τακη επειδη εχω και kicks και gemini θα σου πω οτι ενω τα kicks ειναι καθαρα φρενατα τσοκ τα gemini φρεναρουν κι αυτα αλλα οχι οπως τα kicks.καθαριζω και απο τα gemini υπολειματα πλαστικου αλλα λογοτερα απο τ αλλα.παντως τα gemini ειναι υπερ του δεοντος καλα για τα λεφτα τους και καλη κατασκευηΤα brain είναι τσοκ φρένου??επίσης τα gemini??
κι ομως ειναι ψιλοφρενατα.η εταιρεια αν δεις τα λεει φρενου στο site της αλλα ειναι και δεν ειναι.παντως πλαστικο βγαζω αρκετο απο μεσαΟύτε τα Gemini είναι φρένου. Απλά έχουν porting
Είμαι πολύ ευχαριστημένος Ευριπίδη απ τα gemini,θέλω όμως ένα κλειστό φρενάτο για τα μπασιματα!!!τακη επειδη εχω και kicks και gemini θα σου πω οτι ενω τα kicks ειναι καθαρα φρενατα τσοκ τα gemini φρεναρουν κι αυτα αλλα οχι οπως τα kicks.καθαριζω και απο τα gemini υπολειματα πλαστικου αλλα λογοτερα απο τ αλλα.παντως τα gemini ειναι υπερ του δεοντος καλα για τα λεφτα τους και καλη κατασκευη
οποτε το ιδιο πραμα λεμε ουσιαστικα.παντως ναι μαζευουν πολυ ομορφα την τουφεκιαΚι εγώ Ευριπίδη την ίδια εντύπωση έχω για τα Gemini. Πολύ ποιοτικά. Απλά αυτά που έχουν πορτινγκ έχουν την τάση να γρατζουνανε λίγο τον συγκετρωτηρα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι φρένου. Πολλές φορές έχω βρει συγκεντρωτηρες που δεν έχουν καν ανοίξει τα φτερά τους
χαχα.την ιδια σκεψη εκανα.γι αυτο πηγα στα kicksΕίμαι πολύ ευχαριστημένος Ευριπίδη απ τα gemini,θέλω όμως ένα κλειστό φρενάτο για τα μπασιματα!!!
Τα gemini τα έχω συγκρίνει σε πινακα με carlsons ported και τα πρώτα έβγαλαν αρκετά σφικτοτερη κατανομή!!οποτε το ιδιο πραμα λεμε ουσιαστικα.παντως ναι μαζευουν πολυ ομορφα την τουφεκια
Εκεί γύρω στην έναρξη τα περιμένει!!τακη δεν θελω να σ απογοητευσω αλλα οταν τον πηρα τηλ. για το μπαικαλ μου ειπε οτι δεν υπαρχουν και με τα ας ειναι καλα ο παυλος που το ψαξαμε απο αμερικη.εσενα τι σου ειπε???
ναι κι εγω τα συγρινα με τα carlsons blued και παλι μου εδωσαν καλυτερα αποτελεσματαΤα gemini τα έχω συγκρίνει σε πινακα με carlsons ported και τα πρώτα έβγαλαν αρκετά σφικτοτερη κατανομή!!
καποια gemini που εχω δει εχουν τρυπες οχι απλες με γωνια και ξυριζουν την ταπαΟύτε τα Gemini είναι φρένου. Απλά έχουν porting
αυτα εχω κωστα.ξυριζουν συγκεντρωτηρα αλλα οχι οπως τα kicks
Κι εγώ αυτά έχω. Αλλά καμία σχέση με το πώς ξυριζουν τα PM
ωχ ωχ ανακοντα κικς....βλεπω να γινεται του φιδιου το κλωτσοπατημα!!!!!εφυγε mail στην pm με το μοντελο του ρωσσου κι ερωτηση για mid και long anaconda βαλε μια απ ολα. ενταξει μιλαμε για πολλη αρωστεια
ha haaa