Καλά καπνίσματα Γιάννη .....
Καλά καπνίσματα Γιάννη .....
Ευχαριστω!Κοίτα κάτι πράγματα, βλέπω τον γέροντα με τρίφτη και γω με πλάγιο....ρε πώς αλάζουν οι καιροί
Γιάννη, πρέπει να βρούμε καρτεράκι με ψηλωμένες γιατί εκεί που κυνηγάς θα φας παλτό με αυτό το πράμα
Καλοφόρετο εύχομαι.....
α καλα ενταξει.ειχανε war games τ αγορακια σημερα
Γιούρι, κοίτα τα πώς φαίνονται.....σαν να χυνουν μαύρο δάκρυ.....
εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για τα πρασινα και οχι μονο...Muller H20 UFO......
Φίλε, αφού λες ότι για τις αποστάσεις που τουφεκάς δεν σε φτάνουν τα υπόλοιπα θεωρώ δεδομένο ότι αυτό συμβαίνει, οπότε για τα νούμερα που αναφέρεις (αυτό έχει μεγάλη σημασία ), πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Αν μπορείς να στείλεις τα σκάγια στο πουλί, μέχρι 70 μέτρα είσαι καλυμμένος!εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για τα πρασινα και οχι μονο...
τι συσφιξη εχει αυτο αδερφε?Φίλε, αφού λες ότι για τις αποστάσεις που τουφεκάς δεν σε φτάνουν τα υπόλοιπα θεωρώ δεδομένο ότι αυτό συμβαίνει, οπότε για τα νούμερα που αναφέρεις (αυτό έχει μεγάλη σημασία ), πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Αν μπορείς να στείλεις τα σκάγια στο πουλί, μέχρι 70 μέτρα είσαι καλυμμένος!
Αν όμως δεν είσαι καλά επάνω, δεν σε σώζει κανένα xfull.
11/10.τι συσφιξη εχει αυτο αδερφε?
ευχαριστω πολυ11/10.
Αυτό δεν είναι κανη Γιάννη,σουρωτηρι είναι!
φιλε αρη για φασσα και παπι.. νουμερα απο 5 εωσ 2... με ποιο ανοιχτα τσοκ δεν εχω μεινει ικανοποιημενοσ για τισ αποστασεις που ριχνω δυστηχωσ.. γιαννη σε ευχαριστω το ξερω πωσ τα seminole δεν παραγονται πια αλλα υοαρχει ενα μαγαζι φιλου με κυνηγετικα που το κλεινει και απο 155 μου αφηνει τα seminole στα 50 ευρω οποτε το θεωρω δωρω και λεω να παω προσ τα εκει..
Καλοτουφεκο!
ευχαριστω για τισ συμβουλες αρη...Γιωργο, τα Seminole δεν ειχαν ποτε 155 νομιζω, αλλα οπως κ να εχει τα 50 ευρω ειναι καλη τιμη γι αυτα τα πολυ τιμια τσοκακια...
Το UFo ειναι ενα εξεζητημενο τσοκ κ πρεπει να ειναι συνειδητοποιημενος ο κυνηγος για τι χρηση το θελει... Αν η οριακη αποσταση ειναι τα 50-60 μετρα κ τα πολυ χοντρα σκαγια τοτε ειναι οκ κ εντυπωσιακο...
Εγω πολυ καλη εντυπωση στο κυνηγι εχω κ για τα Kicks Smoke...
Kαλοριζικα Χρηστο. Την αποψη μου για τα συγκεκριμενα την ξερεις. Θα ευχαριστηθεις σιγουρα τουφεκιες