ΤΣΟΚ που εχει η βερεττα ειναι στραπατσαρισμενο και θελω να το αλλαξω εχει χτυπηματα αρκετα που δεν τα εχω κανει εγω μαλλον απο την προηγουμενη χρηση

σε Α 400 εχει δουλεψει κανεις τα βραιν? ενδιαφερομαι για κυλινδρο

Για το Bell δεν εχω αποψη, αλλα αφου ειναι στραπατσαρισμενο το δικο της κ θελεις κατι αλλο, κοιταξε και το Skeet της Beretta... Ειναι εσω-εξω κοκκινου χρωματος κ ειναι τυπου αναποδης καμπανας, δηλαδη κατι σαν τη φιλοσοφια του Bell και του Seminole Spreader... Το εχω δει σε αρκετες Α400 και κανει πολυ καλη δουλεια...

Για το Bell δεν εχω αποψη, αλλα αφου ειναι στραπατσαρισμενο το δικο της κ θελεις κατι αλλο, κοιταξε και το Skeet της Beretta... Ειναι εσω-εξω κοκκινου χρωματος κ ειναι τυπου αναποδης καμπανας, δηλαδη κατι σαν τη φιλοσοφια του Bell και του Seminole Spreader... Το εχω δει σε αρκετες Α400 και κανει πολυ καλη δουλεια...

το εχω αυτο μονιμα βιδωμενο ...

Άρη όπως σ είχα πει κ για το ΤΜ ...το bell θα σε ενθουσίαζε!!!

Καλό απόγευμα! Ευριπιδη απαντάω εδώ για το briley helix.. Στα πιατα έριξα 2 πουλες την μια την ειδες..σπασίματα έκανε με ευκολία! δεν κάνει τα σπασίματα του kicks αλλά τα πιατα σπουσαν με σχετική ευκολία μου έδειχνε ότι η τουφεκια δεν ήταν τόσο αυστηρή και είχε μεγάλη διάμετρο..μετά πήγα πίνακα και επιβεβαίωθηκε αυτό,καθώς από τα 35 μέτρα η τουφεκια έπιασε όλο τον πίνακα χωρίς να έχει μεγάλη πυκνότητα το κέντρο αλλά τα σκάγια να είναι επιμερισμένα καλά σε όλο τον πίνακα..δεν έβγαλα φωτό θα βγάλω όμως καθώς θα το ξαναριξω.
Να πω ότι το τσοκ είναι briley helix crio plus LM..το μέτρησα όμως με το παχυμετρο και βγήκε 0,45 σύσφιξη στον άυλο τον δικό μου που είναι 18,4...αρα το LM το έκαναν για 18,3 άυλο..το τσοκ έχει έξοδο 17,95...18,4-17,95=0,45
Αρα σε άυλο 18,3 που έχουν πολλές benelli βγαίνει ακριβώς LM...18,3-17,95=0,35..
Οσον αφορά την ανάκρουση μου φάνηκε ακόμα λιγότερη και από το kicks που έχει ήδη χαμηλή..

Back